Categorii de produse

Storcator Samus Slowstar Juicer, 150 W, Stoarcere prin presare la rece, 2 viteze+revers, Recipient suc 0.8 L, Recipient pulpa 0.8 L, Ax melcat, Filtru inox, Accesoriu împingere, Argintiu

Cod: SLOWSTAR JUICER


Detalii produs

Storcator Samus Slowstar Juicer

 

 

 

Viteză potrivită pentru stoarcere

Cu o viteză de stoarcere de 50-60 rotații/minut, storcătorul Samus va stoarce într-un mod optim tot sucul din fructele și legumele alese, cu minim de efort, întreg procesul fiind silențios și eficient

Recipient pulpă - 800 ml

Poți prepara rapid suc pentru tine și cei dragi, containerul pentru pulpă încorporat având o capacitate mare, de 800 ml. Astfel, vei stoarce mai multe fructe și legume și vei face mai mult suc până când va fi necesar să îl golești.

Recipient suc - 800 ml

Vei găsi în cutie și un recipient pentru suc, de 800 ml, pe care îl atașezi la storcătorul, iar sucul va curge direct în el.

Curățare ușoară

La fel de repede cum vrei prepara cel mai delicios suc natural se va curăța și storcătorul

Porția de sănătate

 

Asigură-ți porția zilnică de sănătate și energie cu ajutorul storcătorului cu melc Samus Slowstar. Pregătește sucuri naturale, în care fructele sau legumele utilizate își păstrează întregi nutrienții, cu minim de efort în confortul casei tale. Cu o singură apăsare de buton ingredientele vor fi presate la rece, iar sucul acestora va cădea direct în pahar. Bucură-te de o viață sănătoasă!

Stoarcere prin presare la rece

 

Tehnologia presării la rece presupune un proces de stoarcere lentă a fructelor și legumelor, obținându-se cel mai bun rezultat în ceea ce privește o eficiență cât mai mare. Se va extrage sucul maxim din ingrediente și se va micșora cantitatea de pulpă reziduală. Astfel, se va obține un suc bogat în vitamine, ce îți va oferi aportul de sănătate de care ai nevoie în fiecare zi.

Fructe sau legume

 

 

Fie că ești adeptul sucurilor naturale de fructe sau de legume sau, pur și simplu, vrei să le combini după bunul tău plac, storcătorul Samus este soluția ideală. Acesta stoarce atât fructe, cât și legume, având eficiență maximă chiar și la legumele fibroase, cu o consistență dură.

Caracteristici

Informatii
Brand: Samus
Garantie: 24 luni

Specificatii
Tipologie: Fructe si legume
Putere: 150 W
Trepte de viteza: 2 viteze+revers
Recipient suc: 0.8 L
Recipient pulpa: 0.8 L
Accesoriu impingere: Da

Date tehnice
Nivel de zgomot: 65 dB
Culoare: Argintiu
Altele:
Tehnologie de stoarcere prin presare la rece (masticare)
50-60 rot./min.
Ax melcat
Filtru din oţel inoxidabil
Picioruşe anti-alunecare
Protecţie motor

Dimensiuni
Latime neta: 17.5 cm
Adancime neta: 32.5 cm
Inaltime neta: 42 cm
Greutate neta: 4 kg

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate