Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Sisteme audio

Sisteme audio - 10 produse

1 - 10 din 10

Sisteme audio potrivite pentru oricine își dorește un sunet de calitate în fiecare zi

Nevoile celor care preferă să asculte muzică și radio sunt foarte variate. Ținând cont de acest lucru, Ideall îți pune la dispoziție o gamă largă de produse accesibile ca preț, dar de calitate, ce aparțin categoriei sistemelor audio casnice, ce pot satisface nevoile tuturor.

De la sisteme și microsisteme audio produse de Sony sau Panasonic, cu funcție wireless, care să permită conectarea ușoară prin Bluetooth la dispozitive precum telefonul mobil sau tabletă, până la aparate radio portabile de la Philips, toate sunt disponibile în modele și culori variate, pentru a se potrivit în orice sufragerie, bucătărie sau altă încăpere.

De asemenea, de la aceleași branduri de renume, poți găsi radiouri cu ceas, cu ecran digital și cu temporizator de oprire, ce poate fi setat pentru a reda postul de radio timp de până la câteva ore după, care, să se închidă, dar și cu alarmă de trezire cu volum treptat, pentru o deșteptare ușoară în fiecare dimineață. Verifică oferta Ideall, alege modelul potrivit nevoilor tale și bucură-te de un sunet de calitate în fiecare moment!

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL