Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Plita incorporabila Samsung NZ64H57477K, 60 cm, Inductie, 7.2 kW, 4 zone, Afisaj digital, Negru, Rama inox

Cod: NZ64H57477K

Adauga review
1,999.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Gătiți mai mult împreună

 

 

 

 

 

 

Dispozitivul Samsung NZ5000 Induction Cooktop este dotat cu o zonă Flex Zone, adică o zonă deschisă, de formă dreptunghiulară și mari dimensiuni de pe suprafața de gătit, special concepută pentru a găti mai multe feluri simultan. Aceasta poate găzdui oale și cratițe de diverse forme și dimensiuni, și este în același timp suficient de flexibilă pentru vase de mari dimensiuni. Aceasta simplifică mult gătitul mesei pentru o familie mare.

Preîncălziți cu ușurință vasele

 

 

 

 

 

 

Funcția Ready Pan a dispozitivului Samsung NZ5000 Induction Cooktop permite preîncălzirea rapidă, cu o singură atingere, a vaselor de gătit. În loc să vă reglați manual temperatura de preîncălzire și pe cea de gătit, când folosiți funcția Ready Pan dispozitivul mărește nivelul de încălzire timp de 50 de secunde pentru a preîncălzi rapid vasul, apoi reduce automat temperatura la un nivel moderat (nivelul 9), utilizat de regulă pentru gătit.

Căldură puternică instantanee

 

 

 

 

 

Opțiunea Quick Start a dispozitivului Samsung NZ5000 Induction Cooktop reduce numărul de pași și timpul necesar gătirii prin asigurarea instantanee a unei temperaturi înalte. Când este selectată, zona de gătit începe imediat să încălzească mâncarea la nivelul 15, maxim, de temperatură, care poate fi apoi redus treptat. Astfel, nu există întârzierile obișnuite ce apar atunci când trebuie să măriți nivelul de putere de la 0.

Comenzi pas cu pas

 

 

 

 

 

Dispozitivul Samsung NZ5000 Induction Cooktop este dotat cu o interfață cu utilizatorul (UI) care vă arată ce trebuie făcut la fiecare pas, astfel încât să vă organizați fără efort modul în care gătiți. La fel ca la majoritatea sistemelor pentru consumatori, operațiile se înșiruie în mod logic de la stânga la dreapta, astfel că nu veți pierde niciodată timp căutând butoanele necesare pentru următorul pas.

Mai sigur pentru copii

 

Pentru a maximiza siguranța în bucătărie, funcția Child Safety Lock împiedică până și pe cei mai hotărâți copii să activeze suprafața de gătit. Cu o simplă atingere de buton, panoul de comandă poate fi complet blocat, astfel încât este imposibil ca plita să fie pornită accidental sau intenționat – minimizând astfel riscul ca micile mânuțe să sufere arsuri.

Automat mai sigur

Funcția Safety Shutoff oferă o asigurare completă. Aceasta închide automat orice zonă de gătire dacă pe aceasta a fost lăsat ceva la fiert un timp îndelungat sau dacă nu există nici o modificare de operare după ce a trecut un anumit timp. Astfel, când sunteți ocupați cu oaspeții, există mai puține riscuri de accidente costisitoare sau periculoase.

Utilizare eficientă a căldurii

Include un indicator de căldură reziduală în 2 trepte, astfel că puteți utiliza în siguranță și cu eficiență căldura reziduală. Acesta va afișa cu claritate un „h” dacă o zonă de gătit este mai caldă de 45°C, astfel că poate încă fi utilizată pentru gătit, sau un „H” dacă temperatura este de peste 60°C. Indicatorul se va stinge dacă suprafața s-a răcit și poate fi atinsă în siguranță.

 

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Incorporabila: Da
Material: Sticlă ceramică
Alimentare: Inductie
Programator electronic: Afisaj Rosu
Inductie: Da
Pozitionare butoane: Frontal
Detalii butoane: Touch

Functii si optiuni
Indicator caldura reziduala: în 2 trepte
Semnal sonor: Da
Timer electronic: Da
Oprire de siguranta: Da
Blocare comenzi: Da
Indicator functionare: Da

Zone de incalzire
Numar de arzatoare: 4
Detalii arzatoare:
145mm 1.2/2.0 kW
210mm 2.2/3.2 kW
Flex Zone 3.3/3.6 kW

Date tehnice
Putere nominala (kW): 7.2
Margine: Rame laterale din inox
Culoare: Negru

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 52 cm
Inaltime neta: 5.6 cm
Greutate neta: 13.3 kg
Greutate bruta: 15.5 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL