Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil iHUNT S60 Discovery PRO 2020 Dual Sim

Cod: S60 Discovery PRO

Adauga review
638.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 1 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Ti-ai pus intrebarea: “ce primesc cand voi cumpara noul telefon S60 Discovery PRO 2020?”
Stim ca aceasta este prima intrebare care ti-a venit in minte, dar avem si raspunsul, unul la care probabil nu te asteptai.
Primesti un smartphone cu Android, unul puternic dotat, iti vom povesti mai jos despre el. Dar, cum ar fi ca in acelasi pret sa ai parte inclusiv de o super protectie contra apei si socurilor, a prafului si a temperaturilor extreme? Suna bine, stim. Vrei sa uiti de amprentele care se lipsesc peste tot, de praful care te oblica sa-l cureti ca pe un bibelou, de stresul huselor sau a foliilor de protectie?
Raspunsul este simplu, iHunt S60 Discovery PRO 2020.

Avantaje:

  • Telefon Super Rezistent SLIM cu baterie de 5000mAh Li-Ion;
  • Ecran IPS 5.71 inch HD+, 1520 x 720, Gorilla Glass 3, aspect 19.5:5;
  • Baterie mare de 5000mAh Li-Ion;
  • Camera foto principală - 13.0 MP;
  • Sistem de Operare Android 9 Pie cu licenta Google. GMS;
  • Memorie RAM 3GB;
  • Memorie internă 32GB (suport card microSD de pana la 64GB);
  • Dual SIM, Dual Standby;
  • Buton PTT - functie Walkie Talkie;
  • Rezistență sporită la o greutate mica si dimensiuni reduse.

Haide sa continuam si sa intram si mai adanc in universul telefoanelor super rezistente, poate aflam si alte secrete. La fel de modern, demn de 2020, dar la fel de rezistent. Carcasa ultra rezistenta, cauciucata si pentru un strop de eleganta, am finisat-o cat mai placut. Totul este protejat contra apei. Da, absolut toate porturile, camerele, difuzoarele si butoanele.

Scapa-l in apa, ia-l cu tine la psicina sau la zapada. Nu se supara, chiar din contra, este facut pentru asa ceva. Acolo unde un smartphone normal nu indrazneste sa iasa din buzunar, noul tau iHunt isi va face aparitia si va surprinde pe toata lumea.

Sa spunem ca este in display perfect. De ce? Pai nu este nici prea mare, dar nici prea mic. Perfect pentru orice buzunar si orice mana, carcasa si dimensiunile vor oferi o aderenta excelenta. Chiar si asa, poti sa-l mai scapi pe jos din cand in cand, ne-am gandit si la asta.
Gorilla Glass 3 pentru o protectie superioara, un notch mic pentru eleganta si pentru a fi cat mai modern. Iar ecranul IPS cu rezolutie High Definition, iti va incanta privirea.

Toate acestea, fara niciun compromis cand vine vorba de performante. 3GB de RAM, suficienti pentru toate activitatile si aplicatiile, stocare interna din belsug si un procesor de noua generatie, toate cele 4 nuclee vor lucra pentru a te multumi. Asa cum am promis, dotari echilibrate si suficiente pentru a face fata tuturor aplicatiilor.

Dar daca este un telefon rezistent, de ce sa nu faca si bateria parte din acceasi categorie? Chiar asa ne-am gandit si noi, acesta este mmotivul pentru care am integrat un acumulator de 5000 mAh. Plin de energie, la orice ora din zi si din noapte. O capacitate cum rar vezi pe telefoanele obisnuite. Dar, asa ar trebui sa fie, asa ti-ai dorit.

Momente deosebite in natura, planuri si proiecte la serviciu, relaxare impreuna cu prietenii sau cu persoana iubita? Daca mai ai scenarii, este perfect. Imortalizeaza cele mai frumoase momente, pastreaza-le sau partajeaza-le pe retelele de socializare.
Clipuri video si poze reusite, te va ajuta camera principala de 8MP. Iar pentru un selfie din cand in cand, apeleaza la senzorul de 5MP, fie noapte, fie zi.

Cum ar fi sa-ti deblochezi telefonul fara sa atingi ecranul si numai printr-o simpla privire? Totul este posibil, doar ti-am promis ca noul tau telefon, este unul modern. L-am dotat inclusiv cu tehnologia Face ID, totul pentru o securitate sporita si o deblocare rapida. Util si simplu, asa cum ti-ai dorit. Nu am ignorat restul metodelor de securizare, le vei gasi in meniu.

Probabil, ne vei intreba daca este posibila si conexiune 4G. Nimic mai simplu, DA, acesta este raspunsul la toate intrebarile. L-am dotat si cu 4G, pentru apeluri telefonice de inalta calitate si pentru un internet mobil rapid. Pagini web care se incarca fara probleme, multimedia, retele de socializare, totul aproape instant.

Stiai ca un sistem de operare nou, inseamna nu numai zeci de mii de aplicatii pe care le vei gasi in Google Play?
Inseamna inclusiv Inteligenta Artificiala, functii moderne, stabilitate si securitate crescuta, tranzitii mai fluide, functionare mai rapida, optimizarea consumului de energie, etc. Un univers pe care-l vei descoperi singur, imediat dupa ce vei scoate telefonul din cutie.

Ti-am povestit putin dintre secretele noului iHunt S60 Discovery PRO 2020. Am fi putut sa-ti spunem mult mai multe, dar nu ar fi avut rost, trebuie sa-ti lasam si tie bucuria de a-l descoperi.
Si iti garantam ca vei avea ce sa descoperi! Un smartphone cu un pret corect, rezistenta maxima si dotari dintre cele mai bune. Mai are rost sa-ti mai spunem ca ai facut cea mai buna alegere?

Informatii
Brand: iHUNT
Garantie: 12 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: nanoSIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
2G: 850/900/1800/1900 MHz
3G: 3G: 900/2100 MHz
4G: LTE : 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 MHz
Model procesor: MediaTek MT6739
Frecventa procesor: 1.3 GHz
Procesor grafic: PowerVR Rogue GE8100

Ecran
Tip ecran: IPS HD+ Corning Gorilla Glass 3
Dimensiuni ecran: 5.71 inch
Rezolutie: 1520 x 720
Alte caracteristici ecran: 16M culori

Camera
Rezolutie camera: 13MP
A II-a camera (videocall): 5MP, f/2.2
Alte caracteristici: Blit integrat LED

Memorie
Slot memorie: MicroSD (de pana la 64GB)
Memorie interna: 32 GB
Memorie RAM: 3 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 b/g/n, 5Ghz
Bluetooth: v4.2
USB: USB Type-C

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da

Baterie
Tip Baterie: Li-Ion
Capacitate baterie: 5000mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 9 Pie
GPS: Da, cu A-GPS, GLONASS, BeiDou

Altele
Dimensiuni [mm]: 149.5 x 73.5 x 13
Culoare telefon: Negru
Diverse:
Radio FM
Lanterna
Serviciul RO-ALERT preactivat din fabrica
Senzori: magnetometru, lumina, accelerometru, compas, giroscop, gravitatie

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL