Categorii de produse

Maşină de şlefuit multifuncţionalăBosch EasySander 12, 12 V, 22.000 vibraţii/min., Acumulator Litiu-Ion, Negru/Verde, 0603976909

Cod: 0603976909


Detalii produs

 

 

 

 

 

 

 

În România, Grupul Bosch este prezent cu cinci entități în diferite locații din țară. Sediul central al companiei este situat în Bucureşti, unde Bosch are şi un birou de vânzări. Tot în capitală se află și o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor. În Cluj, Bosch operează un centru de cercetare şi dezvoltare şi o unitate de producţie pentru tehnologie auto. O unitate de producţie de tehnică liniară şi una de tehnologie auto se află în Blaj. De asemenea, compania are un centru de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.

Bosch în România face parte din Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.”

Caracteristici

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Turatie fara sarcina: 22.000 vibraţii/min
Suprafata slefuire: 104 cm²

Specificatii speciale
Electronic Cell Protection: Da
Prindere cu arici: Prindere cu arici micro

Comenzi si accesorii
Adaptor aspirare unidirectional: Da

Alimentare
Tensiune acumulator: 12 V
Capacitate acumulator: 2,5 Ah
Tip acumulator: Litiu-ion

Nivel zgomot
Nivel presiune sonor: 70 dB(A)
Nivel putere sonor: 80 dB(A)

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate