Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Tableta Allview VIVA 803G, 8", Black, 3G, RAM 1GB, Stocare 16GB

Cod: VIVA 803G

Adauga review
348.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

VIVA 803G. Un partner util și la îndemână ta

Vrei să oferi o modalitate de divertisment copiilor pe parcursul unei lungi călătorii? Ai nevoie de o rețetă pentru un tort? Sau poate dorești să te relaxezi uitându-te la serialul preferat? În toate aceste situații, te poti baza pe tableta Viva 803G.

O strecori în geantă și ești gata de plecare

Există întotdeauna destul loc pentru Viva 803G acolo unde mergi. Fiind subțire și ușoară, copiii o pot ține cu ușurință, în timp ce adulții o pot prinde cu o singură mână.

Un mediu de joacă digital pentru învățare și divertisment

Oferă-le copiilor un mediu sigur în care aceștia să exploreze. Funcționalitatea “ Control parental” îți permite monitorizarea utilizării și timpului de joc, pentru a putea oferi copiilor tableta, fără nici un fel de griji.

Autonomie extinsă

Viva 803G are mai multă energie decât te-ai fi așteptat de la un dispozitiv atât de subțire. Bateria de 3.600mAh îți oferă libertatea de a uita de încarcător pentru perioade îndelungate de timp, fie că te afli într-un video call cu cei dragi sau vizionezi un serial care te ține în suspans în fiecare episod.

Mai multe posibilități

Îți dorești acces neîntrerupt la internet? Viva 803G îți oferă conexiune wireless oriunde te afli; modemul 3G îți garantează acces la internet chiar dacă nu ești în raza unei rețele Wi-Fi, iar conexiunea Bluetooth îți permite transferul ușor de date.

Cel mai de încredere partner de drum

Îți place să conduci? Atunci tableta Viva 803G e cel mai de încredere partener de drum. Spre deosebire de telefoane, ecranul de 8” îți asigură o vizibilitate sporită a punctelor de interes, a denumirilor de străzi sau alte informații referitoare la traseu. În plus, funcția GPS integrată asigură un semnal GPS optim și se conectează la sateliți rapid păstrând semnalul constant.

Amintiri nelimitate, perfect organizate

Prin serviciile Google Photos, te bucuri de stocare nelimitată pentru toate amintirile tale. Căutarea fotografiilor devine extrem de facilă, datorită algoritmilor inteligenți care grupează imaginile după criterii relevante, precum album, data sau locație.

Experiența Android™ 9.0 Pie™(Go edition)

Pregatită să răspundă oricăror provocări, tableta îți îndulcește experiența de utilizare, fiind dotată cu Android™ 9.0 Pie™(Go edition). Android Go este sigur, rapid și folosește energia tabletei tale în mod eficient. Descoperă multiplele avantaje ale sistemului de operare care te întâmpină cu o interfață prietenoasă, un consum de energie scăzut și un spațiu de stocare mai mare, cu mai puține aplicații preinstalate.

Disclaimere

* Autonomia bateriei poate varia semnificativ în funcție de setări, mod de utilizare și de alți factori.

**Disponibilitatea anumitor funcționalități poate varia în funcție de regiune. Imaginile produsului și conținutul afișajului de pe paginile anterioare au scop orientativ. Funcțiile și specificațiile reale (inclusiv, dar fără a se limita la aspect, culoare și dimensiune), precum și conținutul real al afișajului (inclusiv, dar fără a se limita la fundaluri, interfața de utilizator și pictogramele) pot să varieze.

***Toate datele de pe paginile anterioare sunt valori teoretice obținute în laboratoarele interne ale Allview în urma testelor efectuate în anumite condiții. Pentru mai multe informații, consultați detaliile despre produs menționate anterior. Datele reale pot să varieze din cauza diferențelor dintre produse, a versiunilor de software, a condițiilor aplicațiilor și a factorilor de mediu. Toate datele se bazează pe utilizarea efectivă.

Informatii
Brand: Allview
Garantie: 24 luni

Display
Diagonala: 8
Rezolutie: 1280 x 800
Tip touch: Touchscreen Capacitiv, Multitouch
Tip display: TFT IPS

Procesor
Model: Cortex®-A7 1,3GHz Quad-Core

Memorie
RAM: 1GB
Slot memorie: Pana la 64GB prin microSD card
Capacitate stocare: 16 GB

Multimedia
Camera foto principala: VGA
Procesor grafic: Mali 400

Conectica
Standard Wi-Fi: 802.11 b/g/n
Wi-Fi hotspot: Tethering prin Wi-Fi
Bluetooth: 4.0
Port micro-USB: 2.0, micro USB
Port audio: 3.5mm jack

Baterie
Tip baterie: Li-Pol
Amperaj: 3600mAh

Software
Sistem de operare: Android™
Versiune sistem de operare: Android™ 9.0, GO

General
Altele:
Tethering prin BT
GPS
AGPS
Dimensiuni: 208x124x9,5 mm
Greutate: 330g
Culoare: negru

Retele mobile
SIM: microSIM
Retea 2G: 850/900/1800/1900 MHz
Retea 3G: UMTS:900/1900/2100 MHz

Functionalitati
Aplicatii audio:
Functie de apelare
Radio FM

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL