Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Masina de spalat rufe Candy GVF1510LWHC3/1-S, 10 kg, 1500 rpm, Wi-Fi, Display, Alb 31007534

Cod: GVF1510LWHC3/1-S

Adauga review
1,799.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

FUNCTIA CALCARE USOARA

 

 

 

 

De acum încolo, noua gamă de mașini de spălat Candy permite reducerea cu 80% a cutelor și astfel veti economisi si timpului alocat călcatului, datorită funcției "Calcare Usoara", care reglează ciclul de centrifugare și mișcarea tamburului de la sfârșitul ciclului de spalare. Acțiunea delicată a aburilor relaxează tesatura hainelor, iar cutele se vor reduce. Articolele pe care le iubiți vor fi gata spalate si calcate intr-un timp mai scurt.

FUNCTIA DE PORNIRE INTARZIATA

 

 

Cu functia de pornire întârziată, rufele vor fi gata exact când vă doriți. Acesta vă permite să programați începutul ciclului de spălare cu o întârziere maximă de 24 de ore. Nu vă mai îngrijorați de mirosurile neplăcute create de rufele umede rămase în interiorul mașinii după spălare. Gata cu irosirea consumului de energie, setați spălarea rufelor atunci când energia electrică este mai ieftină.

SMART FI - WI-FI

 

 

 

Multumita Wi-Fi-ului, Smart Fi este tehnologia de conectare "la distanță" creata de Candy. Veți fi întotdeauna informat despre starea produsului, îl puteti administra și lansa funcții, chiar și atunci când nu sunteți acasă și nu veți primi sugestii utile pentru a-și atinge întregul potențial.

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ A +++ (-40%)

 

 

 

 

Știm cu toții cât de important este sa reducem consumul de energie. Masinile de spalat rufe Candy, care sunt echipate cu motoare de tip invertor Silent, sunt clasificate A +++ (- 40%) pentru eficiența energetică.

GRANDÒ SIMPLY-FI

GrandÒ SIMPLY-FI este gama de masini de spalat rufe conectate la Wi-Fi si care comunica cu tine, oriunde te-ai afla, in timp real. Descopera noul mod de a fi conectat cu casa ta oriunde ai fi.

MENIU À LA CARTE

Multumita optiunii Meniu à la carte din aplicatie puteți sa selectați programele de spălare potrivite în funcție de nevoia dumneavoastra (temperatură, timp de spălare, nivel de murdarire, rotatii, clătire suplimentară, călcare ușoară). De asemenea, puteți salva programele preferate de spălare. În plus, funcția Quick Start permite accesul direct la cele mai recente programe utilizate.

Nu vă faceți griji cu privire la îndepărtarea rapidă a rufelor din mașina de spălat. Datorită aplicației Refresh Touch, la sfârșitul ciclului de spălare, aplicatia va sugerează să activați ciclul scurt de centrifugare, pentru a menține rufele proaspete și parfumate, în cazul în care nu le puteți întinde imediat.

SISTEM INFORMATII UTILE

Sistemul Info raportează starea aparatului ori de câte ori este nevoie, cum ar fi curățarea filtrului. De asemenea, vă oferă sfaturi practice.

SPATIU DE STOCARE MARE

Marimea cuvei face o mare diferenta in procesul de introducere si scoatere a hainelor din masina de spalat. Cuvele noastre sunt unele dintre cele mai inalte si mari de pe piata, si normal, introducerea convenienta si utilizarea facila duc la o viata mai usoara!

Informatii
Brand: Candy
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 10
Viteza de centrifugare (rpm): 1500
Viteza de centrifugare: Peste 1400
Consum energie anual (kW/an) *: 143
Consum apa anual (l/an) *: 12900
Clasa eficienta spalare: A
Clasa eficienta stoarcere: A
Afisaj: Digital cu Touch
Material cuva: Silitech
Uscator: Nu

Descriere
Functii:
Smart
NFC
Numar programe: 16 + 40 programe smart
Pornire intarziata: Da

Altele
Nivel zgomot spalare (dB(A)): 51
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 79
Gabarit: Standard
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A+++

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 54 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 70 Kg
Greutate bruta: 74 Kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL