Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Samsung Galaxy A31 Dual Sim, Prism Crush Black, 6.4", LTE, 4GB, 64GB

Cod: SM-A315GZKUEUE

Adauga review
1,299.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Ecran minunat construit pentru cinema

Cufundă-te în ecranul mare de 6,4 inci Infinity-U al Galaxy A31. Un raport de aspect larg umple ecranul tău cu conținut de la o margine la alta. Vizionează videoclipurile, jocurile și fluxurile în direct preferate la intensitate FHD+ Super AMOLED.

* Imagini simulate în scop ilustrativ. ** Infinity Display: un ecran complet din sticlă, aproape fără ramă, de la o margine la alta. *** Măsurată pe diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,4' în dreptunghi complet și 6,2' cu contabilizarea colțurilor rotunjite. Zona vizibilă efectivă este mai mică datorită colțurilor rotunjite și decupajului camerei.

Subțire la exterior, mare la interior

Tot ce-ți dorești într-un telefon cu corp subțire Găzduind o baterie mare (tipică) de 5.000mAh în dispozitivul de 8,6 mm grosime, Galaxy A31 ți se potrivește perfect în mână și vine într-un design geometric, cu un finisaj lucios. Alege dintre Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Blue sau Prism Crush Red.

* Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de țară sau de transportator.** Valoarea tipică testată în condiții de laborator ale terților. Valoarea tipică este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.860mAh. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, de tiparele de utilizare și de alți factori.

Patru camere foto minunate pentru a captura mai mult

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilizează o rezoluție foarte ridicată, cu o cameră principală de 48MP pentru fotografii detaliate și clare, zi și noapte. O cameră cu unghi larg de 123° și 8MP captează mai mult din ceea ce vezi. Alege camera foto macro actualizată, de 5MP, pentru fotografii din apropiere extrem de rafinate și asigură-te că subiectul iese în evidență întotdeauna, cu efectele multiple Live Focus ale camerei foto de profunzime de 5MP.

* Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de țară sau de transportator.

Capturează mai mult din ceea ce vezi din același loc

Capturează lumea largă cu câmpul vizual mai larg al camerei Ultra Wide. Și cu camera principală de 48MP, povestea ta rămâne luminoasă și clara pe parcursul zilei.

Wide angle

Ultra-wide angle

* Imagini simulate în scop ilustrativ. **Experiență ultra largă (foto/video) este acceptată doar pentru camera foto din spate.

Camera foto macro care surprinde detaliile apropiate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camera foto macro integrată de 5MP (40 mm) din Quad Cam oferă fotografii cu claritate și calitate, ceea ce te ajută să scoți în evidență detaliile ultra fine ale fotografiilor tale din apropiere. Aplică neclaritate naturală pe fundal (Bokeh) pentru a izola subiectul și a-l evidenția.

* Imagini simulate în scop ilustrativ. ** Funcție macro acceptată doar pentru camera foto spate

Camera foto de profunzime aduce subiectul în centrul atenției

Camera foto de profunzime de 5 MP îți permite să reglezi adâncimea de câmp înainte și după ce ai realizat fotografia. Aceasta reduce zgomotul de fundal nedorit din imaginile tale pentru a le face să pară mai profesionale.

Live focus on

Live focus off

* Imagini simulate în scop ilustrativ.

Selfie-urile care atrag atenția realizate mai ușor

 

 

 

 

 

Vrei ca selfie-ul tău să arate bine. Așadar, pentru imagini uimitoare din timpul zilei, camera frontală de 20MP a Galaxy A31 îți oferă fotografii clare și de înaltă rezoluție. Și cu focalizare directă, pentru a estompa ușor fundalul, chipul tău devine vedeta.

* Imagini simulate în scop ilustrativ.

O baterie minunată, campioana maratonului

Când îți trăiești viața din plin, ai nevoie de un telefon care să poată rezista. O baterie de 5,000mAh (tipică) * îți oferă puterea de a transmite, partaja și de a te juca mai departe. Și dacă nivelul bateriei scade, conectează-te și alimentează cu încărcare rapidă de 15W

* Valoarea tipică testată în condiții de laborator ale terților. Valoarea tipică este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.860 mAh. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, de tiparele de utilizare și de alți factori.

Oferă-ți mai mult loc pentru a te juca

Galaxy A31 are o procesare rapidă și spațiu de stocare generos, astfel încât să te poți concentra asupra prezentului. Un procesor avansat Octa-core și 4/6 GB RAM oferă performanțe eficiente și fluente. Descarci mai mult și ștergi mai puțin cu 64 GB/128 GB stocare internă. Adaugă chiar mai mult cu un card microSD de 512 GB.

* Memoria RAM și capacitatea de memorie internă pot varia în funcție de țară. ** Cardul MicroSD este vândut separat. *** Depozitarea disponibilă poate varia în funcție de software-ul preinstalat.

Game Booster îți oferă avantajul

Maximizează performanța cu Game Booster. Redu distragerile și îmbunătățește-ți rezultatele din jocuri cu o interfață dedicată și cu un meniu ușor de accesat. Frame Booster îți oferă mișcare grafică omogenă, precum în realitate. Și joacă-te la cel mai înalt nivel în timp ce Game Booster învață metodele tale de utilizare, pentru a-și optimiza bateria, temperatura și memoria.

* Imaginile dispozitivului și ecranului simulate în scop ilustrativ.

Securitate ridicată. Protejează ceea ce contează pentru tine

Încorporat în hardware-ul și software-ul telefonului de la început, Samsung Knox îți protejează telefonul din momentul în care este pornit. Oferind securitate pe mai multe niveluri, îți protejează cele mai sensibile informații de malware și amenințări dăunătoare.

Amprenta ta este cheia

Galaxy A31 vine cu autentificare biometrică de înaltă tehnologie. Scanerul de amprente digitale de pe ecran îți recunoaște amprenta unică, astfel încât ești singurul care poate apăsa și debloca dintr-o singură mișcare.

* Dacă utilizezi o folie de protecție, asigură-te că permite utilizarea senzorului de amprentă de pe ecran.

Creat să se focalizeze cu One UI

One UI te ajută să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Hardware-ul și software-ul funcționează împreună, cu conținut și funcții la îndemână, astfel încât să poți ajunge la ele mai repede. Utilizează Night Mode pentru o experiență confortabilă în întuneric, iar cu imagini clare și intuitive, utilizarea telefonului îți devine o a doua natură.

O experiență Android™ extraordinară

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obține cele mai noi aplicații Google, disponibile inclusiv pentru Galaxy A31.

*Disponibilitatea aplicațiilor Google poate varia în funcție de țară sau limbă.

Întotdeauna la dispoziția ta, oriunde și oricând

Bucură-te de liniște când alegi să cumperi un smartphone Galaxy. Diagnosticul interactiv și optimizarea aplicației Samsung Members facilitează ajustarea performanțelor dispozitivelor tale, în timp ce asistența noastră îți permite să rezolvi problemele atunci când ai nevoie de asistență suplimentară.

* Caracteristicile și funcțiile disponibile pentru aplicația Membrii Samsung pot varia în funcție de țară și de dispozitiv. ** Imaginile dispozitivului și ecranului sunt simulate în scop ilustrativ.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Nano-SIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
2G GSM: GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900
3G UMTS: B1(2100), B2(1900), B4(AWS), B5(850), B8(900)
4G FDD LTE: B1(2100), B2(1900), B3(1800), B4(AWS), B5(850), B7(2600), B8(900 ) B12(700), B13(700), B17(700), B20(800), B28(700), B66(AWS-3) | 4G TDD LTE: B38(2600), B40(2300), B41(2500)
Model procesor: Mediatek MT6768 Helio P65 (12nm)
Frecventa procesor: Octa-core (2x2.0 GHz Cortex-A75 & 6x1.7 GHz Cortex-A55)
Procesor grafic: Mali-G52 MC2

Ecran
Tip ecran: Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Dimensiuni ecran: 6.4"
Rezolutie: 1080 x 2400 pixels
Alte caracteristici ecran: - 411 ppi

Camera
Rezolutie camera:
48 MP, f/2.0, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF
8 MP, f/2.2, 123˚, (ultrawide), 1/4.0", 1.12µm
5 MP, f/2.4, (macro)
5 MP, f/2.4, (depth)
A II-a camera (videocall): 20 MP, f/2.2, (wide)
Alte caracteristici: LED flash, panorama, HDR

Memorie
Slot memorie: microSDXC (dedicated slot)
Memorie interna: 64 GB
Memorie RAM: 4 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
USB: 2.0, Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Nedetasabila / Li-Po
Capacitate baterie: 5000mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 10, One UI 2.0
GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

Altele
Dimensiuni [mm]: 159.3 x 73.1 x 8.6 mm
Masa [g]: 185 g
Culoare telefon: Prism Crush Blue
SAR (W/kg):
0.49 W/kg (head)
1.68 W/kg (body)
Diverse:
3.5 mm jack
FM radio, RDS, recording
Fingerprint (under display, optical), accelerometer, gyro, proximity, compass
Fast charging 15W

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL