Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Samsung Galaxy S20 FE, Dual Sim, 5G, Cloud White, RAM 6GB, Stocare 128GB

Cod: SM-G781BZWDEUE

Adauga review
2,569.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Acesta este Galaxy S20 FE.

Acesta este un telefonul pentru cei care își doresc totul. V-am ascultat pe voi, fanii, iar ceea ce am creat este un telefon care nu acceptă niciun compromis. Acesta este telefonul creat special pentru fanii de toate tipurile. Așa că, indiferent dacă ești fan al fotografiei, al jocurilor sau al transmiterii în feed-ul tău a tot ceea ce te inspiră, îți oferim un telefon care conține tot ce poate fi mai bun în materie de inovație din gama S20. Acesta este telefonul care îți oferă tot ce vrei, pentru a face cât mai mult din ceea ce îți place.

Nuanțe care vor stârni gelozia curcubeului

Telefonul nu îți părăsește mâna aproape niciodată, așa că trebuie să se asorteze perfect stilului tău. Alege dintr-o gamă largă de nuanțe în trend, cu un finisaj mat elegant, de la spectaculos și îndrăzneț la subtil și clasic.1

1. Disponibilitatea opțiunilor de culoare poate varia în funcție de țară și furnizor.

Toate privirile sunt îndreptate spre ecranul Infinity-O

Upgradează ceea ce vezi. Ecranul de 6.5" Full HD Infinity-O Display are trei laturi abia vizibile ce înconjoară marginile plate și un foarte mic orificiu pentru cameră.2 Asta înseamnă un ecran mai captivant, care face gaming-ul, streaming-ul și apelurile video mult mai distractive.

2. Măsurat pe diagonală, ecranul telefonului Galaxy S20 FE are 6,5" dacă luăm în calcul dreptunghiul complet și 6,3" dacă luăm în calcul colțurile rotunjite; suprafața reală este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a orificiului camerei.

Cameră cu trei obiective, de tip profesional

Cele trei camere de pe partea din spate îți permit să obții cu ușurință acea fotografie profesională, care nu are nevoie de filtre. Încadrează scena cu camera Wide-Angle, apoi lărgește imaginea mai mult cu camera Ultra Wide sau apropie imaginea folosind zoom-ul optic 3x al camerei Telephoto.

SPACE ZOOM

Ieși din mulțime și stai în primul rând

Obține acces VIP din orice ipostază: funcția Space Zoom 30X îți permite să faci zoom dintr-o parte în alta a camerei. Combinația dintre zoom-ul optic 3x și zoom-ul Super Resolution 30x îți permite să obții un prim-plan al scenei fără a te deplasa.34

3. Suportă zoom optic de aproximativ 3x, cu distanța focală de 76 mm.

4. Funcția Space Zoom 30X include zoom digital, care poate provoca scăderea calității imaginii.

Cel mai mare senzor al nostru Dual Pixel, pentru fotografii clare pe timp de noapte

Cu pixeli mai mari și camera AI îmbunătățită, camera spate de pe Galaxy S20 FE se auto-reglează pentru atrage lumină chiar și atunci când este întuneric, pentru ca fotografiile tale să iasă detaliate și pline de culoare.5 De asemenea, camera preia mai multe cadre dintr-o dată, procesându-le într-o singură fotografie clară pe timp de noapte.

5. Dimensiunea senzorului dual pixel de pe Galaxy S20 FE este de 1,8 μm.

Captare simultană, cu opțiuni multiple. Toate acestea sunt posibile prin utilizarea AI

Modul Captură unică te transformă într-un creator de conținut la nivel profesionist, cu o simplă apăsare a declanșatorului. Filmează timp de până la 15 secunde și apoi lăsă-ți telefonul să facă treaba. După ce ai terminat, accesează Galeria pentru a descoperi o varietate de videoclipuri, fotografii și multe altele.6

6. Formatul și cantitatea rezultatelor modului Captură unică pot diferi în funcție de captura originală. Modul Captură unică necesită între 3 și 15 secunde de filmare.

De la selfie-uri la autoportrete

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atunci când ai o cameră frontală de 32 MP, selfie-urile și vlog-urile tale sunt captate la un cu totul alt nivel. Fii vedeta filmării și bucură-te de mai multe detalii în fotografii și videoclipuri.

LTE și Wi-Fi 6 îți mențin viteza de streaming

Rețeaua LTE de până la 2,0 Gbps oferă viteze de transfer ridicate, în timp ce rețeaua Wi-Fi 6 asigură conectarea securizată și cu latență scăzută, chiar și în locuri aglomerate.7 Așa că, indiferent dacă ești conectat la LTE sau Wi-Fi, poți continua jocul în timp real cu lag minim.

7. Necesită o conexiune optimă. Viteza reală poate varia în funcție de țară, de operator și de mediul de utilizare.

Cel mai rapid ecran al nostru, cu cea mai mică latență, pentru a ține pasul cu toate feed-urile tale.

De două ori mai rapid decât multe ecrane de smartphone-uri, ecranul Super AMOLED are o rată de reîmprospătare de 120 Hz, care va asigura claritatea acțiunii și răspunsul rapid la atingere. Indiferent dacă derulezi prin cronologie sau parcurgi imaginile din galerie, ecranul se mișcă rapid, cu mai puține întârzieri.

Mod All-Day inteligent pentru baterie, cu care poți juca ore în șir până când telefonul se descarcă

Uită de stresul căutării unui loc pentru a-ți încărca telefonul. Bateria de 4500 mAh (tipic) oferă telefonului curentul de care are nevoie pentru a rezista o zi întreagă și este suficient de inteligentă pentru a-și economisi puterea pentru momentele când ai într-adevăr nevoie de ea.89

8. Valoare standard testată în condițiile unui laborator terț. Valoarea standard este valoarea medie estimată având în vedere abaterea în ceea ce privește capacitatea bateriei pentru probele bateriei testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4370 mAh. Durata de viață efectivă a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modelele de utilizare și de alți factori.

9. Estimare în funcție de profilul de utilizare al unui utilizator mediu/obișnuit. Evaluare independentă realizată de Strategy Analytics în luna septembrie 2020 în Marea Britanie, pe versiunile pre-lansate ale SM-XXX cu setările implicite folosind rețele LTE și 5G Sub6 (NU au fost realizate teste în rețelele 5G mmWave). Durata de viață efectivă a bateriei variază în funcție de mediul de rețea, de caracteristicile și aplicațiile utilizate, de frecvența apelurilor și a mesajelor, de numărul de încărcări, precum și de mulți alți factori.

Telefonul care gândește incredibil de rapid

Profită din plin de transferul rapid de date și conținut bazat cu ultimul nostru chipset inovativ pentru S20 și cei 6 GB de RAM.10 Toate acestea, plus un NPU îmbunătățit, duc performanța la un nou nivel, astfel încât trecerea de la o aplicație la alta să fie fluidă, streaming-ul live să se deruleze fără întreruperi, iar jocurile să se desfășoare în cele mai bune condiții.

10. Disponibilitatea modelului cu 6 GB de RAM diferă în funcție de țară și operator.

Spațiu pentru mii de fotografii și videoclipuri11

Cu cei 128 GB integrați și posibilitatea de a stoca până la 1 TB pe un card microSD, singura limita la ceea ce poți stoca este doar ceea ce poți crea și descărca tu, personal.

*Cardul microSD este comercializat separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de țară sau operator.

11. În spațiul de stocare de 128 GB poți stoca aproximativ 25.600 de poze de 4 MB și aproximativ 1.900 videoclipuri de 51,4 MB. Numărul real de fotografii și videoclipuri care pot fi stocate depinde de setările camerei tale. Simulare a spațiului de stocare fără software-ul și aplicațiile preinstalate. Spațiul de stocare real poate varia în funcție de țară, model, dimensiunea și formatul fișierului. Cartela microSD este comercializată separat.

Rezistent la stropi, ploaie și praf

Clasificat la IP68 în privința rezistenței la apă și praf, acest telefon rezistă la o adâncime de 1,5 metri sub apă timp de până la 30 de minute.12 Așa că poți să te joci sau să filmezi chiar dacă telefonul se umezește puțin.

12. Galaxy S20 FE are clasificarea de protecție IP68. Nivelul de rezistență la apă se bazează pe condiții testate de imersiune de până la 1,5 metri în apă dulce, timp de până la 30 de minute. Nu se recomandă utilizarea la plajă sau piscină.

Produsele preferate Galaxy sunt neobișnuite

13. Încărcătorul super rapid de 25 W se vinde separat. Viteza de încărcare menționată se bazează pe rezultatele testelor de laborator efectuate intern de Samsung cu încărcătorul super-rapid de 25 W, în timp ce telefonul are afișată notificarea de 0% energie, cu toate serviciile, funcțiile și ecranul oprite. Viteza reală de încărcare poate varia, de asemenea, în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și de alți factori.

14. Încărcătorul wireless se vinde separat. Funcția Fast Wireless Charging 2.0 este disponibilă în prezent pentru Wireless Charger Stand, Wireless Charger Duo Pad și alte dispozitive care acceptă încărcarea wireless la 10 W sau mai mult. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și de alți factori. Încărcătorul wireless necesită conectare la o sursă de energie. Se recomandă folosirea unui cablu original de încărcare și/sau a unui încărcător de voiaj, deoarece folosirea unor produse terțe poate provoca deteriorarea suportului sau a pad-ului de încărcare wireless, precum și scăderea vitezei de încărcare. Încărcarea wireless sub 5 W (mod normal) este compatibilă cu WPC.

15. Destinat numai dispozitivelor Samsung sau altor smartphone-uri ale mărcii cu posibilitate de încărcare wireless Qi, cum ar fi Galaxy Z Fold2, Galaxy Note20, Note20 Ultra, S20 FE, S20, S20+, S20 Ultra, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5, și wearables precum Galaxy Buds Live, Galaxy Watch3, Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch și Galaxy Buds. Dacă puterea bateriei este mai mică de 30%, este posibil ca funcția Wireless PowerShare să nu funcționeze. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse, alte dispozitive ale mărcii, sau anumite accesorii portabile Samsung. Poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul de rețea.

16. Conexiunea wireless Samsung DeX este disponibilă doar pe televizoarele inteligente care acceptă numai oglindirea ecranului telefonului. (Pentru o experiență optimă, utilizați pe televizoarele smart Samsung lansate în 2019 sau mai recent.)

17. Este posibil ca anumite aplicații să nu poată rula pe Samsung DeX sau să necesite o licență separată (pentru achiziționare).

18. Disponibilă pe telefoanele din gama Galaxy ce acceptă Android 10.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Nano-SIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
- 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (Dual SIM model only)
- 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
- 4G bands LTE band
- 5G
Model procesor: Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+)
Frecventa procesor: Octa-core (1x2.84 GHz Kryo 585 & 3x2.42 GHz Kryo 585 & 4x1.8 GHz Kryo 585)
Procesor grafic: Adreno 650

Ecran
Tip ecran: Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Dimensiuni ecran: 6.5"
Rezolutie: 1080 x 2400 pixeli
Alte caracteristici ecran:
- Corning Gorilla Glass 3
- Always-on display
- 120Hz refresh rate

Camera
Rezolutie camera:
12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.76", 1.8µm, Dual Pixel PDAF, OIS
8 MP, f/2.0, 73mm (telephoto), 1/4.5", 1.0µm, PDAF, OIS, 3x optical zoom
12 MP, f/2.2, 123˚, 13mm (ultrawide), 1/3.0", 1.12µm
A II-a camera (videocall): 32 MP, f/2.0, 26mm (wide), 1/2.74", 0.8µm, AF
Alte caracteristici: LED flash, auto-HDR, panorama

Memorie
Slot memorie: microSDXC (uses shared SIM slot)
Memorie interna: 128 GB
Memorie RAM: 6 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac/6
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
NFC: Da
USB: Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Li-Po
Capacitate baterie: 4500 mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 10.0; One UI 2.5
GPS: A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO

Altele
Dimensiuni [mm]: 159.8 x 74.5 x 8.4 mm
Masa [g]: 190 g
SAR (W/kg):
0.50 W/kg (head)
1.35 W/kg (body)
Diverse:
Samsung Pay (Visa, MasterCard certified)
IP68 dust/water resistant (up to 1.5m for 30 mins)
Fingerprint (under display, optical), accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer
Bixby natural language commands and dictation
Fast charging 25W
Fast wireless charging 15W
Reverse wireless charging 4.5W
USB Power Delivery 3.0
Culoare: Cloud White

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL