Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

SISTEM DE NAVIGAȚIE MOTOCICLETE GARMIN ZŪMO® 595LM EU

Cod: Garminzumo595LM

Adauga review
3,999.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Navigaţia pentru motociclete adaugă un strop de aventură

Ecran tactil de 5 inci, cu orientare dublă, adecvat pentru utilizarea cu mănuşi, lizibil în lumina soarelui, cu un design rezistent la intemperii (IPX7)

Garmin Adventurous Routing™ găseşte drumurile cu serpentine sau în pantă şi limitează arterele principale de circulaţie

Alerte pentru pilot privind curbele strânse, legislaţia privind utilizarea căştii, camerele de monitorizare a vitezei şi nu numai

Bluetooth® pentru apeluri handsfree şi notificări de pe smartphone direct pe ecranul dispozitivului dvs. Zūmo

Controlaţi muzica de pe playerul MP3 sau smartphone; redaţi în flux serviciile de muzică Pandora® şi Spotify®

Construit pentru aventură, născut pentru libertate

Oferind opţiuni Garmin Adventurous Routing™ pentru drumurile şerpuite, deluroase, dificile care vă plac atât de mult, zūmo 595LM este un navigator pentru motociclete conceput pentru adrenalină. Ecranul său tactil de mari dimensiuni şi înaltă rezoluţie, uşor de utilizat cu mănuşi, de 5,0 inci, poate fi utilizat în modul peisaj sau portret. De asemenea, tehnologia transreflectivă îi conferă un afişaj luminos, cu culori vii, care reduce reflecţia şi este uşor lizibil în lumina soarelui.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beneficiile apelurilor handsfree

Sincronizaţi-vă dispozitivul zūmo cu un smartphone compatibil şi o cască Bluetooth compatibilă (comercializată separat) şi veţi putea efectua şi primi apeluri wireless fără a trebui să vă scoateţi mănuşile sau casca. Depozitaţi-vă telefonul în siguranţă, în buzunar sau geanta de şa, şi beneficiaţi de apelurile handsfree fără ca atenţia dvs. să fie distrasă de la drum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bucuraţi-vă de muzică în timpul călătoriei

Doriţi să vă luaţi lista de redare preferată cu dvs. în călătorie? Dispozitivul dvs. zūmo vă permite, de asemenea, să reglaţi muzica şi conţinutul media de pe un player MP3 sau un smartphone compatibil, direct de pe ecranul dvs. tactil.

Pilotaţi mai inteligent cu smartphone-ul dvs.

Ce se întâmplă pe drum în faţa dvs.? zūmo 595LM vă poate conecta la informaţii meteo prin radar şi de trafic în direct prin intermediul aplicaţiei wireless Smartphone Link. Această aplicaţie permite, de asemenea, utilizarea LiveTrack, o funcţie inteligentă care permite prietenilor să vă urmărească poziţia oricând ieşiţi la o tură cu motocicleta.

Concentrare mai bună cu alertele pentru pilot

Pentru a vă ajuta să vă concentraţi mai bine la drum şi să aveţi călătorii mai sigure, zūmo 595LM  oferă alerte utile privind curbele strânse din faţă, schimbările de viteză, trecerile la nivel cu căile ferate sau drumurile pentru animale, zone cu şcoli şi altele. În plus, primiţi notificări atunci când trebuie să consultaţi legislaţia locală privind utilizarea căştilor – sau atunci când sunteţi pe cale să conduceţi în sensul greşit pe o stradă cu sens unic. Primiţi, de asemenea, alerte privind semafoarele şi camerele de monitorizare a vitezei din apropiere. În plus, pentru călătoriile lungi, un avertisment de oboseală vă va sugera să luaţi pauze şi vă va indica zonele de odihnă pe care le puteţi lua în calcul după câteva ore pe drum. Funcţia Înainte pe rută a dispozitivului zūmo vă permite să vedeţi cu uşurinţă punctele de interes şi reperele de pe traseul dvs., fără a părăsi vizualizarea hărţii de pe afişajul de navigaţie. În plus, Definirea uşoară a traseelor vă permite să adăugaţi un punct pe hartă pentru a vă ajusta traseul şi a trece prin zonele sau pe drumurile preferate.

Gata cu penele de carburant

Un computer integrat de călătorie cu indicator digital pentru nivelul de carburant este inclus ca dotare standard pe dispozitivul dvs. zūmo 595LM. Astfel, vă va fi uşor să estimaţi câţi kilometri veţi mai putea parcurge până la golirea rezervorului. Alertele dinamice privind alimentarea cu carburant vă anunţă atunci când este timpul să faceţi plinul şi chiar vă oferă opţiuni privind benzinăriile. Un indicator util privind limitele de viteză vă anunţă când este timpul să reduceţi acceleraţia. În plus, afişajul busolei digitale şi baza de date cu puncte de interes (POI) specifice motocicletelor vă pot ajuta să găsiţi ateliere de reparaţii pentru motociclete, reprezentanţe şi alte locaţii. Dispozitivul dvs. zūmo include, de asemenea, un jurnal al istoricului de service, care vă ajută să ţineţi evidenţa intervalelor de service, kilometrajului şi lucrărilor de service efectuate asupra motocicletei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ghidarea cu ajutorul reperelor uşor de recunoscut

Funcţia Garmin Real Directions™ de pe dispozitivul zūmo 595LM redefineşte, practic, noţiunea de “instrucţiuni vocale pas cu pas.” În plus faţă de anunţarea vocală a numelor de străzi, zūmo oferă ghidare pe baza reperelor uşor de recunoscut, a clădirilor şi semafoarelor (de ex. “Faceţi dreapta la semafor;).  Şi, graţie datelor Foursquare®, zūmo are preîncărcate milioane de noi locuri căutate pe care le puteţi explora. În plus, funcţia Garmin Direct Access contribuie la simplificarea navigaţiei atunci când selectaţi destinaţii complexe, precum mallurile şi aeroporturile, oferind informaţii detaliate privind locaţia atunci când ajungeţi la intrarea recomandată. De exemplu, “Aţi ajuns la mallul Woodfield. Magazinul Foot Locker se află în interior, la etajul doi.” )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instrumente de navigaţie

Vizualizarea photoReal a intersecţiilor afişează imagini realiste ale intersecţiilor de pe traseul dvs. pentru a facilita navigaţia în intersecţiile complexe. O săgeată viu colorată de pe afişajul dispozitivului zūmo, împreună cu indicaţiile vocale utile, va indica poziţia pe banda corectă pentru următorul viraj sau ieşirea de pe autostradă. zūmo 595 afişează informaţii de tip Teren 3D şi privind altitudinea. zūmo include, de asemenea, funcţia TracBack®, care vă permite să navigaţi pe acelaşi traseu în sens invers pentru călătoria de întoarcere.

Monitorizarea presiunii în pneuri

Pentru mai multă protecţie pe şosea, zūmo 595LM este compatibil cu senzorul Garmin de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS, comercializat separat). Este necesar câte un TPMS pentru fiecare pneu; acesta va funcţiona numai cu ventilele cu tijă metalică. TPMS utilizează tehnologia wireless pentru a transmite datele de presiune în pneuri, permiţând afişarea acestora în timp real pe afişajul dispozitivului dvs. zūmo.

Compatibilitatea cu camera VIRB®

Pentru înregistrarea celor mai memorabile momente de pe traseul dvs., zūmo 595LM este compatibil cu seria VIRB de camere HD de acţiune Garmin (comercializate separat). Controlaţi camera VIRB de la distanţă – pornind şi oprind înregistrarea – de pe afişajul dispozitivului dvs. zūmo. Va fi uşor şi distractiv să înregistraţi şi să retrăiţi fiecare aventură.

Actualizări pe viaţă ale hărţilor

zūmo 595LM include actualizări gratuite ale hărţilor pe întreaga durată de viaţă a dispozitivului, deci traseele dvs. vor reflecta cele mai recente puncte de interes şi hărţi disponibile.

 

Hărți și memorie:

  • Hărţi preîncărcate străzi
  • Include actualizări pe viață ale harților
  • Acceptă card microSD (neinclus)

Funcții de navigație:

  • Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)
  • Apelare handsfree
  • Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)

Suplimentar:

  • MP3 player
  • Planificator de călătorie
  • Jurnal de călătorie
  • Sistem de monitorizare a presiunii în pneuri: da, acceptă până la 4 pneuri; senzorii necesari sunt comercializaţi separat
  • Afişaj cu orientare dublă
  • Garmin Adventurous Routing™
  • Redare în flux playere de muzică/media Spotify® & Pandora®
  • Notificări inteligente
  • LiveTrack
  • Compatibil cu Smartphone Link
  • Informaţii meteo şi de trafic în direct prin aplicaţia Smartphone Link
  • Alerte pilot
  • Notificări pentru legislaţia privind utilizarea căştii
  • Teren 3D
  • Călătorie dus-întors
  • Jurnal istoric de service
  • Control VIRB®
  • Suport pentru piste
  • Suport pentru hărţi personalizate
  • Suport pentru Pandora®
  • Baterie demontabilă
  • Înainte pe rută
  • Compatibil cu BLE
  • Dispozitivul necesită alimentare de 12 V (în mod tipic) şi de până la 1 A prin cablul de alimentare. Consumul de energie al dispozitivului zūmo este de 5 V; 2 A.

În pachet:

  • zūmo 595LM
  • Hărţipeviaţă (indicate de acronimul „LM” după numărul modelului de pe cutie)
  • Acumulator
  • Suport şi piese de montare pe motociclete
  • Cablu de alimentare pentru motociclete
  • Suport de montare cu ventuză pentru autovehicule
  • Cablu de alimentare pentru autovehicule
  • Cablu USB
  • Manual de iniţiere rapidă

Informatii
Brand: Garmin
Garantie: 24 luni

Specificatii
Tip produs: Sistem de navigatie
Tip display: Transreflectiv
Rezolutie (pixeli): 800 x 480
Slot memorie: Card microSD™ (neinclus)
Alimentare: Acumulator Li-Ion

Altele
Altele:
Autonomie: 4 ore
Hărţi preîncărcate străzi
Include actualizări ale hărţilor
Ghidare pe baza reperelor Garmin Real Directions™
Milioane de puncte de interes Foursquare®
Stabilirea rutei pe străzile şi prin oraşele preferate
Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)
Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)
Apelare Bluetooth
Notificari inteligente
Acces la servicii in timp real prin intermediul aplicatiei
Livetrack
Rezistenta la apa: IPX7
Afisaj tactil care poate fi utilizat cu manusi
Comenzi pentru muzica si media de pe smarphone sau player-ul mp3
Vizibil in lumina soarelui si rezistent la intemperii
Garmin Adventurous Routing™
Avertismente si alerte pentru pilor in caz de curbe stranse, legi privind purtarea castii, camere de monitorizare a vitezei si multe altele
Puncte de interes specifice pentru motocicleta, cum ar fi servicii de reparare a motocicletei, furnizori si multe altele
Asistenta la drum
Asistenta harta topo
Wireless ANT+® technology
Dimensiuni: 14.9 x 9.7 x 3.3 cm
Greutate: 374.5 g

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL