Categorii de produse

Plita incorporabila Beko HDMI32400DTX, 2 zone inductie, Touch control, Timer, 30 cm, Neagra, Rama inox

Cod: HDMI32400DTX


Detalii produs

Designul modern si compact al plitei incorporabile Beko HDMI32400DTX o face usor de integrat in orice tip de bucatarie. Gatitul devine mai simplu. Functia Pan Detection declanseaza automat incalzirea plitei la contactul cu suprafata vaselor. Timerul integrat va facilita procesul de pregatire al alimentelor, prin simpla setare a intervalului de timp necesar prepararii. Fiecare zona de gatit beneficiaza de optiunea de reglare individuala a temperaturii. Ai posibilitatea sa alegi una dintre cele 9 trepte de putere.
pandetection

Pan detection

Sistemul Pan Dedection recunoaste pe loc suprafata vaselor tale si declanseaza incalzirea plitei.

AutoShutDown

Auto Shut Down

Daca zonele de gatit sunt activate pentru mult timp fara ca tu sa intervii, plita le va opri automat, pentru a preveni accidentele si consumul excesiv.

timer

Timer Plita

Uita de grija supravegherii plitei in timpul gatirii. Poti seta timerul pentru perioada necesara prepararii alimentelor iar la sfarsitul acesteia zona de gatire se va opri automat.

nouatrepteputere

9 trepte setare putere

Acum ai posibilitatea sa selectezi pana la 9 trepte a nivelului de incalzire si afisare electronica pe panoul de comanda "Touch & Slide". Temperatura si durata pot fi astfel setate individual pentru fiecare zona de gatit.

overheat

OverHeat Safety System

In cazul in care plita depaseste o anumita temperatura, aceasta functie opreste imediat alimentarea cu energie electrica, pentru a evita potentiale accidente.

antioverflow

Anti-Overflow System

Acest sistem opreste automat alimentarea cu energie electrica, in cazul in care lichidul din recipientul de gatit este varsat pe panoul de control.

Confort

easyclean

Quick&Easy Clean

Suprafata din ceramica sau sticla neteda, rezistenta la zgarieturi, transforma curatarea plitei intr-o activitate simpla, lipsita de provocari.

Extra beneficii

5ani-garantie

5 ani garantie

Iti oferim 5 ani garantie la electrocasnice pentru ca tu sa te bucuri de calitatea Beko pentru mai mult timp. Afla mai multe detalii pe: <a href="https://www.beko.ro/extragarantie/" target="_blank">beko.ro/extragarantie</a>

60zile

Returnare in 60 de zile

Beko iti ofera solutii ingenioase menite sa raspunda nevoilor tale zilnice. Daca nu esti multumit de performanta produsului tau Beko, primesti banii inapoi pentru produse din gama participante. Afla mai multe pe: <a href="https://www.beko.ro/60zile/" target="_blank">beko.ro/60zile/</a>

Descarcă documente

Caracteristici

Informatii
Brand: Beko
Garantie: 60 luni

Specificatii generale
Incorporabila: Da
Material: Otel + Sticla
Alimentare: Inductie
Pozitionare butoane: Frontal
Detalii butoane: Touch

Functii si optiuni
Aprindere electronica: Da
Nivele de putere: 9
Limitare supra fierbere: Da
Timer electronic: Da
Oprire de siguranta: Da
Functie detectare vase: Da
Altele: QUICK&EASY CLEAN

Zone de incalzire
Numar de arzatoare: 2

Date tehnice
Putere nominala (kW): 3.6
Margine: Rama Inox
Culoare: Negru

Dimensiuni
Latime neta: 28.8 cm
Adancime neta: 51 cm
Inaltime neta: 7.5 cm

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate