Soundbar Samsung HW-J7501R, 4.1, 320W, Curbat, Negru/Argintiu

Cod: HW-J7501

Adauga review
2,519.00 lei
Include taxa verde: 1.43 lei
(Pret fara taxa verde: 2,517.57 lei)

Disponibilitate: La furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Indisponibil momentan

Accesoriul perfect pentru televizorul dvs. curbat


Cu un sunet imersiv uimitor, acest soundbar curbat este accesoriul audio perfect pentru televizorul dvs. Samsung curbat. Are și un design premium, cu un finisaj de aluminiu elegant, care face și mai atractiv aspectul televizoarelor curbate. Pereții găuriți sunt ceva ce ține de trecut, deoarece soundbarul curbat se montează direct pe televizor, grație unei noi soluții de montare care oferă un aspect integrat și fluid, pentru o unitate încântătoare a dispozitivelor. * Modelele J8500 / J8501 sunt compatibile doar cu televizoarele din seriile S9 și S8 de 78” și 65”. * Modelele J7500 / J7501 sunt compatibile doar cu televizoarele din seriile S9 și S8 de 65” și 55”.

Experiența unui sunet puternic


Televizoarele extraordinare au nevoie de un sunet extraordinar. Soundbarul curbat oferă televizorului dvs. curbat un sunet și mai puternic, cu 350 de wați de sunet surround uimitor, pe 8,1 canale. Difuzoarele de pe ambele părți măresc efectul de sunet surround, iar odată cu adăugarea unui difuzor central care oferă o calitate mai clară a sunetului, vi se oferă o experiență de ascultare mai captivantă, pe mai multe straturi.

Redați-vă muzica pe diverse dispozitive audio cu Multiroom Link


 

Controlează muzica de oriunde din casă. Controlarea și partajarea unei surse de muzică pe mai multe dispozitive audio* din diverse locații este simplificată cu Multiroom Link. Aplicația mobilă controlează de la distanță volumul și muzica de pe sistemul dvs. pe mai multe dispozitive, inclusiv pe televizor, soundbar, sistemul Home Entertainment și playerul Blu-ray Disc™. Bucurați-vă de conținutul audio dorit, oriunde doriți. * Disponibil doar pentru dispozitivele compatibile cu Multiroom Link. Pentru o listă completă a dispozitivelor, vizitați www.samsung.com/*****.

Auziți totul clar, datorită sunetului HD

 

 


 

Completați-vă experiența de divertisment cu caracteristicile audio HD uimitor de realiste. Acestea reproduc calitatea și bogăția sunetului original cu mult mai multă acuratețe și cu mai mult realism, aducându-vă mai aproape de sunetul live. Pentru a vă face o idee despre cât de bun este sunetul HD, CD-urile au doar 44,1 kHz / 16 biți, în timp ce conținutul audio HD are 192 kHz / 24 de biți, ceea ce înseamnă că beneficiați de mult mai multe detalii digitale. Veți auzi diferența imediat.

Sunet surround îmbunătățit.


 

 

 

 

 

 

Cu Surround Sound Expansion, funcționalitatea audio Samsung extinde zona de ascultare optimă și ridică sunetul la nivelul ecranului TV, astfel că sunetul surround pare că vine direct de la televizor. Acum vă puteți bucura de o experiență sonoră realistă și vie, cu efecte sonore cu adevărat imersive.

Bucurați-vă mai ușor de toată muzica redată în flux, cu boxele Wi-Fi


 

 

 

 

Soundbarul curbat vă ajută să ascultați muzica preferată mai ușor ca oricând, grație capacităților sale Wi-Fi. Doar accesați aplicația Samsung Multiroom pentru a vă bucura de cele mai bune servicii de muzică în streaming cu abonament de pe internet* (inclusiv Tunein, Pandora, Spotify și altele), totul cu o calitate audio incredibilă. * Furnizorii de servicii de muzică în streaming cu abonament din aplicația Samsung Multiroom pot varia în funcție de regiune.

Creați-vă propriul sistem de sunet surround wireless complet


 

 

 

 

Creați un sistem de sunet surround complet la domiciliu, fără a fi nevoie de vreun cablu pentru boxe. Acum totul se conectează wireless, ceea ce înseamnă că aveți de-a face cu mai puține cabluri enervante. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați boxe pentru un sunet uimitor, pe 4,1 canale. Plasați un soundbar în față și două boxe Samsung wireless în spate pentru a beneficia de un efect complet. Sunetul surround la domiciliu nu a fost niciodată mai ușor.

Conectați-vă și partajați wireless pentru distracție dublă

 

 

 


 

 

 

 

Conectați-vă televizorul și soundbarul cu ușurință prin Bluetooth, cu TV Sound Connect.* Lipsa firelor dintre soundbar și televizor vă permite să vă bucurați de designul suplu și elegant al ambelor sisteme, păstrând aspectul ordonat al casei. Controlați soundbarul și televizorul cu o singură telecomandă TV.** * Compatibil doar cu anumite dispozitive Samsung. Pentru o listă completă a dispozitivelor, vizitați www.samsung.com/*****. ** Telecomanda TV controlează doar volumul și alimentarea soundbarului.

Un sunet mai clar și mai precis, cu amplificatoare dedicate

 

 

 

Echipat cu tehnologie audio avansată, acest soundbar Samsung curbat oferă un sunet extraordinar de echilibrat. Spre deosebire de majoritatea sistemelor de sunet, aceasta utilizează amplificatoare separate pentru a procesa frecvențele înalte, medii și joase, spre deosebire de dispozitivele care utilizează un singur amplificator. Acest lucru creează frecvențe mai bine acordate, ca să puteți beneficia de sunete mai precise din întregul spectru sonor.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

DVD Player
Standarde redare: AAC MP3 WAV WMA OGG FLAC
Sunet: Dolby Digital / DTS Digital Surround
Alte caracteristici:
Digital Amp
Crystal Amplifier
Bluetooth
HI-FI Codec
Surround Sound Expansion
Night Mode
3D Video Pass
Anynet+
(HDMI-CEC)
TV SoundConnect
ARC (Audio Return Channel)
Bluetooth Power On
Auto Power Link
Multiroom Link
Multiroom App
HFR
Argintiu/Negru
Consum 70W

Boxe
Putere totala: 320
Nr. Canale: 4.1

Conectivitate
HDMI: Da
USB 2.0: Da
Altele:
Audio optic in
Bluetooth

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter