Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Termos Mocca Thermavac, 350 ml, Cherry Red - Aladdin

Cod: 1009363002

Adauga review
89.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 0 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Noua colectie Mocca Thermavac de la Aladdin ce dispune de tehnologia Leak Lock™, se adreseaza celor care vor sa savureze o cafea fierbinte acasa sau in drum spre birou, fara grija ca aceasta se poate varsa. 

De la modul de fabricare, la design si utilitate, termosul a fost gandit pentru a oferi ceai sau cafea fie ca te afli la birou sau te bucuri de natura alaturi de prieteni, dar care in acelasi timp sa fie pro-mediu inconjurator. Acest lucru se datoreaza faptului ca Aladdin adopta o atitudine sustenabila si acorda aceeasi importanta atat modului de fabricare a produselor cat si a modului in care sunt folosite, pentru a fi perfect sigure pentru sanatate, dar si prietenoase cu mediul, punand accent pe reutilizare si reducerea energiei si resurselor naturale utilizate.

aladdin

Termosul are capacitatea 350 ml, este fabricat din inox, are perete dublu si interior vidat Thermavac™ mentinand bauturile calde timp de 3 ore si pe cele reci pana la 6 ore. Termosul dispune de tehnologia Leak Lock™, ce nu permite scurgerea bauturilor, datorita capacului cu inchidere etansa. Capacul este fabricat din plastic special si nu contine BPA.

Capacul special mentine aroma bauturilor timp indelungat, iar designul atragator cu acoperire durabila se potriveste cu majoritatea aparatelor pentru cafea. Marginea termosului din inox polisat, va permite sa savurati cafeaua si fara capac.

Pentru ca este prietenos ca design, termosul se potriveste perfect in suportul pentru bauturi al masinii, al bicicletei si poate fi transportat in gentile speciale pentru laptop cu spatiu dedicat bauturilor.

Termosul poate fi curatat atat manual cat si in masina de spalat vase.

Informatii
Brand: Aladdin
Garantie: 0 luni

General
Tip: Termos

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL