Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil iHunt Titan P8000 PRO Dual Sim, 4G, RAM 4GB, Stocare 32 GB, Orange/Black

Cod: p8000 OR

Adauga review
698.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 1 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

iHunt TITAN P8000 PRO 2021

Telefonul tau actual se sperie de conditii grele? Nu-i place sa fie scufundat in apa si nici macar nu vrea sa vada praful? Refuza sa iasa din buzunar daca simte prezenta nisipului a mizeriei sau a uleiului? Sa nu mai vorbim de temperaturi extreme sau de socuri!

Poate a venit timpul sa faci un upgrade sau poate pur si simplu, ai nevoie si de un telefon rezistent. Si cum noi stim sa le facem cel mai bine si avem o experienta indelulgata, suntem bucurosi sa-ti prezentam noul iHunt Titan P8000 PRO 2021.

Avantaje:

  • Acumulator mare, 8000 mAh cu Incarcare Rapida 5V/2A, nedetasabila;
  • Memorie 4GB RAM + 32GB ROM +slot memorie microSD (pana la 256GB);
  • Camera principala triple 13MP senzor Sony cu QUAD LED, Autofocus, Camera frontala  5MP senzor GalaxyCore;
  • Ecran IPS  5.5-inch HD+, Full-Angle, 295PPI;
  • Telefon mobil din gama rezistenta cu certificare IP68;
  • Sistem de Operare Android 10;
  • GPS cu A-GPS si GLONASS integrate, pentru o pozitionare rapida si exacta;
  • Conexiune rapida 4G LTE, Dual SIM, Dual StandBy.

Este simplu – ia-l cu tine oriunde deoarece nu se teme de nimic, scoate-l din buzunar in orice conditii, chiar si pe santier sau poate pe nisipul fierbinte pe care-l descoperi in vacanta mult asteptata. Trebuie sa uiti de lavete de sters ecranul, de huse de protectie, de acumulatori externi si de bumpere cu colturi ranforsate. De ce? Haideti sa descoperim impreuna!

Efectiv nu conteaza nici momentul si nici conditiile in care-l vei utiliza. Le adora pe toate si chiar iubeste sa te insoteasca in padure sau in aglomeratia orasului, pe canicula sau atunci cand cad fulgii de zapada, in atelier sau pe santier. Poate in apa racoroasa a marii sau pe nisipul delicat? Cand ai mainile murdare de ulei dupa ce ai lucrat in garaj si de ce nu, atunci cand faci drumetii montane si este necesar sa folosesti aplicatii dedicate. Scenariile pot continua, te lasam pe tine sa le descoperi si chiar sa le pui in practica.

De ce sa umbli in buzunar cu un telefon si cu o baterie externa? Are rost sa cauti prize pe unde te duci sau sa ceri prietenilor cabluri de incarcare? Te-ai plictisit sa-ti incarci telefonul de cateva ori pe zi si chiar ai nevoie de ceva nou, un smartphone cu o baterie de capacitate incredibila.

8000 mAh pentru tine, imagineaza-ti din cate situatii te poate salva si cat de mult continut poate sa-ti ofere. Nu poti tu sa-i rezisti si trebuie sa mai iei cate o pauza, dar noul tau telefon este plin de energie. Va avea si el nevoie de alimentare din cand in cand dar este ok, deja ai gasit in cutie cablul si incarcatorul!

Rezistenta este cuvantul de baza. Ecranul este protejat de o sticla speciala, colturile carcasei sunt intarite pentru momentele in care trebuie sa fie rezistent la socuri. Vei avea acces la o rezolutie High Definition si un raport perfect pentru tot continutul multimedia. Sticla slefuita pentru a-ti oferi senzatie placuta la atingere, margini inguste pentru a fi cat mai modern si culori naturale, exact asa cum ar trebui sa fie! Tehnologia IPS este integrata, diagonala perfecta pentru un telefon rezistent.

Rezistenta dar si putere de procesare, ne-am gandit la cele mai fine detalii. Ai in buzunar un telefon rezistent dar si cat se poate de rapid. Nu mai putin de 4GB RAM si un procesor care lucreaza la frecvente inalte. Totul trebuie sa se deschida cat mai repede, poate sunt momente in care fiecare secunda conteaza.

Instaleaza ce aplicatie vrei, magazinul Google Play este la locul lui si memoria interna de 32GB. Crezi ca nu-ti ajunge si vrei mai mult? Atat de simplu! Introduci un card de 128GB si problema este rezolvata! Ti-am spus ca toate porturile telefonului sunt protejate?

Cand este timpul sa iei o pauza, te poti delecta cu camerele foto. Poate o poza pentru un proiect sau o piesa din atelier ce trebuie fotografiata? De ce nu o amintire din cel mai frumos concediu sau poate din varful muntelui? Un clip video la rezolutie inalta si un blitz cu nu mai putin de 4 LED-uri pentru capturile de noapte.

Deja stii ca este un telefon rezistent inclusiv la apa, poate incerci si o poza subacvatica? Posibilitati nenumarate, imaginatia nu trebuie sa-ti lipseasca, Titan P8000 PRO 2021 te va insoti oriunde.

Un telefon mobil cu o adevarata functie de lanterna, mai greu gasesti asa ceva. Am integrat 4 led-uri puternice si combinate cu bateria fantastica, iti vor asigura lumina pentru un timp indelungat. Continua-ti activitatile, intunericul nu va fi o piedica. Aventura nu trebuie sa se opreasca niciodata!

Fiind un telefon care iubeste actiunea, l-am dotat cu diverse unelte speciale si dedicate. Nu te vei pierde niciodata, vei avea pe ce sa te bazezi. Rolul lui este sa te ghideze si ne-am asigurat ca senzorii functioneaza perfect. GPS rapid si stabil, GLONASS, busola si nenumarate unelte dedicate ce pot fi instalate ulterior din magazinul dedicat. Este suficienta o singura atingere pentru localizarea cat mai exacta!

Sunt momente si situatii in care fiecare secunda conteaza, sau poate efectiv nu ai posibilitatea de a debloca ecranul prin glisare. Nici nu trebuie sa o faci, am implementat metode moderne si super securizate. Deblocare printr-o singura privire, cat ai clipi. Inclusiv prin atingerea senzorului de amprenta, o atingere scurta si rapida. Totul securizat si eficient, de ce nu ai incerca si tu?

Versiunea cea mai noua si cea mai completa a celui mai popular sistem de operare. Un univers al aplicatiilor si al performantei, Android 10 este gata sa te acompanieze si sa te ajute in cele mai dificile situatii prin multimea de aplicatii compatibile. Modern, stabil dar si rapid, mai nou de atat chiar nu exista. Pune-l la treaba si instaleaza efectiv tot ce vrei, Google Play este la locul lui si efectiv iti va oferi toate solutiile de care ai nevoie. Ce spui, esti gata sa-l descoperi?

Telefoanele rezistente reprezinta pasiunea noastra, una pe care ti-o dedicam cu toata pasiunea. Am incercat sa integram in acest telefon rezistent, cele mai noi si mai bune solutii, inclusiv un design bazat pe rezistenta dar si cu un plus de rafinament! Vei descoperi despre ce este vorba si nu uita, intotdeauna vei avea nevoie de un smartphone rezistent. Nu-l tine ascuns, nu-l uita prin buzunare. El este gata de actiune! Tu esti?

Informatii
Brand: iHUNT
Garantie: 12 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: nanoSIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
2G: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
3G: GSM 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 MHz
4G: LTE 800/ 1800/ 2100/ 2600 MHz
Model procesor: Quad-Core MediaTek 6761D
Frecventa procesor: 1.8 GHz
Procesor grafic: IMG GE8300 @ 550 MHz

Ecran
Tip ecran: IPS Capacitive Multi-touch
Dimensiuni ecran: 5.5"
Rezolutie: 1440 x 720
Alte caracteristici ecran: 16M culori

Camera
Rezolutie camera: Triple Camera Sony 13MP
A II-a camera (videocall): 5MP senzor GalaxyCore
Alte caracteristici: Blitz integrat QUAD LED

Memorie
Slot memorie: microSD (pana la 128GB)
Memorie interna: 32 GB
Memorie RAM: 4 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n
Bluetooth: v4.2
Porturi: USB Type-C

Baterie
Tip Baterie: Li-Polymer
Capacitate baterie: 8000mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 10
GPS: Da, cu A-GPS, GLONASS integrate

Altele
Dimensiuni [mm]: 153.8 x 74.2 x 18
Masa [g]: 300
Culoare telefon: Orange/Black
Diverse:
Radio
Lanterna
Serviciul RO-ALERT, preactivat din fabrica
Senzori: lumina, proximitate, accelerometru, compas, giroscop, amprenta, Face ID

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL