Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Sistem de navigatie Becker Active 5s EU

Cod: BeckerA5sEU

Adauga review
949.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita
Premium este standardul pentru BECKER! Noul BECKER Active.5s EU combina designul elegant cu carcasa plata si un display de 5” de inalta rezolutie conturat de un ornamernt de culoarea antracitului.

Mai mult decat atat, sistemul de prindere are un magnet inovator care permite o fixare usoara in autovehicul.

Punctul forte al produsului BECKER active.5s EU este noul Becker MagClick suport auto activ. Acesta permite o montare sigura a sistemului de navigatie in autovehicul, avand ca si contact magnetul inteligent. Sistemul de navigatie poate fi montat si demontat in suport cu un simplu click.

Odata cu BECKER active.5s EU, primiti gratuit actualizarile radarelor pentru un an de zile. Alertele vizuale si auditive emise de catre aparat, in apropierea radarelor, va vor ajuta sa va incadrati in limitele de viteza in timp util.

•Sistemul Marco Polo Travel Guide cu o baza de date extrem de vasta, pentru intreaga Europa, pentru a-ti face calatoria mai placuta.

•Lane Assist Pro 3D va arata banda corecta intr-o animatie atunci cand apar schimbari ale benzi de circulatie. In acest fel, veti recunoaste modificari ale traseului in timp util.

•3D Terrain View prezinta profilurile inalte ale peisajelor, precum si numeroase atractii turistice de pe traseu intr-un mod realistic, pe un ecran de inalta rezolutie.

•Cu ajutorul Becker RouteMove, poti sa schimbi traseul initial printr-o simpla miscare tactila.



BECKER active.5s EU are o acoperire de 46 de tari europene.

Albania, Andora, Austria, Belgia, Belarus, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxembourg, Malta, Monaco, Moldova, Macedonia , Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Slovacia, Slovenia, Serbia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia, Marea Britanie, Ucraina, Vatican. Premium este standardul pentru BECKER! Noul BECKER Active.5s EU combina designul elegant cu carcasa plata si un display de 5” de inalta rezolutie conturat de un ornamernt de culoarea antracitului. Mai mult decat atat, sistemul de prindere are un magnet inovator care permite o fixare usoara in autovehicul. Punctul forte al produsului BECKER active.5s EU este noul Becker MagClick suport auto activ. Acesta permite o montare sigura a sistemului de navigatie in autovehicul, avand ca si contact magnetul inteligent. Sistemul de navigatie poate fi montat si demontat in suport cu un simplu click. Odata cu BECKER active.5s EU, primiti gratuit actualizarile radarelor pentru un an de zile. Alertele vizuale si auditive emise de catre aparat, in apropierea radarelor, va vor ajuta sa va incadrati in limitele de viteza in timp util. •Sistemul Marco Polo Travel Guide cu o baza de date extrem de vasta, pentru intreaga Europa, pentru a-ti face calatoria mai placuta. •Lane Assist Pro 3D va arata banda corecta intr-o animatie atunci cand apar schimbari ale benzi de circulatie. In acest fel, veti recunoaste modificari ale traseului in timp util. •3D Terrain View prezinta profilurile inalte ale peisajelor, precum si numeroase atractii turistice de pe traseu intr-un mod realistic, pe un ecran de inalta rezolutie. •Cu ajutorul Becker RouteMove, poti sa schimbi traseul initial printr-o simpla miscare tactila. BECKER active.5s EU are o acoperire de 46 de tari europene. Albania, Andora, Austria, Belgia, Belarus, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxembourg, Malta, Monaco, Moldova, Macedonia , Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Slovacia, Slovenia, Serbia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia, Marea Britanie, Ucraina, Vatican.

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL