Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Pachet Franke 114.0633.773, Chiuveta MRG 651-78, 2 cuve, 78x50 cm, Fragranit + Baterie Pola 1.0 + Dozator sapun, Grafite

Cod: 114.0633.773

Adauga review
PRP: 1,303 lei
Diferență: 204 lei
1,099.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 15 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Descoperiţi minunile unei bucătării Franke

Cum arată bucătăria dvs. de vis? Iese în evidenţă prin strălucirea inoxului? Sau este mai rezervată, cu un finisaj fin, din piatră? Veţi găti pentru o persoană, pentru două sau pentru douăzeci? Noi, cei de la Franke, considerăm că fiecare bucătărie ar trebui să fie la fel de unică precum sunteţi dvs. Ar trebui să fie un loc în care să vă simţiţi liberi să gătiţi, să mâncaţi, să vă distraţi, să sărbătoriţi, să petreceți timpul liber cu familia. De aceea dorim să vă oferim o bucătărie perfectă - de la chiuvetă și robinet la cuptor, plită și hotă, de dimineaţa până seara, în fiecare zi.

Minunat de inteligent

 

 

 

Imaginaţi-vă o bucătărie în care totul se potriveşte, arată bine şi are un scop. O bucătărie în care toate componentele au fost proiectate pentru a vă ajuta să vă bucuraţi mai mult în fiecare zi. Noi, cei de la Franke, aşa abordăm proiectarea sistemelor noastre de bucătărie. Muncim din greu pentru a putea fi siguri că soluţiile noastre oferă un echilibru perfect între stil, confort şi funcţionalitate pentru bucătăria dvs.

Minunat de versatil

 

 

 

Preferați stilul minimalist? Sau preferaţi culori şi forme mai îndrăzneţe? Franke vă oferă soluții complete adecvate silului dvs. de viață. Având la dispoziţie o gamă largă de texturi, culori şi materiale din care să alegeţi, vă puteţi personaliza bucătăria dorită, astfel încât să corespundă simţului dvs. estetic.

Minunat de inovator

 

 

 

Timp de peste 100 de ani, am îmbunătăţit şi am inovat continuu produsele şi serviciile noastre. Această istorie şi această experienţă ne-au ajutat să oferim soluții complete pentru bucătărie, care îşi dovedesc calitatea zi de zi, în peste 100 de milioane de gospodării din întreaga lume.

Minunat de impresionant

 

 

 

Proiectăm produsele şi sistemele ca să fie la fel de frumoase pe cât de uşor sunt de utilizat. Și, deoarece folosim doar materiale atent selectate şi metode de producţie de avangardă, puteţi fi siguri că bucătăria dvs. a fost construită pentru a dura.

Minunat de tradiţional

 

 

Fondată în 1911, Franke este o companie care a fost construită pe inginerie bazată pe precizie şi pe măiestrie tradiţională. Cu peste 100 de ani mai târziu, aceste principii şi elemente de bază sunt încă intacte. În timp ce unele lucruri rămân aceleaşi, noi ne mândrim că suntem adaptabili; găsim permanent noi modalităţi de a răspunde nevoilor şi stilului de viaţă în schimbare ale clienţilor noştri. Această combinaţie dintre faptul că ştim de unde venim şi faptul că privim spre viitor ne-a ajutat să devenim cel mai mare producător de chiuvete de bucătărie din lume.

 

Misiunea noastră este "Make It Wonderful"

 

 

 

Franke este o companie axată pe oameni. Misiunea noastră este să vă inspirăm şi să vă uimim. De aceea creăm produse care să vă facă să zâmbiţi şi să vă simţiţi speciali. Ne dorim să vă oferim produse care vă îmbunătăţesc cu adevărat viaţa. Aceasta ne motivează pentru "Make It Wonderful". 

 

 

*Fotografii cu caracter informativ

 

Specificatii

Chiuveta

Tip montare: pe blat

Forma: dreptunghi

Numar cuve: 2

Material: fragranite

Finisaj: mat

Dimensiuni chiuveta: 780x500 mm

Dimensiuni cuve: 340x420x200 mm/ 150x290x120 mm

Culoare: Grafite

Garantie chiuveta: 15 ani 

Baterie

Tip comanda: monocomanda

Tip pipa: 360 °

Cartus: ceramic

Finisaj: mat

Culoare: Grafite

Garantie baterie: 5 ani

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL