Categorii de produse

Plita electrica independenta Samus PX202C, 2400 W, 2 zone de gatit, Arzătoare ceramice, Indicator de funcţionare, 50 cm, Inox

Cod: PX202C


Detalii produs

Soluția nevoilor tale

 

Oriunde te-ai afla știi că nu vei duce lipsa mâncărurilor tale preferate. Cu ajutorul plitei vitroceramice Samus vei avea soluția ideală la îndemână. Fie că vrei să o folosești în foișorul din grădină, într-un colț din bucătărie sau în concediul prelungit în care te pregătești să pleci, aceasta va răspunde cu succes nevoilor tale.

Modernă și pratică

 

 

 

 

 

Datorită dimensiunilor reduse, cu design modern și elegant, aceastaîși va găsi rapid locul potrivit. O poți folosi când și cum vrei fără pic de effort, bucurându-te, în același timp, de eficiență maximă!

Arzătoare ceramice

 

 

 

 

Eficiența va fi maximă, în timp ce consumul de energie va fi minim! Placile ceramice îți asigură eficiență înaltă cu un consum redus de energie electrică, deoarece plita se va aprinde și se va stinge astfel încât, în permanență, temperatura la care va funcționa va fi cea aleasă de tine. În plus, căldura degajată va fi uniformă, iar preparatele tale se vor găti mai repede și mai bine.

Siguranță și fiabilitate

 

 

 

 

Uită de griji și beneficiază de siguranță! Fiind fabricată din inox, plita se va curăța repede și ușor, iar piciorușele de cauciuc din dotare oferă singuranță în timpul utilizării, indiferent de suprafața de lucru. În plus, plita dispune de protecție la supraîncălzire, astfel că, în cazul în care ai uitat-o pornită, aceasta se va închide automat când ajunge la temperatura maximă.

Butoane-termostat

Cele două arzătoare sunt de dimensini egale, având fiecare o putere de 1200 W. În funcție de necesități și dorințe, cu ajutorul celor două butoane-termostat, vei putea seta ce temperatura dorești. Suprafața de lucru este fabricată din sticlă-cristal, având un diametru de 180 mm, și este foarte ușor de curățat.

Caracteristici

Informatii
Brand: Samus
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Incorporabila: Nu
Alimentare: Electric
Pozitionare butoane: Frontal-lateral
Detalii butoane: Termostate reglabile

Functii si optiuni
Functii speciale: Protecţie la supraincălzire
Indicator functionare: Becuri indicator de funcţionare
Altele:
Materiale de vase ce pot fi folosite: sticlă termorezistentă, metal, ceramică,etc.
Picioruşe de cauciuc rezistente

Zone de incalzire
Numar de arzatoare: 2
Detalii arzatoare: 2 arzătoare din sticlă-cristal cu diametru de 180 mm

Date tehnice
Putere nominala (kW): 2.4 (1.2+1.2)
Greutate (Kg): 3.83
Dimensiuni (cm): 50x9x33
Culoare: Inox/Argintiu

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate