Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Televizor LED Hisense 50U7QF, 125.7 cm, 4K, Procesor quad core, Dolby Audio, Smart TV, Wi-Fi, CI+, Bluetooth, HDMI, USB, Negru

Cod: 50U7QF

Adauga review
2549.00 lei
reducere 450.00 lei (18%)
2,099.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

VIDAA SMART OS​

La Hisense, știm că consumatorii noștri doresc o experiență de divertisment simplă și fără probleme. Pentru a satisface și a depăși așteptările utilizatorilor, echipa noastră internațională lucrează de peste zece ani asupra Televizorului VIDAA U Smart OS. Prin aplicarea gândirii de viitor, care stabilește tendințele, echipa reușește să creeze o platformă de conținut smart, intuitivă și personalizată. Combinând cel mai bun conținut de la furnizorii de conținut global premium cu cel mai popular program local, putem oferi cea mai convingătoare modalitate de a urmări tot conținutul vostru preferat și de a simplifica eforturile de căutare pentru a vă bucura cu adevărat de acesta. Faceți cunoştinţă cu ultima versiune VIDAA U4.0.

Este o piesa de decor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unibody Design

Cu o singură bucată de înveliș metalic dar și elegant, televizorul este extrem de subțire și fără ramă. Designul plin de minimalism și eleganță te va acaptiva cu o nouă experiență de vizionare imersivă.

Bucurați-vă de emoția de a urmări o varietatea mare de conținut printr-un simplu pas

USB Media

Introduceți unitatea USB într-un port USB disponibil pe televizor, apoi conținutul din interior va apărea automat pentru a alege și reda. Bucurați-vă de emoția de a viziona propriile filme, muzica și fotografii preferate prin intermediul acestei funcții.

Un centru bogat de divertisment multimedia

Multimedia HDMI

Televizoarele Hisense suportă o gamă largă de intrări HDMI, care vă permite să creaţi un centru multimedia de divertisment chiar în propria voastră casă. Tot ce trebuie să faceți este să conectați o sursă HDMI - computer, player DVD, consolă de joc - la Televizorul dumneavoastră pentru a vizualiza tot tipul de conținut dintr-o gamă largă de dispozitive.

Super Contrast

În momentul în care televizorul Hisense UHD primește un semnal, acesta analizează conținutul și îmbunătățește contrastul automat, reglând scena pentru o imagine superioară. Fii impresionat de umbrele mai întunecate și de punctele luminoase mai strălucitoare, oferă o experiență de home theater care este cu adevărat spectaculoasă.

Depth Enhancer

Tehnologia Hisense Depth Enhancer poate analiza imaginea și ajusta automat contrastul dinamic, adăuga straturi de contrast pe fundal, la mijlocul terenului, în prim-plan pentru a oferi o adâncime suplimentară a imaginii.

Sunet audio îmbunătățit pentru o experiență surround imersivă

Claritate rafinată pentru cele mai fine detalii

Rezoluţia 4K

Televizorul Hisense 4K oferă o calitate a imaginii de 4 ori mai mare decât Televizoarele FHD. Începeți să priviți show-urile voastre favorite, să vă scufundați în ultimele filme, ori să vă bucurați în fiecare moment din cele mai tari meciuri. Delectați-vă cu un TV Hisense 4K care o să vă transpună direct în centrul acţiunii.

Actualizare conținut non-4K

UHD AI Upscaler

Upscaler UHD AI îmbunătățește semnalele non-4K pentru a obține rezoluția de aproape 4K care are ca rezultat detalii puternice, permițându-vă să vă bucurați de calitatea imaginii 4K chiar și cu un semnal FHD standard. În loc să se repete pur și simplu la fiecare pixel de patru ori, Upscaler-ul Hisense UHD AI calculează culorile pixelilor învecinați și îi compensează automat prin aplicarea pixelilor colorați potriviți, scena după scenă.

Ultra Dimming

Ultra Dimming aplică o îmbunătățire a contrastului pe diferite părți ale ecranului, astfel încât contrastul vizual în imagine și în detalii va fi îmbunătățit. Oferă performanțe de contrast mai bune atât în detaliu cât și în vedere globală.

Ultra Colour Enhancer

Televizoarele Hisense ULED maximizează reproducerea culorilor prin Ultra Color Enhancer, ceea ce duce la imagini mai autentice și reale. Reproduce culorile mai precis pe televizoarele ULED atunci când este aplicată Wide Color Gamut.

Imagini vii, reale, cu Dolby Vision ™ HDR

Dolby Vision™ HDR

DOLBY VISION ™ HDR este o tehnologie inspirată de cinematografie care vă transformă experiența de vizionare cu imagini ultra vii, luminozitate incredibilă, contrast, culoare și detalii care aduc te fac sa uiți că privești un televizor.
 

Intrați în poveste cu un sunet descoperitor

Dolby Atmos® Immersive Sound

Un pas în fata comparativ cu sunetul surround, DOLBY ATMOS® va transforma un moment obișnuit într-o experiență extraordinară cu un sunet audio în mișcare, care vă umple camera și vă curge în jurul vostru cu un realism uluitor pentru a crea o experiență de divertisment puternic. Nu a fost niciodată mai ușor să obții experiența de sunet de la cinema la tine acasă.

Vezi lumea în mai multe culori

Quantum Dot Colour

Cu tehnologia de vârf Quantum Dot, culorile sunt reproduse cu bogăție și acuratețe, iar imaginile pe care le vedeți pe panoul nostru de televiziune arată aproape la fel de strălucitoare și frumoase, exact ca lumea din jurul vostru.

Hi-View Engine

Hi-View Engine este creierul televizoarelor Hisense ULED, care optimizează culoarea, contrastul și mișcarea la nivelul optim pentru o experiență de vizionare uimitoare. Hisense Hi-View Engine optimizează calitatea imaginii în tot ceea ce vizionați și oferă performanțe de top în ceea ce privește capacitățile de streaming.

Informatii
Brand: Hisense
Garantie: 24 luni

Imagine
Diagonala: 50 inch
Diagonala [inci]: 50
Format ecran: 16:9
Rezolutie: Ultra HD / 4K (3840 x 2160)
Contrast: 4000:1
Intensitate luminoasa: 450 nits
Unghi vizibilitate: 178 °
3D: Nu
Informatii suplimentare imagine:
HDR10
Tehnologie HLG
Dolby Vision
Local dimming
Tip display: DLED

Sunet
Putere RMS: 2x10 W
Sistem sunet: Dolby Atmos,
Informatii suplimentare sunet:
Dolby Audio
NICAM stereo

General
Consum (Normal/Standby): 126 W

Alte facilitati
SmartTV: Da
Altele:
Procesor: Quad Core
Interfața utilizatorului: VDAA U4.0
Aplicații: Netflix, YouTube, Freeview Play, Rakuten TV, Maxdome, Chili, YouTube Kids, DAZN, RTVE A la carta, TIMVISION, VOYO, EON
HbbTV 2.0.2
Anyview Cast
Anyview Stream: DMP/DMR
Aplicație pentru SmartPhone RemoteNOW
DVB-T2/T/C/S2/S
Control parental
CI+ V1.4
HDMI2.0/ARC
Numărul de iesiri S/PDIF: 1
Numărul de intrări audio (L/R): 1
Numărul de tunere RF: 2
Numărul de intrari AV: 1
Bluetooth
Compatibil cu suportul de perete VESA: 300x200
Culoare: negru

Conectivitate
USB: 2
HDMI: 4
Conector retea: Da
Wi-Fi integrat: Da

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: G
Clasa eficienta energetica: B

Dimensiuni
Latime neta: 111.2 cm
Adancime neta: 25 cm
Inaltime neta: 70.4 cm
Greutate neta: 12.8 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL