PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Trimmer pentru nas si urechi Panasonic ER-GN300K503, Lamă inox, Funcţie de aspirare, Autonomie 40 min., Negru

Cod: ER-GN300K503

Adauga review
299.00 lei
reducere 100.00 lei (33%)
199.00 lei

Disponibilitate: Furnizor (in limita stocului)
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

ER-GN300 Trimmer pentru nas

Vă prezentăm maşina de tuns pentru părul facial şi din nas ER-GN300. Aceasta tunde rapid, dar blând, graţie motorului puternic cu cuplu ridicat şi lamei cu două muchii. De asemenea, este perfectă pentru firele de păr răzleţe din jurul urechilor, al sprâncenelor şi din barbă.

Lama cu două muchii nu ratează niciun fir de păr

Pe lângă tunderea firelor de păr din părţile laterale, lama cu două muchii poate tunde şi firele de păr din partea de sus.* Aceasta înseamnă că nu ratează nici chiar firele de păr lungi aflate adânc în nas, care ies stânjenitor în afară. 1. Lamă cu două muchii 2. Lamă cu o singură muchie * Zonele albastre din imaginea lamei sunt cele în care sunt tunse firele de păr.

Motor cu cuplu ridicat pentru tunderea eficientă chiar şi a firelor de păr tari şi groase

Maşina dispune de un motor cu cuplu ridicat, cu 300 % mai puternic decât motorul anterior. Cuplul ridicat permite tăierea uniformă chiar şi a firelor de păr groase, tari şi dese, fără a vă face griji cu privire la ciupirea sau la tragerea firelor. * Cuplu motor: cu 300 % mai ridicat în comparaţie cu modelul ER-GN30, cu 20 % mai ridicat în comparaţie cu modelul ER430.

Designul cu element de protecţie tip con reduce la minimum iritaţia şi vătămarea pielii

Un element de protecţie tip con exterior ghidează firele de păr spre lame şi previne contactul lamei cu pielea pentru a o proteja de tăieturi şi de vătămări. Pentru un grad suplimentar de siguranţă, diametrul orificiului din partea de sus este mic pentru a reduce posibilitatea prinderii pielii.

Funcţia de aspirare lasă nasul curat

Dispune de un mecanism de aspirare cu ventilator care aspiră firele de păr. Firele de păr tăiate nu sunt împrăştiate în nas şi în afara acestuia, astfel că este uşor de curăţat după tundere.

Firele de păr sunt eliminate prin clătire graţie orificiului de scurgere a apei

Cu ajutorul orificiului de scurgere a apei, firele de păr pot fi eliminate prin clătire fără a scoate lama. Aşezaţi vârful lamei în jetul de apă, porniţi maşina de tuns, iar apa elimină firele de păr tăiate din interior.

Îngrijire versatilă a părului facial

Lama cu două muchii permite o tundere exactă şi un bărbierit confortabil. Tunderea este posibilă cu partea de sus şi cu ambele părţi laterale ale lamei, astfel că, pe lângă tunderea firelor de păr din nas şi din urechi, maşina de tuns este recomandată pentru modelarea sprâncenelor, a mustăţii şi a bărbii.

Rezistentă la pătrunderea apei/lavabilă

 

 

Unitatea este lavabilă, astfel că este uşor de curăţat fără a scoate lama. Turnaţi apă prin orificiul de admisie pentru a elimina firele de păr. După spălare, puteţi lăsa capacul fixat, iar acesta se va usca în mod natural, menţinând igiena lamei. Este posibilă funcţionarea fără fir, astfel că maşina este uşor de transportat şi de utilizat oriunde şi oricând.

Informatii
Brand: Panasonic
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Tipologie: Trimmer facial
Functionare: Baterie
Baterie: 2 baterii tip AAA
Autonomie: 40 de minute
Culoare: Negru
Alte caracteristici: Funcţie de aspirare
Caracteristici: Motor cu putere ridicată

Accesorii
Lame: Lamă cu două muchii, din oţel inoxidabil

Dimensiuni
Latime neta: 3.4 cm
Adancime neta: 3.8 cm
Inaltime neta: 16.4 cm

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter