Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Masina de spalat Samsung WW80M644OPW, 8 kg, Quick Drive, Eco Bubble

Cod: WW80M644OPW

Adauga review
3,099.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Spală complet în jumătate de timp. Pentru că ai și alte lucruri de făcut.

*Testat pe modelul WW8800M comparative cu modelul Samsung WW8500K. Economisește 50% timp în modul Bumbac (40℃, jumătate de încărcare a mașinii) și ciclul eCotton cu performanță de spălare între ±2%. Economisește 20% energie în modul Bumbac (40℃, jumătate de încărcare a mașinii) și ciclul Super Speed (40℃, încărcare de 5kg), bazat pe date furnizate de compania Intertek. **Până la 50% reducere a duratei ciclului fără a compromite grija pentru material, verificat de compania Hohenstein’ . ***Durabilitate confirmată de Rostest ****10 ani durabilitate certificate de SLG.

Înjumătățește timpul de spălare*

QuickDrive™ reduce timpul de spălare cu până la 50% iar utilizarea de energie electrică cu 20%, fără a compromite performanța de curățare. Tamburul unic Q-Drum™ are partea din spate mobilă, aceasta acționează ca un pulsator, mișcând apa în direcții diferite față de mișcarea normală a tamburului, asigurând spălarea rapidă, eficienta și delicata a hainelor*

* Testat pe modelul WW6800M comparativ cu modelul Samsung WW6500K. Economisește 50% timp în modul Bumbac (40℃, jumătate de încărcătură) și ciclul eCotton (40℃) cu performanță de spălare între ±3%. și cu până la 20% energie în ciclul Bumbac (40℃, jumătate de încărcătură), bazat pe date de testare Intertek.

Adaugă orice articol, oricând

Pur și simplu adaugă orice articol* în timpul spălării.

Ai uitat un tricou? Ușa Add Wash™ îți permite să adaugi simplu și rapid hainele uitate* după începerea ciclului de spălare**. De asemenea, poți adăuga hainele spălate de mână pe care dorești doar să le clătești sau să le usuci.

* Se pot adăuga doar articole textile, haine, detergent și balsam. ** Ușa Add Wash se deschide doar când temperatura tamburului este sub 50°C.

Samsung Q-rator*

Recomandări​

Q-rator este o aplicație de management a masinii de spălat QuickDrive™*. Cu aceasta iți poti folosi noua ta masină de spălat QuickDrive™ mai eficient**. În secțiunea †Recomandări† găsești ciclul optim de spălare pentru fiecare tip de material textil***, secțiunea †Planificator† îți permite să administrezi orele de finalizare a ciclului de spălăre pentru a-ți optimiza programul zilnic****, iar funcția †Asistent† identifică și oferă soluții pentru eventualele probleme apărute in timpul ciclului de spălare.

* Este necesar un cont in aplicația Samsung și o conexiune WiFi, aplicația este disponibilă pe dispozitive Android și iOS. ** Stochează datele, preferințele și modul de utilizare, pentru a sugera cele mai utile opțiuni utilizatorului. *** Utilizatorul va fi unicul responsabil pentru eventualele daune cauzate masinii sau textilelor de informații incorecte furnizate de către acesta. **** Ciclul de spălare recomandat este bazat doar pe durata programului și poate să nu fie potrivit pentru toate materialele sau tipurile de murdărire al articolelor ce sunt spălate.

Spălare rapidă

Spălare eficientă în numai 39 minute*

Cu programul "Super Speed" poți spăla zilnic in doar 39 de minute*. QuickDrive™ economisește timp prin mișcarea dinamică a hainelor, în timp ce Eco Bubble™ asigură o curățare puternică. Timpul de clătire este de asemenea scurtat datorită optiunii Speed Spray și a designului unic al tamburului „Swirl +”**.

*Testat pe WW6800M comparative cu modelul Samsung WW6500K, SuperSpeed (40℃, încărcare de 5kg). **Testat pe †Swirl+ Drum† comparativ cu tamburul Samsung Swirl, bazat pe rezultate de testare internă.

Curățare puternică

Spumă din belșug, curățare uimitoare

Tehnologia Eco Bubble™ asigură o curățare puternică chiar și la temperaturi scăzute*. Detergentul se transformă în bule, astfel pătrunde rapid în țesătură și îndepărtează ușor murdăria, în timp ce protejează țesătura și economisește energie**.

*Testat în conformitate cu IEC60456-2010/ încărcare de 4kg/ Spălarelarece SuperEco (WF80F5E5U4W)vs. Bumbac 40° fără EcoBubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia. **Pe baza raportului de testare a eficienței de către Spring board Engineering referitor la benzile EMPA, comparând o soluție normală de detergent și tehnologia cu bule, fără acțiune mecanică.

Înlăturarea intensivă a petelor

Spumă din belșug pentru a înlătura petele dificile

Cu o singură atingere de buton, funcția "Bubble Soak" înlătură o varietate de pete dificile. Aceasta adaugă o fază suplimentară la ciclul de spălare normală, unde bulele de spumă pătrund adânc în țesătură, astfel încât petele sunt desprinse și îndepărtate în mod eficient.*

* Testat în conformitate cu IEC 60456, a 5-a ediție/ încărcarec de 8 kg / Spălare Bubble Soak (WF80F5E5U4) vs. Bumbac 40/60°, Sintetic 60°, și Denim 40° fără Bubble Soak (WF0702WKU).

Performanță și durabilitate

Rezistenta ceramica

"Ceramic Heater +", noul tip de rezistența ceramica, are in alcatuire un strat protector anti-aderență care reduce depunerea de calcar în comparație cu rezistentele convenționale*. Designul său patentat** asigură depuneri mai puține calcar, astfel încât rezistența își menține performanța pentru mai mult timp.

*Testat pe Ceramic Heater + comparat cu rezistența convenționala a modelului WF60F4E0N0W/ET, bazat pe testarea independentă a variației de greutate în apă dură. * Număr de aplicare patent: 10-2012-0029920 în Coreea, China, Europa, SUA.

 

Păstrează mașina de spălat curată

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eco Drum Clean + curăță interiorul mașinii tale de spălat fără a folosi substanțe chimice dure. Și chiar te anunță când trebuie curățată.*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Te anunță după fiecare 40 de cicluri.​

Performanță și durabilitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motorul cu Digital Inverter oferă o eficiență energetică superioară, zgomot minim și performanță excepțională de lungă durată, așadar este certificat să funcționeze timp de 23 de ani* - susținut de o garanție de 10 ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Certificarea de durabilitate de 23 ani este acordată de către Asociația pentru tehnologii electrice, electronice și informaționale din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker-VDE).

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 8
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Viteza de centrifugare: 1300-1400
Consum energie anual (kW/an) *: 116
Consum apa anual (l/an) *: 8100 L
Clasa eficienta stoarcere: A
Afisaj: LED
Uscator: Nu

Descriere
Functii:
QuickDrive
AddWash
Bubble Soak
Smart Check
Smart Control
Q-rator
StayClean Drawer
Super Speed
Programe speciale:
Lenjerie de pat
Îmbrăcăminte de culoare închisă
Îngrijire exterior
Economic energie:
Eco Drum Clean+
Spălare super eco
Prespalare: Da
Bumbac:
eBumbac
Bumbac
Sintetice: Da
Delicate: Da
Lana: Da
Rapid: 15' Quick Wash
Extra clatire: Da
Stoarcere suplimentara: Da
Pornire intarziata: Da
Blocare acces copii: Da

Altele
Nivel zgomot spalare (dB(A)): 49
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 73
Gabarit: Standard
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu
*: Consumurile afisate sunt valabile pentru programele standard!

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 60 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 77 kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A+++

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL