Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Samsung Galaxy Note10 Lite Dual Sim, Aura Glow , 6.7", RAM 6GB, Stocare 128GB

Cod: SM-N770FZSDROM

Adauga review
3,199.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Creat pentru a fi la fel de frumos pe cât este de inteligent

De la un spațiu de vizualizare spectaculos, la un S Pen găzduit intuitiv, Galaxy Note 10 Lite este o creație magnifică a stilului și performanței. Rama sa netedă, din metal, se curbează elegant pentru a oferi confort și o senzație ergonomică. Alege între trei culori îmbinate unic, Aura Glow, Aura Black și Aura Red.

*Culoarea poate fi diferite de cea din imagine, ca urmare a iluminarii. Culoarea si disponibilitatea modelului pot varia, in functie de tara sau de transportator.

Un ecran cinematografic la tine în palmă

Infinity-O Display de la Galaxy Note10 Lite beneficiază de un ecran Full HD+ Super AMOLED de 6,7", aproape fără ramă, pentru un spațiu de lucru și de prezentare a imaginii mai generos și cu mai puține detalii care pot afecta vizualizarea. Un scaner de amprentă digitală este încorporat pe ecran, oferind un nivel invizibil de securitate.

*Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,7" în dreptunghi complet și de 6,6" atunci când sunt utilizate colțurile rotunjite; zona vizibilă efectivă este mai mică datorită colțurilor rotunjite și spațiului dedicat lentilei foto.

Puterea de a face mai mult cu S Pen

S Pen este bagheta magică a smartphone-ului tău, care îți permite să deblochezi întreaga putere a Galaxy Note 10 Lite. Fie că este vorba despre o schiță inspirată sau o notă scrisă în timp util, S Pen dezlănțuie creativitatea și potențialul de productivitate cu viteză, eficiență și distracție.

Instrumentul inteligent care nu doar scrie

Cu un aspect compact și fluid, S Pen poate fi inserat fără efort în interiorul și în afara slotului său de susținere. Scrierea cu un vârf de 0,7mm și 4096 niveluri de presiune este precisă și la fel de lină ca cea a utilizării pixului pe hârtie. S Pen poate fi conectat prin Bluetooth, oferindu-ți o capacitate suplimentară de control.

S Pen este acum telecomanda ta

S Pen utilizează puterea tehnologiei Bluetooth, acționând ca o telecomandă pentru dispozitivul tău Galaxy Note 10 Lite. Poți captura cu ușurință fotografii, fără a fi nevoie să atingi ecranul telefonului, poți derula prin galeria cu fotografii sau poți reda și întrerupe muzica cu una sau două apăsări simple din S Pen.

*Fotografii realizate cu Galaxy Note 10 Lite. **Telecomanda S Pen poate functiona la 10 metri de dispozitiv, in functie de mediul inconjurator. ***Suportul pentru actiuni aeriene poate varia in functie de aplicatie.

Transformă rapid scrisul de mână în format text

Notează-ți gândurile, apoi atinge pur și simplu, transformând notele proiectului în text lizibil, pe care îl poți copia, lipi și partaja.

*Funcția de export text poate necesita unele prelucrări pentru a transforma scrierea în text. **Funcția de exportare de text este acceptată numai în aplicația Samsung Notes. Disponibilitatea acestui serviciu poate varia în funcție de limbă.

Ecranul pe care poți scrie întotdeauna

Scoate S Pen pentru a utiliza memoria ecranului. Scrie și desenează într-o varietate de culori. Apoi salvează ecranul în Samsung Notes sau fixează-l cu funcția Always On Display.

Încărcare super rapidă - o încărcare de o oră pentru a rezista toată ziua

 

 

 

 

 

 

 

Încărcarea super rapidă a Galaxy Note 10 Lite îți permite să folosești o încărcare de o oră pentru o utilizare timp de o zi întreagă.

*Evaluat de Samsung. Estimare față de rata medie de încărcare a versiunii pre-lansate Galaxy Note 10 Lite, folosind încărcătorul din cutie, alături de profilul de exploatare al unui utilizator mediu/tipic. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, de tiparele de utilizare și de alți factori.

O baterie pentru întreaga zi, care rezistă atât timp cât vrei să o folosești

 

 

 

 

 

Galaxy Note 10 Lite dispune de o baterie mare, de 4.500 mAh (tip)¹. Inteligența de ultimă oră recunoaște și se adaptează obiceiurilor tale de utilizare a telefonului mobil, pentru a rezista mai mult de o zi².

1. *Valoarea tipică testată în condiții de laborator aparținând terților. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.370 mAh. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, tiparele de utilizare și alți factori. 2. **Estimat în raport cu profilul de utilizare al unui utilizator mediu/tipic, cu un dispozitiv complet încărcat. Evaluat independent de către Strategy Analytics, în perioada 10.12.2019 - 17.12.2019, în Marea Britanie, cu versiuni pre-lansate ale SM-N770. Durata de viață reală a bateriei variază în funcție de mediul de rețea, funcțiile și aplicațiile utilizate, frecvența apelurilor și a mesajelor, numărul de încărcări și mulți alți factori.

Stochezi mai mult, ștergi mai puțin

Acum există suficient spațiu pentru a-ți stoca muzica, fotografiile și filmele preferate, datorită spațiului intern de stocare, de mare capacitate, de 128GB, cu o opțiune de memorie extensibilă de până la 1TB, utilizând card microSD¹.

1. Cardul microSD se vinde separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de țară și de producător.

Puterea de a face mai multe lucruri odată

Descoperă ce este posibil să faci cu un smartphone care funcționează la fel de rapid ca tine. Galaxy Note 10 Lite combină un procesor impresionant de 10nm cu 6GB RAM pentru a oferi performanțe de mare viteză, fie că faci streaming, te joci, descarci sau operezi multitasking.

*Imagine simulată în scop ilustrativ. **Viteza reală poate varia în funcție de mediul utilizatorului.

Securitate la toate nivelurile, pentru a proteja ceea ce îți aparține

Samsung Knox oferă securitate de calitate.

Datele tale private sunt protejate de malware și atacuri rău intenționate, folosind platforma de securitate Knox, cu suport hardware și pe mai multe niveluri.

Securitate la toate nivelurile, pentru a proteja ceea ce îți aparține

Deblocare adaptată pentru tine.

Recunoașterea facială și amprenta digitală pe ecran păstrează dispozitivul tău în siguranță, până când acesta detectează caracteristicile individuale. Sau poți utiliza un PIN, un anumit model sau o parolă.

Asistentul tău inteligent, mereu pregătit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doar spune-o și Bixby execută.

Asistentul inteligent Bixby răspunde la vocea ta. Simplifică-ți sarcinile cu ajutorul comenzilor rapide, alocând un cuvânt cheie sau o expresie unui grup de acțiuni¹.

Bixby Vision schimbă modul în care vezi lumea.

Utilizează camera foto pentru a traduce propoziții întregi dintr-o limbă străină, prin intermediul unui Bixby Vision actualizat².

1. *Disponibilitatea serviciilor poate varia în funcție de țară; Bixby recunoaște limbile selectate și anumite accente/dialecte; disponibilitatea funcțiilor Bixby și a furnizorilor de conținut pot varia în funcție de țară sau limbă; conexiunea Wi-Fi este necesară pentru a opera complet funcțiile Bixby. 2. *Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de țară sau de dispozitiv; interfața utilizatorului se poate schimba și poate fi diferită, în funcție de dispozitiv; disponibilitatea funcțiilor Bixby Vision și a furnizorilor de conținut pot varia în funcție de țară; toate informațiile, conținutul, imaginile sau rezultatele încercărilor de aici sunt furnizate de terți, iar acest conținut nu poate fi exact și nici nu reflectă cele mai actualizate informații.

Sistem foto cu mai multe obiective

Din față până în spate, puternicul sistem cu mai multe obiective al Galaxy Note 10 Lite îți îmbunătățește fotografiile și videoclipurile de zi cu zi, printr-o creștere a calității bine meritată, cu ușurința și simplitatea pe care ți le dorești.

*Fotografie realizată cu Galaxy Note 10 Lite.

O suită de editare video integrală, chiar de pe telefonul tău

Efectuează modificări pentru mai multe videoclipuri, introdu tranziții sau subtitrări, modifică viteza și chiar adaugă ilustrații cu S Pen.

*Videoclipuri și fotografii realizate cu Galaxy Note 10 Lite.

Fotografii de calitate profesională din trei perspective

Poți începe să fotografiezi cu obiectivul ultra larg de 12MP și poți extinde câmpul vizual până la 123° pentru cadre care să surprindă cu adevărat totul. Redu unghiul cu obiectivul larg de 12MP sau apropie-te pentru a obține un plan stabil cu zoom-ul optic 2x de 12MP al obiectivului telefoto cu OIS (stabilizare optică a imaginii).

*Fotografie realizată cu Galaxy Note 10 Lite.

Surprinde doar ceea ce ai focalizat

Galaxy Note 10 Lite îți îmbunătățește fotografia realizată cu smartphone-ul, utilizând efectele Live Focus. Acum poți fotografia folosind o estompare artistică (bokeh) aplicată fundalului sau poți chiar insera filtre suplimentare pentru cameră, care te vor ajuta să oferi fotografiilor tale o atmosferă unică de fiecare dată.

*Fotografii realizată cu Galaxy Note 10 Lite.

Super stabilitatea asigură o acțiune plăcută și naturală

Obține videoclipuri în mișcare, fără tremur supărător. Camera video prevede mișcările, având la dispoziție o bibliotecă cu peste un milion de cadre, reducând astfel vibrațiile din videoclipurile tale.

*Disponibil numai când filmezi în FullHD. **Rezultatele pot varia în funcție de condițiile de fotografiere, ce pot include mai mulți subiecți, lipsa focalizării sau personaje în mișcare.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Nano-SIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
- 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (dual-SIM model only)
- 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
- 4G bands LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700), 13(700), 17(700), 20(800), 28(700), 38(2600), 40(2300), 41(2500), 66(1700/2100)
Model procesor: Exynos 9810 (10 nm)
Frecventa procesor: Octa-core (4x2.7 GHz Mongoose M3 & 4x1.7 GHz Cortex-A55)
Procesor grafic: Mali-G72 MP18

Ecran
Tip ecran: Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Dimensiuni ecran: 6.7"
Rezolutie: 1080 x 2400 pixeli
Alte caracteristici ecran:
- 394 ppi
- Always-on display
- HDR

Camera
Rezolutie camera:
- 12 MP, f/1.7, 27mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF, OIS
- 12 MP, f/2.4, 52mm (telephoto), 1/3.6", 1.0µm, PDAF, OIS, 2x optical zoom
- 12 MP, f/2.2, 12mm (ultrawide)
A II-a camera (videocall): 32 MP, f/2.2, 25mm (wide), 1/2.8", 0.8µm
Alte caracteristici: LED flash, panorama, HDR

Memorie
Slot memorie: microSDXC (SIM 2)
Memorie interna: 128 GB
Memorie RAM: 6 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac
Viteza: HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
NFC: Da
USB: 2.0, Type-C 1.0 reversible connector

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Li-Po / Nedetasabila
Capacitate baterie: 4500 mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 10.0; One UI 2
GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

Altele
Dimensiuni [mm]: 163.7 x 76.1 x 8.7 mm
Masa [g]: 199g
SAR (W/kg): 0.29 W/kg (head) 1.08 W/kg (body)

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL