Categorii de produse

Sistem de navigatie MIO SPIRIT 7670 TRUCK, Ecran12.7cm (5"), FULL EUROPE, Actualizare pe viaţă a hărţilor, Acoperire pentru camioane

Cod: MioS7670T


Detalii produs

Noua gama de produse GPS Mio Spirit

 

 

Noul Spirit 7670 LM Truck este cel mai recent dispozitiv de navigare optimizat pentru soferii de vehicule mari, cum ar fi rulota sau camion. Construit in jurul datelor complete si informatiilor de rutare specifice, Spirit 7670LM Truck este navigatorul care ofera soferilor calea cea mai sigura si cea mai eficienta pana la destinatie. Rutele specifice sunt calculate pe baza detaliilor individuale, cum ar fi dimensiunile vehiculului dvs., greutatea, sarcina si tipul vehiculului, ajutandu-va sa evitati intoarcerile ascutite de la poduri, tunele si drumurile cu acces restrictionat. Conduceti in conditii de siguranta cu limitele de viteza incarcate pentru camion si datele camerelor de securitate, care va vor oferi o alerta vizuala si audio.

Mod camion

 

 

Optimizat pentru vehicule de mari dimensiuni, cum ar fi camioane sau rulote. Rutele sunt calculate in functie de tipul vehiculului, greutatea, dimensiunile si sarcina

Actualizare pe viata a hartilor

 


Datele despre drumuri se modifica tot timpul. Ne place sa va tinem la curent, astfel incat sa nu fie nevoie sa va faceti vreodata griji privind capatul drumului. Veti primi cele mai recente harti pentru toata durata de viata a dispozitivului dvs. Mio, de maxim 4 ori pe an.

Actualizari pe viata a bazei de camere de securitate

 

 

Mentinandu-va aparatul Mio cu baza de camere de securitate actualizata inseamna ca traseul in consecinta, permitandu-va pentru sa evitati congestionarea pe fiecare calatorie pe care o parcurgeti.

Alegerea rutelor


Obtineti selectia de rute inainte de a porni la drum. Cu noua optiune de Alegere a rutelor, in loc de o singura ruta, puteti previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapida, cea mai scurta, cea mai simpla si cea mai economica, pentru a alege varianta de care aveti nevoie in momentul respectiv.

Asistenta la parcare

 

 

Functie de asistenta la parcare afiseaza automat o lista de parcari disponibile cand sunteti pe o raza de 1 km de destinatie: astfel, nu va mai fi nevoie sa cautati dumneavoastra o parcare in zona.

Bluetooth®

 

 

Utilizati Spirit 7670 LM pentru apeluri cu mainile libere atunci cand este combinat cu un telefon mobil cu tehnologie fara fir Bluetooth®.

Media Player

 

 


Redarea continutului media pe dispozitivul tau.

Harti preinstalate – Full Europa ( 44 harti)


Lista hartilor preinstalate*: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Olanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican.
*Acoperirea difera de la o tara la alta

Langa mine

 


Acceseaza cele mai apropiate puncte de interes sau salveaza-le pe cele favorite

Caracteristici

Informatii
Brand: MIO
Garantie: 36 luni

Specificatii
Tip produs: Sistem de navigatie
Procesor (MHz): 800 MHz
Tip procesor: Mstar
Rezolutie (pixeli): 480 x 272
Diagonala display (inch): 5
Sistem Operare: Windows CE 6.0
Tehnologie wireless: Bluetooth
Porturi: AV-in port

Altele
Altele:
TMC
Handsfree cu bluetooth
Farb-Display
Actualizare pe viaţă a hărţilor
Informații limită de viteză
Nume de străzi pronunțate
Ghidaj pe bandă
Q Routes™/Rute inteligente
Vizualizări 3D a bifurcațiilor
LearnMe Pro™/Învață-mă
Modul pieton
Planificator de călătorie
Lângă mine
Găseşte-mi maşina
Îndrumare tunel
Bluetooth®
Mod camion

Dimensiuni
Latime neta: 135.5 mm
Adancime neta: 12.7 mm
Inaltime neta: 86 mm
Greutate neta: 158 g

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate