Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Servire masă

Servire masă - 74 produse de la 7 lei

Stoc furnizor
 
18700 lei
Stoc furnizor
 
2000 lei
 
Stoc furnizor
 
9900 lei
1 - 30 din 74

Set de tacâmuri, platou pentru servire și alte produsele pentru servirea mesei - un must-have în bucătărie

Bucătăria este un spațiu important, mai ales că acolo se gătesc tot felul de preparate gustoase pentru servirea meselor delicioase alături de familie și prieteni. Pentru ca o masă alături de prieteni să fie exact așa cum îți dorești, ai nevoie de un set de tacâmuri adecvat, un platou pentru servire din lemn, dedicat brânzeturilor sau prăjiturilor, dar și unul pentru servirea aperitivelor.

Toate acestea îți vor veni în ajutor, astfel că vei reuși să aranjezi o masă la fel ca la restaurant, care va arăta fabulos, iar invitații tăi te vor felicita pentru alegerile făcute, dar și pentru preparatele culinare delicioase. Este important să alegi obiectele de care ai nevoie, să le verifici calitatea, dar și utilitatea.

Dacă îți dorești produse pentru servit masa de calitate superioară și care să-ți fie de un real folos atunci când pregătești o cină cu mai mulți invitați, cele de la Ideall.ro sunt alegerea potrivită! Tacâmurile și platourile de la Zokura sau Kitchen Artist vor arăta impecabil și te vor ajuta să așezi masa perfect, exact așa cum ți-ai dorit! Nu îți mai rămâne decât să analizezi opțiunile și să faci alegerea potrivită.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL