Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Sistem de navigatie Garmin DEZL 770 LMT-D TRUCK, 7", Dispozitiv pentru Camioane, European Map, Free Life Map Update

Cod: dezl770LMT-DTruck

Adauga review
2,499.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

GPS avansat pentru camioane

Ecran de sticlă de 7,0 inci

Hărţi pe viaţă pentru Europa, plus Trafic digital pe viaţă

Trasee pentru camioane personalizate pentru dimensiunile şi greutatea camionului dvs.

Director de servicii pentru camioane şi remorci, plus puncte de interes (POI) cu scoruri înalte acordate de către şoferii de camion

Avertismente rutiere, inclusiv pentru curbele strânse, înălţimile podurilor, limitele de înălţime şi altele

Vedeţi mai mult, auziţi mai bine

dēzl 770LMT-D oferă ghidare prin intermediul unui ecran de sticlă, de 7,0 inci, uşor de văzut din întreaga cabină. Difuzoarele optimizate, cu volum mare, furnizează indicaţii pas cu pas, rostite clar şi uşor de auzit chiar şi în condiţii de trafic zgomotos.

Indicaţiile vocale Garmin Real Directions™ vă ghidează aşa cum ar face-o un prieten, utilizând repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare în locul indicatoarelor cu nume de străzi, greu de văzut sau chiar inexistente

Trasee personalizate pentru camioane

dēzl 770LMT-D are hărţi detaliate pentru Europa, care includ restricţii relevante pentru camioane, precum înălţimile podurilor, curbele strânse, limitele de greutate şi altele, precum şi informaţii conexe pentru majoritatea drumurilor principale şi autostrăzilor. Este suficient să introduceţi informaţiile de profil ale vehiculului dvs. (personalizabile după înălţime, greutate, lungime, lăţime şi materiale periculoase) şi găsiţi traseele preferate de şoferii de camion şi adecvate pentru dimensiunea şi greutatea camionului dvs.

Profilul simplu pentru camioane permite schimbarea uşoară a dimensiunilor remorcilor prin simpla apăsare a unui buton. Planificatorul integrat de călătorii permite crearea de trasee cu opriri multiple, precum şi planificarea şi salvarea călătoriilor ulterioare.

Atunci când preferaţi să conduceţi pe anumite străzi sau prin anumite oraşe, dēzl vă permite să vă modificaţi traseul cu uşurinţă. Este suficient să adăugaţi unul sau mai multe puncte pe traseul afişat pe ecran, iar dēzl va reconfigura întregul traseu.

Cea mai bună dintre soluţiile noastre de traffic

Digital Traffic este cea mai bună dintre soluţiile noastre de trafic. Digital Traffic primeşte actualizări la intervale de până la 30 de secunde – de până la 10 ori mai rapide decât alte sisteme de trafic. La viteza de 97 km pe oră, dispozitivul dvs. dēzl 770LMT-D poate primi mesaje de trafic la fiecare 0,8 km. Pe drum, un avertisment primit cu câteva secunde mai devreme poate salva minute sau chiar ore de întârziere. Digital Traffic vă poate informa la câte minute de întârziere vă puteţi aştepta şi dacă există trasee de ocolire posibile. Acesta poate chiar confirma dacă vă aflaţi sau nu pe cel mai rapid traseu. Digital Traffic are o zonă mai mare de acoperire pentru a include autostrăzile, drumurile expres şi cele secundare, oferind o acoperire a drumurilor de ramificaţie de până la 3 ori mai mare.

În plus faţă de informaţiile de trafic, dēzl 770LMT-D primeşte informaţii meteo HD gratuite, inclusiv temperatura curentă şi prognoza pe 6 zile (poate fi necesară o actualizare software gratuită).

Compatibilitate cu Bluetooth®

Sincronizaţi un dispozitiv cu Bluetooth, de exemplu un smartphone, cu dispozitivul dēzl 770LMT-D pentru apeluri handsfree prin microfonul şi difuzorul integrate ale acestuia. dēzl 770LMT-D poate fi, de asemenea, asociat cu o cască Bluetooth (comercializată separat) pentru efectuarea şi acceptarea apelurilor, chiar şi a apelurilor conferinţă.

Puncte de interes şi servicii specifice camioanelor

Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi locurile dorite? Găsiţi puncte de interes apreciate şi evaluate pozitiv de către şoferii profesionişti, inclusiv zonele de odihnă, staţiile de cântărire, parcările, unităţile de cazare, zonele cu Wi-Fi® şi altele. Puteţi chiar căuta şi filtra zonele de odihnă pentru camioane după numele mărcii sau după facilităţile dorite, cum ar fi duşurile, cântarele, conexiunea Wi-Fi sau spălătoriile de camioane.

IFTA

Cu dēzl 770LMT-D, puteţi simplifica ţinerea evidenţelor şi spori precizia rapoartelor dvs. Dvs. înregistraţi carburantul utilizat; dēzl arhivează automat numărul de kilometri parcurşi într-un stat sau o regiune. Transferaţi informaţiile pe computer şi utilizaţi-le pentru a completa jurnale, formulare şi documente fiscale, inclusiv documentaţia trimestrială internaţională prevăzută de Acordul privind taxele pe carburant (IFTA).

Orele de funcţionare

Înregistraţi-vă orele de lucru şi starea curentă; dēzl 770LMT-D le va monitoriza şi vă va avertiza din timp privind eventualele încălcări ale regulilor aplicabile. Descărcaţi totul pe computer pentru a asigura rapoarte precise şi uşor de realizat.

Puterea glasului

dēzl 770LMT-D include funcţii de navigaţie activate vocal. Este suficient să vorbiţi cu dēzl; acesta va răspunde.

Navigaţi cu uşurinţă prin intersecţiile complicate

dēzl 770LMT-D include funcţia de Ghidare pe bandă activă (GBA). GBA utilizează anunţurile vocale şi săgeţile viu colorate pentru a indica banda corectă pentru traseul dvs. Vizualizarea photoReal a intersecţiilor prezintă ieşirile de pe autostradă aşa cum apar acestea în realitate: în culori complete şi foarte detaliat. Vizualizarea Bird’s Eye a intersecţiilor oferă o vedere detaliată, de sus, a acestora.

Compatibilitate cu Smartphone Link

Smartphone Link este o aplicaţie mobilă gratuită care vă conectează dispozitivul dēzl 770LMT-D cu smartphone-ul iPhone® sau Android™. După asociere, dēzl poate utiliza planul de date existent al telefonului dvs. pentru a distribui informaţii.

Smartphone Link vă oferă, de asemenea, accesul la Garmin Live Services şi la informaţii utile în timp real precum cele meteo, disponibile gratuit sau pe bază de abonament. În aplicaţie, puteţi achiziţiona, de asemenea, conţinut premium, precum date meteo avansate obţinute prin radar şi imagini de la camerele de monitorizare a traficului.

Compatibilitate cu camerele de marşarier wireless

Vedeţi ce se află în spatele dvs. atunci când vă deplasaţi în marşarier adăugând o cameră de marşarier Garmin (comercializată separat). dēzl 770LMT-D este compatibil cu camerele de marşarier wireless BC™ 20 şi BC 30. După asociere, dēzl 770LMT-D va afişa pe ecran imaginile video transmise de această cameră. Conectaţi dispozitivul la o sursă permanentă de alimentare şi comutaţi cu uşurinţă între modul de cameră şi cel de navigaţie. Este recomandată instalarea de către profesionişti.

Înainte pe rută

Cu funcţia Înainte pe rută, puteţi găsi cu uşurinţă locurile dorite fără a părăsi vizualizarea hărţii. Pe măsură ce înaintaţi pe traseu, funcţia Înainte pe rută vă informează permanent în privinţa serviciilor din apropiere, inclusiv restaurantele, benzinăriile şi ATM-urile. În plus, funcţia Înainte pe rută este personalizabilă, deci veţi putea cunoaşte întotdeauna poziţia destinaţiilor preferate de pe traseul dvs.

Mai multe informaţii despre traseu

dēzl 570LMT-D vă menţine la curent cu starea drumului din faţa dvs. şi restricţiile aplicabile, inclusiv curbele strânse, înălţimea podurilor, limitele de greutate, zonele cu vânt puternic şi zonele de interdicţie pentru remorci sau materiale periculoase. Alertele privind rampele sau pantele vă permit să vă pregătiţi prin comutarea transmisiei. Limitele de viteză pentru camioane sunt afişate dacă sunt diferite de limitele de viteză pentru autovehicule indicate pe semnele de circulaţie. dēzl 570LMT-D furnizează informaţii privind indicatoarele de mile. Ceasul dispozitivului comută automat fusul orar şi indică orele pentru răsărit şi apus. Dispozitivul dvs. dēzl 570LMT-D vă informează, de asemenea, în privinţa graniţelor regionale şi naţionale şi estimează ora sosirii.

Jurnalul istoricului de service

dēzl 570LMT-D include un Jurnal al istoricului de service, care permite înregistrarea datelor şi tipurilor de lucrări de service efectuate. Puteţi ţine cu uşurinţă evidenţa kilometrajului pneurilor, a presiunii în pneuri, a schimbărilor uleiului şi pneurilor şi a multor altor informaţii.

Include actualizări pe viaţă ale hărţilor

dēzl 570LMT-D are preîncărcate hărţi detaliate ale Europei. Cu actualizările gratuite pe viaţă ale hărţilor, traseele dvs. vor reflecta cu siguranţă cele mai noi hărţi, puncte de interes şi informaţii de navigaţie disponibile. Hărţile noi sunt disponibile gratuit pentru descărcare pe durata de viaţă a dispozitivului dvs. GPS.

Baza noastră de date cu puncte de interes include acum informaţii suplimentare de căutare, obţinute din Foursquare®. Foursquare adaugă milioane de noi restaurante, magazine, servicii şi alte locaţii căutate din zona dvs.

Hărți și memorie:

  • Hărţi preîncărcate străzi
  • Include actualizări pe viață ale harților
  • Acceptă card microSD (neinclus)

Funcții de navigație:

  • Navigare cu funcţii vocale activate (utilizaţi dispozitivul prin intermediul comenzilor vocale)
  • Compatibil cu funcţia de trafic (Digital 3D Traffic)
  • Actualizări pe viaţă referitoare la trafic
  • Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)
  • Apelare handsfree
  • Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)

Suplimentar:

  • Foursquare
  • Smartphone Link
  • Profil simplu pentru camioane
  • Puncte de interes TruckDown
  • Definire uşoară a traseelor
  • Capabilitate de jurnalizare IFTA a carburantului
  • Avertismente privind încălcarea regulilor privind orele de lucru
  • Ieşiri către servicii (de ex. zone de odihnă, restaurante, cazare)
  • Meniu principal personalizabil
  • Intrare video externă pentru camerele de marşarier
  • Acest dispozitiv USB de stocare în masă este compatibil cu Windows® XP şi versiunile ulterioare şi cu Mac® OS X 10.4 şi versiunile ulterioare.

În pachet:

  • dēzl 770LMT-D
  • City Navigator® NT preîncărcat pentru Europa
  • Hărţi¹ şi trafic² pe viaţă (indicate de acronimul „LMT” după numărul modelului de pe cutie)
  • Cablu de alimentare din vehicul/de recepţie de informaţii de trafic pe viaţă
  • Suport de montare cu ventuză
  • Cablu USB
  • Manual de iniţiere rapidă

Informatii
Brand: Garmin
Garantie: 24 luni

Specificatii
Tip produs: Sistem de navigatie
Tip display: ecran color WVGA TFT multitactil, capacitiv, cu iluminare de fundal albă
Rezolutie (pixeli): 800 x 480
Diagonala display (inch): 7
Alimentare: Acumulator Li-Ion

Altele
Altele:
Autonomie: peste 1 ora
Hărţi preîncărcate străzi
Include actualizări ale hărţilor
Milioane de puncte de interes Foursquare®
Actualizări din trafic
Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)
Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)
Navigatie activata vocal (operati dispozitivul prin intermediul comenzilor vocale - numai pe modelele cu harta completa a Europei)
Apelare Bluetooth
Smartphone Link
Profil simplu pentru camioane
Puncte de interes TruckDown
Definire uşoară a traseelor
Capabilitate de jurnalizare IFTA a carburantului
Avertismente privind încălcarea regulilor privind orele de lucru
Ieşiri către servicii (de ex. zone de odihnă, restaurante, cazare)
Meniu principal personalizabil
Dimensiuni: 19.81 x 12.11 x 2.55 cm
Greutate: 438 g

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL