Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Radio cu ceas Philips TAVS700/10, FM, Bluetooth v4.2, 20W RMS, reglare automata digitala, incarcare USB, DAB+, ceas digital, carcasa din lemn, Maro

Cod: TAVS700/10

Adauga review
659.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Carcasa din lemn vintage. Detalii din perioada anilor ’50

Acest radio cu ceas Bluetooth aduce un omagiu radioului de masa clasic Philips Philetta 254. Carcasa din lemn vintage este plina de farmec. Detaliile specifice anilor ’50 de pe butoanele duble de comanda şi grila difuzoarelor te vor duce înapoi în epoca în care jazzul şi rock and rollul conduceau topurile muzicale.

Afişaj cu ceas digital mare şi clar. Cu intensitate variabila

Afişajul cu ceas digital mare şi clar are intensitate variabila, astfel încât este uşor sa gaseşti nivelul perfect pentru camera ta. Când soarele apune, apasa butonul de meniu pentru a accesa şi modifica intensitatea iluminarii.

Radio digital DAB+ şi FM cu presetari

Acest radio cu ceas retro dispune de un tuner FM digital pentru radio şi conexiune Bluetooth pentru streaming de pe dispozitivul mobil. Tunerul radio digital ofera recepţie de o claritate excepţionala. Poţi configura pâna la 20 de presetari FM şi 20 de presetari DAB pentru posturile tale preferate.

         

Sunet clar, detaliat. Difuzoare de 3” pentru toata gama de frecvenţe

Doua difuzoare de 3” pentru toata gama de frecvenţe ofera un sunet clar. Portul bass-reflex completeaza tonurile joase, oferindu-ţi un raspuns de bas profund şi rotunjit. Grila din plasa în tonuri de cupru permite curgerea lina a sunetului.

Butoane de control duble cu dublu strat

O scurta apasare a butonului de pornire permite asocierea acestui radio. Raza de acţiune wireless este de 10 m: perfecta daca dispozitivul tau se afla în alta camera. Doua butoane cu design retro cu straturi duble ofera control asupra volumului, sursei, posturilor DAB+/FM şi multe altele.

Port bass-reflex. Tonuri joase pline, puternice.

Grila din plasa în tonuri de cupru permite sunetului sa curga

Raza wireless de pâna la 10 m

Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe raza scurta, durabila şi eficienta energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoara la iPod/iPhone/iPad sau la alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel, te poţi bucura cu uşurinţa de muzica şi sunetele preferate de la videoclipuri sau jocuri, wireless, cu aceasta boxa.

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL