Categorii de produse

Masina de spalat rufe Gorenje WS846LN, WAVEACTIVE, 8 kg, 1400 rpm, Afisaj LED, Iontech, Inverter, Alb

Cod: WS846LN


.

Detalii produs

IonTech

Îndepărtează cu până la 30% mai multe pete

 

 

 

 

 

IonTech utilizează puterea procesului de ionizare naturală pentru a elimina mai eficient impuritățile fără temperaturi ridicate sau substanțe chimice suplimentare. Detergentul se dizolvă mai bine în apă, permițând soluției de curățare să pătrundă în mod egal rufele. Rezultatul este de 30% mai multe pete îndepărtate, chiar și la temperaturi scăzute. IonTech previne, de asemenea, depunerea de calcar pe rezistenta, ceea ce prelungește durata de viață a mașinii de spălat.

 

 

Tambur WaveActive

Tratamentul sensibil al oricărui articol de îmbrăcăminte

 

 

 

 

Modelul unic de tambur în formă de val, combinat cu niște nervuri 3D în formă de val, înmoaie fibrele pentru a oferi un tratament cât mai blând pentru îmbrăcăminte asigurând o spălare perfectă, cu cute minime.

Motor inverter PowerDrive

Motor puternic, dar silențios

 

 

 

 

 

Acest motor silențios, dar foarte eficient, este proiectat pentru a asigura o viață îndelungată a mașinii dvs. de spălat, economisind energie la fiecare ciclu de spălare.

AutoWash

Întotdeauna programul potrivit

 

 

 

 

 

Nu vă puteți decide ce program să alegeți? Doar selectați AutoWash iar mașina dvs. de spălat va selecta cel mai bun ciclu de spălare pentru încărcare. Vă puteți relaxa, hainele vor fi curate, indiferent de materialul lor.

Interfață simplă

Trei pași și sunteți gata

 

 

 

 

 

Interfața ușor de utilizat cu butonul de selecție poziționat central vă permite să începeți spălarea în doar 3 pași simpli; porniți mașina de spălat, selectați programul și apăsați start! Fără submeniuri pentru selectarea funcțiilor și setărilor suplimentare, dar aveți libertatea setărilor de pe interfața mare cu control Touch, astfel încât să puteți fi siguri că articolele de îmbrăcăminte vor fi spălate exact așa cum vă place.

AllergyCare

Protecție suplimentară pentru pielea sensibilă

 

 

 

 

 

Programul AntiAllergy utilizează o temperatură mai ridicată și o clătire suplimentară pentru a elimina eficient urmele de detergent de pe țesătură. Alergenii, care ar putea provoca o senzație neplăcută, sunt îndepărtați iar pielea delicată este protejată.

IonWash 59‘

Spălarea perfectă a rufelor în mai puțin de o oră

 

IonWash 59' va îndepărta rapid și ușor cu până la 30% mai multe pete, asigurând astfel rezultate de spălare A, chiar și cu încărcare ¾.

StainExpert

Cea mai eficientă metodă de îndepărtare a petelor

Eliminarea eficientă a petelor nu mai necesită o temperatură ridicată sau un tratament suplimentar al îmbrăcămintei înainte de spălare. Combinația perfectă de temperatură, timp și apă va elimina automat până la 36 de tipuri încăpățânate de pete din 3 grupe principale: fructe (portocale, sos de roșii); organice (grăsime, unt, ouă, iarbă) și cafea (inclusiv ceai, iaurt de ciocolată, paste făinoase, machiaj).

DoseAid

Doză optimă de detergent pentru fiecare încărcare

 

DoseAid vă va ajuta întotdeauna să găsiți doza optimă de detergent, indiferent de masa de încărcare pe care o introduceți în mașina dvs. de spălat, pentru a vă asigura că utilizați detergentul în cel mai economic și sanatos mod.

EcoEye

Consumul de energie este întotdeauna sub control

 

Indicatorul EcoEye ușor de citit vă oferă feedback în timp real cu privire la eficiența programului ales, ajutându-vă să economisiți apă și energie.

StableTech

Fara zdruncinături in timpul functionării

 

Creșterea stabilității și reducerea semnificativă a vibrațiilor, datorită panourilor laterale și inferioare StableTech, conduc la un nivel de zgomot redus semnificativ chiar și la cele mai ridicate viteze de centrifugare.

SterilTub

Întotdeauna rufe cu miros plăcut

 

Spălarea cu detergent pulbere la temperaturi mai scăzute poate duce la condiții ideale pentru dezvoltarea bacteriilor, care la rândul lor ar putea provoca un miros neplăcut al rufelor. SterilTub va elimina orice bacterii din interiorul mașinii și va asigura că rufele dvs. vor mirosi mereu proaspăt.

Ușă netedă

Intrarea perfectă

 

Ușa mare, realizată dintr-o singură bucată de plastic fără șuruburi, asigură stabilitate, previne scârțâirea sau șuierăturile enervante. Se deschide la 180 de grade, astfel încât golirea și încărcarea tamburului sunt la fel de ușoare exact cum ar trebui să fie.

Moduri de spălare

Adaptate perfect nevoile dvs. de spălare

 

Tehnologia noastră asigură că toate tipurile de țesături sunt spălate în cel mai bun mod posibil, datorită combinației optime de temperatură, cantitate de apă, timpul ciclului de spălare și viteza de centrifugare. Aceste setări pot fi adaptate în continuare cu diferite moduri de spălare, permițându-vă să găsiți doar combinația potrivită pentru nevoia dvs. curentă.

ChildLock

Siguranță pentru copii curioși

 

Panoul de control poate fi blocat prin apăsarea unei combinații speciale de taste, împiedicând copiii să utilizeze aparatul, atunci când nu sunteți în jur și făcând imposibilă modificarea setărilor.

SoftSound

Fără bipuri enervante

 

Mașinile de spălat WaveActive nu sunt doar blânde cu rufele dvs., ci și cu urechile dvs. Tonurile delicate vă oferă feedback blând asupra funcțiilor sau programelor pe care le-ați ales.

SuperSilent

Gata să spele si pe timp de noapte

 

Cele mai silențioase mașini de spălat WaveActive funcționează la un nivel de zgomot echivalent cu o conversație în șoaptă între două persoane. Operația silențioasă este rezultatul izolației speciale a sunetului, a motoarelor eficiente, a materialelor de înaltă calitate și a soluțiilor inovatoare ale sistemului de spălare.

Tambur iluminat

Nu mai lipsesc șosetele

 

Lumina cu LED-uri atent montate luminează elegant tamburul și permite încărcarea și descărcarea ușoară.

Patru adâncimi

Se potrivește oriunde

O baie mică sau încărcături mari de rufe, mașinile de spălat WaveActive sunt proiectate să se potrivească nevoilor dvs. exacte. Puteți alege între patru adâncimi diferite: modelele slim (43 cm și 46,5 cm) au o capacitate de încărcare de 6 sau 7 kg și modelele de dimensiuni mari (54,5 cm și 61 cm) cu o capacitate de încărcare de până la 10 kg.

 

Caracteristici

Informatii
Brand: Gorenje
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 8
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Viteza de centrifugare: 1300-1400
Consum energie anual (kW/an) *: 156
Consum apa anual (l/an) *: 10214
Volum tambur (L): 64
Clasa eficienta spalare: A
Clasa eficienta stoarcere: B
Afisaj: LED cu control Touch
Material tambur: Otel inoxidabil - WaveActive
Uscator: Nu

Descriere
Functii:
Ionizator - îndepărtează cu până la 30% mai multe pete
StainExpert - cea mai eficientă metodă de îndepărtare a petelor
SterilTub - program de autocuratare și igienizare a cuvei și a tamburului
EcoEye - indica in timp real eficienta programului
StableTech - fără zdruncinături în timpul functionarii
Numar programe: 14
Programe speciale:
Moduri de spalare: NormalCare, EcoCare, TimeCare
Spalare cu apa rece: 15°C
Lenjerie
IonWash 59'
Economic timp: Setari personalizate pentru toate programele - posibilitatea de a reduce timpul de uscare si a modifica temperatura
Bumbac: Da
Sintetice: Mix/Sintetice
Lana: Spalare manuala/ Lana
Sport: Da
Baby: AllergyCare
Rapid: 20'
Reglare / excludere centrifugare: Da
Pornire intarziata: 24 h
Blocare acces copii: Da

Altele
Nivel zgomot spalare (dB(A)): 54
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 75
Motor: Inverter PowerDrive
Dozator: DoseAid - dozare autoamată a detergentului
Semnal sonor: Da
Informatii generale:
Iluminare cuva
Izolaţie fonică pentru funcţionare silenţioasă (Super Silent +)
Gabarit: Standard
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 61 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 78,5 kg
Greutate bruta: 79,7 kg

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: A
Clasa eficienta energetica: A+++

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate