Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Samsung Galaxy A72, Dual sim, LTE, 6.7'', RAM 8GB, Stocare 256GB, Alb

Cod: SM-A725FZWHEUE

Adauga review
2,499.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Ecran minunat, derulare reală și cursivă

Supradimensionează-ți vizualizarea cu ecranul captivant Infinity-O de 6,7 inci. Un afișaj FHD+ Super AMOLED, atinge 800 de nits¹ pentru claritate, chiar și în lumina puternică a zilei. În plus, Eye Comfort Shield² scade lumina albastră, iar Real Smooth păstrează vizualizarea cursivă, indiferent dacă te joci sau derulezi.

* Imagini simulate în scop ilustrativ. ** Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,5"" în dreptunghi complet și 6,3"" contabilizând colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și orificiului camerei. 1. În cazul în care luminozitatea adaptivă este setată „Activat”. Când afișajul este expus la peste 20.000 lux, așa cum este recunoscut de senzorul de luminozitate al telefonului, cum ar fi în medii cu multă lumină ambientală sau în lumina directă a soarelui, acesta poate crește până la 800nits luminozitate. Valorile luminozității măsurate de senzor pot fi diferite, în funcție de unghiul de lumină. 2. Ecranul Galaxy A72 (SM-A725) a primit certificarea Eye Care din partea SGS, pe baza capacității sale de a reduce efectele nocive ale luminii albastre. Această certificare poate fi găsită pe https://www.sgs.com.

Cameră foto admirabilă, întotdeauna clară și stabilă

Utilizează rezoluția foarte înaltă a camerei foto principale, de 64MP, cu OIS pentru fotografii detaliate și clare pe tot parcursul zilei. Extinde-ți unghiul de vizualizare cu ajutorul camerei foto Ultra Wide. Și parcurge distanțe noi cu 3x zoom optic și 30X Space Zoom al camerei foto cu teleobiectiv și OIS.

*OIS: stabilizare optică a imaginii **30X Space Zoom include zoom digital, care poate cauza deteriorarea imaginii.

Surprinzi detalii chiar și în condiții de lumină slabă cu OIS

Ia-ți rămas bun de la fotografiile și videoclipurile neclare. OIS (stabilizarea optică a imaginii) te ajută să-ți stabilizezi fotografiile, pentru a menține mișcarea cursivă și pentru a fi detaliate - chiar și atunci când lumina este redusă. Camera foto atrage mai multă lumină, pentru a-ți lumina fotografiile în lumină scăzută.

*Imagini simulate în scop ilustrativ.

Fotografii de calitate profesională, din trei perspective

 

 

Începe să utilizezi camera foto Ultra Wide, de 12 MP și extinde-ți câmpul vizual la un unghi de 123˚, asemănător ochiului uman, pentru fotografii care captează cu adevărat totul. Decupează cadre realizate cu camera fotoWide Angle Camera, de 64MP sau mărește, pentru prim-planuri frumoase și constante, cu ajutorul camerei Telephoto de 8MP, cu zoom optic 3x.

*Imagini simulate în scop ilustrativ. **Utilizarea unghiului foarte larg (foto/video) este acceptată numai pentru camera principală.

Camera foto macro acordă atenție detaliilor minuscule

 

 

 

 

 

 

 

 

Apropie-te cu camera foto macro de 5MP și scoate în evidență detaliile foarte fine din imaginea ta. Aplică efectul bokeh natural imaginilor tale, permițând subiectului să iasă în evidență din fundal.

*Imagini simulate în scop ilustrativ. **Funcția macro a camerei foto este suportată numai de camera foto principală.

Cameră frontală cu rezoluție mare, selfie-uri de superstar

 

 

 

 

 

 

 

Camera frontală de 32MP a Galaxy A72 relizează selfie-uri clare și cu rezoluție ridicată, pe tot parcursul zilei. Și cu efect bokeh pentru a estompa delicat fundalul, chipul tău devine un star.

*Imagini simulate în scop ilustrativ.

Acum, rezistent la vărsare, stropire și pătare

 

 

 

 

 

 

 

Având un rating IP67 pentru rezistența la apă și praf, acest telefon are capacitatea de a rezista în apă până la 1,0 metru, timp de până la 30 de minute¹. Deci, este în regulă să continui să te joci și să faci fotografii, dacă telefonul tău se udă puțin.

1. Galaxy A72 este evaluat IP67. În baza condițiilor de testare pentru scufundare până la 1 metru de apă dulce, timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizare pe plajă, în piscină sau cu apă și săpun. În cazul în care verși lichide cu conținut de zahăr pe telefon, te rugăm să clătești dispozitivul cu apă curată și stătătoare, în timp ce apeși pe taste. Protejat împotriva presiunii scăzute a apei. Presiunea ridicată a apei, cum ar fi apa de la robinet sau dușul, poate deteriora dispozitivul.

Sunet surround la îndemână

Cu două difuzoare - unul în partea de sus, unul în partea de jos - poți obține o experiență audio stereo, fără căști. Du-ți noaptea de film sau jocurile preferate la nivelul următor, cu un sunet cinematografic care te duce în mijlocul scenei.

Baterie admirabilă, durează două zile¹

Bateria de 5,000 mAh (tipică)² îți oferă mai mult timp pentru a face ceea ce-ți place - difuzare în flux, partajare, jocuri și multe altele. Gestionarea energiei AI detectează și se adaptează tiparelor tale de utilizare a dispozitivelor mobile, pentru a-ți oferi o energie de lungă durată. Și cu până la 25W Super Fast Charging, Galaxy A72 revine rapid la puterea maximă.

1. Estimat în raport cu profilul de utilizare al unui utilizator mediu/tipic. Evaluat independent de Strategy Analytics între 2021.01.20-01.31 în Marea Britanie cu versiuni pre-lansate ale SM-A725, SM-A525, SM-A526, SM-A325, SM-A326, cu setări implicite, folosind rețelele LTE și 5G Sub6 (NU a fost testat în rețeaua 5G mmWave). Durata reală de viață a bateriei variază în funcție de mediul de rețea, caracteristici și aplicații utilizate, frecvența apelurilor și mesajelor, numărul de încărcări și mulți alți factori. 2. Valoare tipică testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, având în vedere abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.860mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de tiparele de utilizare și de alți factori.

Game Booster îți oferă avantaj

Maximizezi performanța cu Game Booster. Reduci distragerile și ridici nivelul jocului cu o interfață dedicată și cu un meniu ușor de accesat. Frame Booster îți oferă grafică cu mișcare cursivă, ca în realitate. Și joci la capacitate maximă, în timp ce Game Booster îți memorează tiparele de utilizare, pentru a optimiza bateria, temperatura și memoria.

*Dispozitivul și imaginile ecranului sunt simulate în scop ilustrativ. **Compatibilitatea Game Booster poate varia în funcție de joc.

Protejează ceea ce contează pentru tine

Încorporat în hardware-ul și software-ul telefonului de la început, Samsung Knox îți protejează telefonul din momentul în care este pornit. Oferind securitate pe mai multe niveluri, îți protejează cele mai sensibile informații de malware și amenințări rău intenționate.

*Integrity Measurement Architecture bazat pe Trustzone.

Securizat cu o simplă atingere

 

 

 

 

 

 

 

 

Senzorul de amprentă pe ecran Galaxy A72 recunoaște amprenta ta unică, permițându-ți o modalitate ușoară și sigură de a-ți debloca telefonul. Iar cu serviciile de autentificare biometrică Samsung Pass, amprenta ta oferă o metodă de autentificare mai rapidă și mai sigură pentru conectarea la aplicații și site-uri web.

*Funcția de conectare web a Samsung Pass este disponibilă numai în Samsung Internet. **Compatibilitatea și disponibilitatea funcțiilor și caracteristicilor Samsung Pass pot varia în funcție de aplicații.

Optimizat pentru a-ți fi mai​ ușor

 

 

 

 

 

 

 

 

Bucură-te de mișcare lină și de un design încântător cu One UI. Optimizat pentru orice dimensiune a ecranului, îți permite să te concentrezi asupra a ceea ce contează, într-un mod confortabil și intuitiv. One UI îți permite să-ți personalizezi telefonul în funcție de gusturile tale și să te bucuri pe deplin de utilizarea confortabilă Galaxy.

*Disponibilitatea funcțiilor, aplicațiilor și serviciilor One UI poate varia în funcție de dispozitiv, versiunea sistemului de operare și țară. **Imaginea dispozitivului și a ecranului sunt simulate în scop ilustrativ.

O experiență Android™ admirabilă, întotdeauna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obține cele mai recente aplicații Google în sistemul de operare Android, acceptate în totalitate pe Galaxy A72.

*Disponibilitatea aplicațiilor Google poate varia în funcție de țară sau de limbă. **Google, Android, Google Play, YouTube și alte mărci sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Întotdeauna la dispoziția ta, oriunde, oricând

Bucură-te de relaxare atunci când alegi să cumperi un smartphone Galaxy. Aplicația de diagnosticare și optimizare interactivă pentru aplicația Samsung Members face ușoară ajustarea performanței dispozitivelor tale, în timp ce linia noastră de asistență îți permite să depanezi problemele, atunci când ai nevoie de asistență suplimentară.

*Funcțiile și caracteristicile disponibile pentru aplicația Samsung Members pot varia în funcție de țară și dispozitiv. **Imaginea dispozitivului și a ecranului sunt simulate în scop ilustrativ.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Nano-SIM
Dual Sim: Da
Touchscreen: Da
Model procesor: Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm)
Frecventa procesor: Octa-core (2x2.3 GHz Kryo 465 Gold & 6x1.8 GHz Kryo 465 Silver)
Procesor grafic: Adreno 618

Ecran
Tip ecran: Super AMOLED, 90Hz, 800 nits
Dimensiuni ecran: 6.7"
Rezolutie: 1080 x 2400 pixels
Alte caracteristici ecran: ~393 ppi

Camera
Rezolutie camera:
64 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.7X", 0.8µm, PDAF, OIS
8 MP, f/2.4, (telephoto), 1.0µm, PDAF, OIS, 3x optical zoom
12 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide), 1.12µm
5 MP, f/2.4, (macro)
A II-a camera (videocall): 32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8µm
Alte caracteristici: LED flash, panorama, HDR

Memorie
Slot memorie: microSDXC (uses shared SIM slot)
Memorie interna: 256 GB
Memorie RAM: 8 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
NFC: Da (in functie de regiune)
USB: USB Type-C 2.0, USB On-The-Go

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Non-removable Li-Ion
Capacitate baterie: 5000 mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 11, One UI 3.1
GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

Altele
Dimensiuni [mm]: 165 x 77.4 x 8.4 mm
Masa [g]: 203 g
SAR (W/kg): 0.23 W/kg (head) 1.17 W/kg (body)
Diverse:
3.5mm jack
Fingerprint (under display, optical), accelerometer, gyro, proximity, compass, ANT+
Fast charging 25W
IP67 dust/water resistant (up to 1m for 30 mins)
Culoare: Alb

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL