Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Soundbar Samsung HW-Q90R, 510 W, 7.1.4 canale, Subwoofer wireless, Dolby Atmos, Bluetooth, Compatibil Alexa, Spotify Connect, Negru

Cod: HW-Q90R

Adauga review
7,329.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Sunet captivant cu sunet de 7.1.4 canale

Soundbarul îți oferă sunet de o calitate cinematografică în camera ta de zi. Sunetul se mișcă pretutindeni în jurul tău, datorită difuzoarelor ce îl proiectează pe verticală și pe diagonală, rezultatul fiind o calitate a sunetului disponibil pe 7.1.4 canale. Cu sisteme de redare a sunetului „object-based”, cum ar fi Dolby Atmos, DTS: Tu și X puteți experimenta un divertisment captivant.

Difuzoare ce proiectează sunetul pe verticală

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Undele puternice proiectate în tavan fac ca sunetul să pară că vine de sus. Sunet uimitor, venit de sus, pentru o experiență de tip cinematografic, în inima casei tale.

Difuzoare ce proiectează sunetul pe diagonală

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu difuzoare ce proiectează sunetul pe diagonală, aflate de fiecare parte a Soundbarului, vei fi complet integrat în sunetul surround. Dintr-o parte în alta, din față în spate, din toate unghiurile.

Difuzoare wireless spate, care proiectează sunetul pe verticală, incluse

Acest sistem de sunet include 2 difuzoare wireless spate, dotate cu tehnologie de difuzare pe verticală menită a completa configurarea supremă a sunetului home cinema surround. Transformă divertismentul într-o experiență complet surround cu difuzoarele spate wireless.

Funcția Adaptive Sound îți asigură claritate pentru cele mai subtile detalii audio

Soundbar-ul Samsung analizează semnalul audio pentru a oferi automat un sunet optimizat în funcție de fiecare scenă. Funcția Adaptive Sound îți permite să auzi vocile clar, chiar și la volume reduse.

Sunet, completat de Audio Masters

 

 

 

 

 

 

 

 

Prin combinarea soluțiilor inovatoare ale Samsung în domeniul divertismentului la domiciliu cu cei 65 de ani de experiență audio-tehnică a Harmon Kardon, cele două mărci continuă să depășească limitele pentru a completa cu sunet de vârf experiența de divertisment la domiciliu.

Auzi mai bine. Te joci mai bine.

Fii gata pentru o experiență de joc puternică și captivantă, cu ajutorul subwooferelor care îmbunătățesc scena și a difuzoarelor care oferă un sunet surround incredibil. Soundbar-ul trece automat la modul Joc atunci când este conectat la televizorul tău Samsung; astfel, te poți concentra pe joc, și nu pe reglaje.

*Această funcție este disponibilă numai atunci când consola de jocuri este conectată la anumite televizoare Samsung din 2019 prin HDMI (toate televizoarele QLED, seria RU7400 și modelele superioare). Consolele de jocuri acceptate includ PlayStation 4 și Xbox. Televizoarele compatibile și consolele de jocuri se pot modifica. **Consola de jocuri se achiziționează separat.

Lasă sunetul  original să îți completeze experiența cinematografică

Transformă-ți muzica într-un sunet mai detaliat și mai dinamic. Ridică calitatea fișierelor tale de muzică până la 32 de biți, pentru un sunet mai bogat.

Se aude perfect, oriunde ai fi așezat

Fiecare loc e locul perfect. Bucură-te de un sunet incredibil în mod constant în orice loc din cameră, cu tweeterul de ultimă generație al Soundbarului.

Experiență HDR 10+ fluidă

Cu 4K Pass-Through integrat, este ușor să conectezi surse video 4K, cum ar fi UBD sau consola de jocuri. Funcționează chiar și cu surse HDR 10+, dându-ți posibilitatea de a te bucura de un sunet de o calitate impecabilă în perfectă armonie cu calitatea imaginii. Ai nevoie doar de o conexiune HDMI.

*Calitatea redării imaginii HDR 10+ este disponibilă numai cu surse echivalente.

Muzica prinde viață cu ajutorul vocii tale

Nu îți aduci aminte titlul? Bucură-te de Soundbar în modul hands-free, folosind controlul vocal Alexa. Roag-o pe Alexa să redea o melodie spunând doar titlul sau câteva versuri. Indiferent ce muzică ai chef să asculți, Alexa o va găsi.

Redare wireless a muzicii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soundbarul folosește Bluetooth pentru conectarea ușoară cu alte dispozitive. Bucură-te de muzica de pe telefonul tău mobil la o calitate audio înaltă oriunde, fără cabluri de legătură.

Control cu One Remote (Telecomanda unică)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Pentru pornire, volum și chiar efecte sonore, poți controla funcțiile tastelor de sunet cu ajutorul telecomenzii televizorului tău Samsung.

*Produsul real poate varia în funcție de modelul televizorului și de regiune. **Compatibil cu anumite televizoare Samsung. 

Ascultare mai inteligentă cu SmartThings

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SmartThings îți permite să-ți adaugi difuzoarele la rețeaua ta, oferindu-ți un control mai mare asupra sunetului în interiorul casei tale inteligente. Transformă viața conectată la tehnologie într-o experiență superioară.

*Dispozitivele compatibile cu SmartThings pot varia în funcție de regiune. Această funcție poate diferi în funcție de telefonul mobil și OS (sistem de operare). Este necesară descărcarea și instalarea aplicației SmartThings.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

DVD Player
Suport redare:
AAC
MP3
WAV
OGG
FLAC
ALAC
AIFF

Boxe
Putere totala: 512 W
Nr. Canale: 7.1.4 Canale
Alte caracteristici boxe:
Frecventa: 34Hz~17kHz
Woofer wireless
Dolby Atmos
Dolby Atmos
DTS-X
UHQ 32bit Audio
Surround Sound Expansion
Adaptive Sound Mode
Auto Sound Mode
Game Mode
4K Video Pass

Conectivitate
HDMI:
2 HDMI In
1 Ieşire HDMI
Altele:
Anynet+ (HDMI-CEC)
1 Optical In
Bluetooth
Wi-Fi
One Remote Control
Bluetooth Power On
Smart Things App
Compatibil cu Alexa
Spotify Connect

General
Dimensiuni [mm]:
1226.0 x 83.0 x 136.0 mm (Difuzor principal)
205 x 403 x 403 mm (Sub Woofer)
Greutate [kg]:
8.8 kg (Difuzor principal)
9.8 kg (Sub Woofer)

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL