Categorii de produse

Smartwatch Samsung ACTIVE 2 40mm R830 Negru

Cod: PHT13823


Detalii produs

Confort personalizat la încheietura mâinii

Alegeti aspectul si confortul dumneavoastra pentru un partener de wellness pe care doriti sa il pastrati 24/7.Galaxy Watch Active2 vine personalizat inca din prima zi, incepand cu alegerea modelului Bluetooth , 40mm, design din aluminiu, precum si curele.

* Disponibilitatea modelelor poate varia în funcție de țară și operator.

Extindeti-va spatiul

 

 

Exprimati-va prin ecranul care se potriveste cu aspectul si starea dumneavoastra de spirit. Cand faceti o poza cu tinuta dumneavoastra, Galaxy Watch Active2 va pune laolalta un ecran care sa se potriveasca.

Urmariti-va antrenamentul pe incheietura mainii

 

 

 

 

Galaxy Watch Active2 iti urmareste miscarile, astfel incat sa poti aluneca si sa te descurci. Cu adaugarea inotului la urmarirea automata, acum primesti sapte exercitii, in timp ce urmarirea manuala functioneaza pentru toate activitatile si pentru o multe altele pe care le poti urmari. Functia de antrenor va ofera sfaturi executabile in timp real. 

Sprijin pentru sanatate din interior spre exterior

 

 

 

Folositi trackerul de stres pentru a urmari nivelul de stres cand va simtiti incordat si urmati exercitiile de respiratie ghidate, sugerate pentru a obtine o liniste sufleteasca.

Urmarirea ritmului cardiac pentru liniste sufleteasca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monitorizarea sanatatii dumneavoastra este in centrul Galaxy Watch Active2 cu opt fotodioduri complete pe partea din spate a unui nou design curbat, care se modeleaza la incheietura mainii. Monitorizarea starii de sanatate urmareste ritmul cardiac si va trimite o alerta atunci cand aceasta depaseste sau este sub nivelul normal.

Pastreaza locul unde mergi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ia-ti ceasul pe drumul mai putin parcurs. Galaxy Watch Active2 merge acolo unde mergi cu  durabilitatea gradului militar pentru a gestiona o serie de conditii, astfel incat sa poti continua sa mergi mai departe si sa experimentezi mai mult.

Caracteristici

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Caracteristici
Tip produs: Smartwatch
Slot SIM: Nu
Dimensiune Display (inches): 1.2
Bluetooth: v5.0
Tip baterie: 247mAh
Culoare: Negru
Compatibilitate: Wi-Fi

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate