Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Huawei P40 Lite Dual Sim, Crush Green LTE, 6.4'', RAM 6GB, Stocare 128GB

Cod: 51095CJX

Adauga review
1,278.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Huawei P40 Lite - Asigură distracţie vieţii tale

 

 

 

 

 

 

Cameră 48 MP Quad AI1
40 W HUAWEI SuperCharge2

  1. Camere spate: camera principală 48 MP + obiectiv cu unghi Ultra Wide 8 MP + obiectiv macro 2 MP + obiectiv Bokeh 2 MP
  2. HUAWEI P40 lite acceptă valoarea maximă de 40 W HUAWEI SuperCharge Technology.

Fii creativ cu Quad Camera

Lumea este plină de frumuseţe şi de minunăţii care aşteaptă să fie descoperite de tine. Cu 4 camere pe spate, HUAWEI P40 lite face fotografii ample, mai clare şi mai apropiate decât ţi-ai fi putut imagina. Fă portrete cinematice cu obiectivul bokeh, apoi comută la obiectivul macro şi fă pe loc fotografii super-detaliate ale naturii. Toate acestea cu acelaşi telefon. Parcă ai avea un studio profesional în buzunar.

Petrece pe timp de noapte

Diafragma mare f/1.8 şi senzorul mai mare ½ inch au fost concepute pentru a captura mai multă lumină, aşa că nu trebuie să te opreşti din pozat chiar dacă apune soarele. Datorită tehnologiei HUAWEI AI Image Stabilization, modul Handheld Super Night îşi croieşte drum prin zgomotul de fundal şi îţi oferă o mai mare plajă dinamică pentru a obţine fotografii mai clare.

Extinde-ţi viziunea

Surprinde mai mult din toate. Cu un obiectiv cu unghi Ultra Wide 120°3 , obţii o vedere mai bună a lucrurilor care te fascinează, iar lungimea focală de 17 mm surprinde cu 140% mai mult din peisaj4. Asta înseamnă mai mult neon în peisajele citadine, mai mulţi prieteni în pozele de grup şi mai multă natură în peisajele tale.

3. Obiectivul cu unghi Ultra Wide este specificat la 120°. Din cauza corecţiei distorsiunii, unghiul real poate fi mai mic decât 120°.

Descoperă lumea macro

Un obiectiv macro de 2 MP te aduce mai aproape decât oricând de subiectul tău. Fotografiază chiar şi de la 4 cm şi foloseşte puterea de a surprinde modele şi texturi cu o detaliere fenomenală. De la picurii de rouă de pe o petală, la desenele complicate de pe aripile unui fluture, când faci fotografii macro parcă ai descoperi o lume secretă a detaliilor.

Fă-ţi fotografiile să iasă în evidenţă cu Bokeh

Obiectivul bokeh specific utilizează puterea percepţiei în profunzime AI pentru a crea o profunzime superficială a câmpului, atenuând fundalul şi juxtapunându-l cu detaliile clare ale subiectului tău. Perfect pentru momentele în care vrei să faci ca lucrurile să iasă în evidenţă.

Baterie de lungă durată, cu încărcare rapidă

Cu bateria de 4200 mAh, vei ajunge la sfârşitul zilei cu o singură încărcare.5 Dar chiar dacă uiţi să-l pui la încărcat pe timpul nopţii, nu-ţi face griji. Pune-l în priză în timp ce-ţi bei cafeaua de dimineaţă şi va fi gata de plecare cât ai bate din palme, datorită dispozitivului HUAWEI SuperCharge 40 W certificat de TÜV Rheinland, care reîncarcă până la 70% din baterie în 30 de minute.5

5. Pe baza testelor efectuate în laboratoarele HUAWEI. Performanţa reală poate varia din cauza diferenţelor dintre produse, a obiceiurilor utilizatorului şi a factorilor de mediu.

Un design modern, raţional

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Designul HUAWEI P40 lite scoate în evidență esențialul, fără a se pierde în particularități inutile. Carcasa telefonului este confecționată din patru fețe cu un design curbat, astfel încât experiența de atingere să fie la fel de bună precum cea vizuală. Camera frontală este amplasată în interiorul ecranului HUAWEI FullView de 6,4 "Punch, astfel încât să nu existe niciun spațiu irosit, iar tu să te poți bucura de un ecran cât mai mare. Senzorul de amprentă lateral deblochează telefonul rapid, cu o singură atingere.

Selfie-uri care scot în evidenţă ce ai mai frumos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă există ceva mai bun decât un selfie, este un selfie realizat cu AI. Camera frontală încorporată recunoaşte lumina şi umbrele locului în care te afli şi foloseşte acest lucru pentru a produce selfie-uri croite exclusiv pentru tine. Fă portrete cu aspect profesionist, care accentuează modul în care vrei să fii văzut.

Inteligenţă profundă, performanţă remarcabilă

HUAWEI P40 lite este prevăzut cu un cip Kirin 810, care aduce cu sine formidabilul său arsenal tehnologic. NPU are la bază arhitectura proprietară Huawei, Da Vinci şi optimizează eficienţa şi procesarea AI. Procesarea imaginii ISP+IVP îmbunătăţeşte reducerea zgomotului şi balansul de alb, pentru o performanţă fără cusur, indiferent ce faci.

Ia-ţi jocurile oriunde te duci

HUAWEI P40 lite are suficientă putere pentru a face faţă chiar şi celor mai pretenţioase jocuri. GPU Turbo de nouă generaţie oferă grafică HD şi frecvenţa ridicată a cadrelor fără decalaje, astfel încât să ai o experienţă lină, chiar şi când acţiunea se încinge. De asemenea, consumă surprizător de puţină energie, aşa că te poţi juca mai mult.

Mai multă memorie pentru a crea amintiri

Cu o cameră aşa de grozavă, vei avea nevoie să stochezi o mulţime de fotografii. Din fericire, HUAWEI P40 lite este dotat cu 6/8 GB RAM şi un spaţiu de stocare mare 128 GB ROM, aşa că ai loc destul pentru toate instantaneele tale, oricât de entuziasmat ai fi de fotografie. Memoria extraordinară înseamnă şi că poţi rula mai multe aplicaţii în acelaşi timp, fără a afecta viteza de funcţionare.

O interfaţă pe care îţi va plăcea să o foloseşti

HUAWEI P40 lite vine cu cea mai bună interfaţă a noastră de până acum, EMUI10. Am revizuit designul, cu un aranjament mai curat, mai intuitiv şi o schemă de culori elegantă. Totul este exact acolo unde ar trebui să fie, iar cu tranziţii naturale între meniuri poţi ajunge imediat acolo unde trebuie să fii. Spor la multi-tasking!

Magazinul de aplicaţii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUAWEI AppGallery este platforma oficială Huawei de distribuire a aplicaţiilor, pentru căutarea, descărcarea, gestionarea şi partajarea aplicaţiilor mobile. Ea continuă să dezvolte ecosistemul global de aplicaţii, pentru a-ţi oferi experienţe protejate, selectate şi diversificate. Bucură-te de conţinut App exclusiv, activităţi locale şi oferte speciale.

*Imaginile sunt date doar ca referinţă. Culoarea, forma, interfaţa şi funcţiile produsului sunt doar pentru referinţă. Produsul propriu-zis poate fi diferit.

*Acest produs are pre-instalată HUAWEI App Gallery în loc de Google Play.

Informatii
Brand: Huawei
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Nano-SIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
2G
3G
4G
Model procesor: Kirin 810 (7 nm)
Frecventa procesor: Octa-core (2x2.27 GHz Cortex-A76 & 6x1.88 GHz Cortex-A55)
Procesor grafic: Mali-G52 MP6

Ecran
Tip ecran: LTPS IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
Dimensiuni ecran: 6.4"
Rezolutie: 1080 x 2310 pixeli

Camera
Rezolutie camera: 48 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF
8 MP, f/2.4, (ultrawide)
2 MP, f/2.4, 27mm (macro), 1/5.0", 1.75µm
2 MP, f/2.4, (depth)
LED flash, HDR, panorama
Video: 1080p@30fps
A II-a camera (videocall):
16 MP, f/2.0, (wide), 1/3.1", 1.0µm
HDR
Video: 1080p@30fps

Memorie
Slot memorie: NM (Nano Memory), up to 256GB (uses shared SIM slot)
Memorie interna: 128 GB
Memorie RAM: 6 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
NFC: Da (in functie de regiune)
USB: 2.0, Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Li-Po
Capacitate baterie: 4200 mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 10, EMUI 10
GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS

Altele
Dimensiuni [mm]: 159.2 x 76.3 x 8.7 mm
Masa [g]: 183 g
Diverse:
Senzor amprenta
Loudspeaker
Jack 3.5 mm
Culoare: Crush Green

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL