Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Allview Soul X5 Style Dual SIM, Blue, RAM 3GB, Stocare 32GB

Cod: SOUL X5STYLEbl

Adauga review
999.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Design & Display 6,2” cu notch.

Soul X5 Style îți deschide drumul către destinații neexplorate, în care poți experimenta noi senzații. Imaginile puternice și culorile vii te vor seduce pe un display IPS InCell de 6.2" Notch. Datorită raportului 19:9, vei beneficia de o experiență vizuală impactantă.

Cu un design care ține cont de nevoile tale și un aspect elegant, Soul X5 Style te va surprinde prin robustețea sa în situații neprevăzute. Displayul Gorilla Glass oferă terminalului rezistență la șocuri și zgâriere.

4000 mAh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soul X5 Style se bucură de autonomie extinsă, grație acumulatorului de 4000 mAh și de sisteme inteligente de curățare a memoriilor RAM și Cache, pentru ca tu să ai libertatea de a face tot ceea ce îți dorești. Soul X5 Style îți oferă independență, îți încurajează spontaneitatea și te ajută să trăiești aventura, așa cum ți-ai imaginat-o.

Camere inteligente

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soul X5 Style dispune de camere inteligente, care îți redau imaginile într-un mod artistic. Transformă-ți viziunea într-una artistică cu ajutorul celor două camere: cea principală, de 13 MP AF + 2MP, și cea secundară, de 8 MP + AI.

Folosind tehnologia MediaTek Imagiq, noul sistem de camere duale: 13+2MP și 8MP transformă orice experiență fotografică într-una profesionistă. Pe lângă posibilitatea de a recunoaște scenele foto și de a identifica cele mai potrivite setări pentru captarea lor, acest sistem îți va oferi posibilitatea de a obține și efecte de profunzime profesionale în fotografii, performanțe bune în condiții de lumină scăzută, reducerea zgomotului în cadre multiple și o nouă tehnologie avansată pentru o focalizare mai precisă și mai rapidă, atât în filmări, cât și în poze.

FunEmoji

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fun Emoji vine pe Soul X5 Style-ul tău și te va cuceri cu siguranță, prin transpunerea gesturilor și expresiilor tale faciale în emoticoane distractive pe care le poți împărtași cu prietenii. Acestea îți preiau și vocea și o integrează personajelor animate care te imită perfect.

Interfață adaptată stilului tău!

 

 

 

 

 

 

 

 

Gesturile swipe sunt la un … deget distanță. Cu UI-ul 3.0 Swipe îți va fi ușor să folosești telefonul cu o singură mână. Un terminal adaptat stilului tău, la al cărui notch poți renunța doar printr-un swipe. Vei fi uimit și de modul în care vei interacționa cu noul tip de notificări și atenționări inteligente.

Procesor cu inteligență artificială

Procesorul MediaTek Helio P22 integrat terminalului îți oferă posibilitatea de a utiliza inteligența artificială pentru camerele foto, ergonomia sistemului de operare, optimizarea consumului de energie și a traficului de date.

Helio P22

 

 

 

Un alt avantaj al Helio P22 îl reprezintă nucleul inteligent NeuroPilot care se află la baza capacităților de inteligență artificială. Prin utilizarea Android Neural Networks API, a unității de procesare multi-core Mobile-APU și a celor opt nuclee tactate până la 2.0 Ghz, noul procesor oferă suport inclusiv pentru realitatea augmentată, recunoaștere facială, identificare de obiecte și scene fotografice.

Recunoaștere scene

 

 

 

 

Camera principală a smartphone-ului Soul X5 Style detectează, prin AI, scenele foto din cadru. Aceasta își ajustează toți parametrii, astfel încât să surprindă fotografia cât mai aproape de scena perfectă.

Mod profesionist

Soul X5 Style îți pune la dispoziție funcții profesioniste specifice camerei, pentru a surprinde fiecare scenă într-o manieră personală. Poți să modifici claritatea și modul de focalizare, să adaptaptezi viteza obturatorului și a sensibilității la lumina (ISO), să ajustezi balansul și compensarea expunerii.

Funcțiile Group Selfie, Bokeh și Live Foto sunt disponibile pe Soul X5 Style pentru a duce distracția cu prietenii la cote maxime. Cand dispozitivul identifică un grup mai mare în cadrul tău, îți va sugera în mod automat trecerea în modul “Group Selfie”. Efectul Bokeh, creat cu o singură cameră, îți va pune în valoare orice cadru și scenă foto îți dorești, punând în evidență un contrast puternic față de fundal. Prin utilizarea funcției Live Photo, vei realiza fotografii mișcătoare, menite să surprindă mai multe momente în unul singur, numai bun de impărtășit cu prietenii.

Face ID

Funcția “FaceID” de pe Soul X5 Style este cea care permite deblocarea dispozitivului prin recunoașterea facială. Vei beneficia de siguranță maximă și în utilizarea aplicațiilor și fișierelor pe care le dorești criptate. În plus, zona ta privată este deblocată instant doar prin senzorul de amprentă.

AVI, permanent cu tine!

Creat special pentru tine, asistentul vocal în limba română AVI, te ajută necondiționat. Comunicând în limba română, AVI realizează o mulțime de acțiuni menite să îți facă viața cât mai ușoară, precum: lista de cumpărături, to do list, memento, știri pe domenii și subiecte de interes, ajutându-te să câștigi timp pentru pasiunile tale și să descoperi răspunsuri la întrebarile tale de cultură generală.

Dual SIM - Dual VoWifi - Dual VoLte

Soul X5 Style îți oferă totul la dublu! Beneficiezi de dual SIM, dar și de serviciul Dual Voice over LTE (Dual VoLTE) care oferă o calitate și o claritate a sunetului și de tehnologia Dual Voice over Wi-Fi (VoWiFi), care permite realizarea unei convorbiri telefonice prin rețeaua 4G, fără a mai fi nevoie de trecerea automată a terminalului din rețeaua de date 4G către 3G, varianta clasică pentru voce. Serviciul apel Wi-Fi poate fi realizat chiar și atunci când telefonul se află într-o zonă fără conexiune la rețea.

Informatii
Brand: Allview
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Micro-SIM/Nano-SIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
- 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
- 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
- 4G bands LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)
Model procesor: Mediatek MT6762 Helio P22 (12 nm)
Frecventa procesor: Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53
Procesor grafic: PowerVR GE8320

Ecran
Tip ecran: IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
Dimensiuni ecran: 6.2"
Rezolutie: 720 x 1500 pixeli
Alte caracteristici ecran:
- 268 ppi
- Corning Gorilla Glass 3

Camera
Rezolutie camera:
- 13 MP, AF
- 2 MP, depth sensor
A II-a camera (videocall): 8 MP, f/2.2
Alte caracteristici: LED flash, HDR

Memorie
Slot memorie: microSD, pana la 256 GB ( SIM 2 slot)
Memorie interna: 32 GB
Memorie RAM: 3 GB

Transmisie date
GPRS: Da
EDGE: Da
WiFi: 802.11 a/b/g/n
Viteza: HSPA 21.1/5.76 Mbps, LTE-A (2CA) Cat7 300/150 Mbps
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
USB: microUSB 2.0

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: nedetasabil / Li-Po
Capacitate baterie: 4000 mAh

Software
Sistem de operare: Android
GPS: cu A-GPS

Altele
Dimensiuni [mm]: 157.2 x 76.3 x 8.1 mm
Masa [g]: 168 g
Diverse: Fingerprint (rear-mounted), accelerometer, proximity, compass

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL