Categorii de produse

Plita electrica independenta Albatros AP10W, 1000 W, 1 zonă de gatit, Buton termostat, Indicator funcţionare, 25x22 cm, Alb

Cod: AP10W


Detalii produs

Ajutorul potrivit, la locul potrivit

Gătești rapid și oriunde cu ajutorul plitei electrice Albatros. Bucură-te de flexibilitate și optează pentru o soluție pe care să o ai tot timpul la îndemână. Caracterizându-se prin ușurință în utilizare și fiind extrem de practică, plita electrică Albatros își găsește loc rapid în orice colț al casei tale, în foișorul din grădină, casa de vacanță sau concediile prelungite de care vrei să te bucuri.
De dimensiuni reduse, cu design modern, elegant, aceasta este extrem de practică și te ajută să ai mereu soluții pentru mâncărurile tale preferate indiferent de locul în care ești.

Eficiență și rapiditate

 

 

Cu o putere de 1000 W, plita dispune de două suprafețe de lucru din fontă, de dimensiuni diferite, ce îți asigură rapiditate în prepararea mâncărurilor dorite.

Încălzești, fierbi, prăjești, într-un timp scurt și cu minim de efort.

Buton termostat

 

Plita Albatros este prevăzută cu buton termostat situat frontal, cu ajutorul căruia poți regla puterea celor plitei. Bucută-te de flexibilitate!

Uită de griji

 

 

Bucură-te de siguranță maximă! Plita dispune de piciorușe antialunecare pentru o manevrare precisă, lipsită de incidente, și are protecție la supraîncălzire. Deasemenea, materialele din care este confecționată oferă durabilitate în timp și ușurință în curățare. 

Caracteristici

Informatii
Brand: Albatros
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Incorporabila: Nu
Alimentare: Electric
Pozitionare butoane: Frontal
Detalii butoane: Buton termostat

Functii si optiuni
Functii speciale: Protecţie la supraîncălzire
Indicator functionare: Led de funcţionare
Altele: Picioruşe antialunecare

Zone de incalzire
Numar de arzatoare: 1
Detalii arzatoare:
1 suprafață de lucru(fontă)
Diametru: 155 mm.

Date tehnice
Putere nominala (kW): 1
Greutate (Kg): 1.4
Dimensiuni (cm): 25.5x22x7.5
Culoare: Alb

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate