Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Televizor LED Horizon 43HL7390F, 108 cm, Full HD, Smart TV, Wi-Fi, CI+, Bluetooth, Negru

Cod: 43HL7390F/B

Adauga review
1,149.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 3 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

EVOLUEAZĂ SMART.

 

 

Trăiește experiența cinematografică în fața televizorului de la HORIZON, pășește dincolo de ecran și transformă experiența vizuală într-un spectacol de neuitat. Explorează o lume inedită, unde conținutul de calitate, posibilitățile multiple și confortul sunt la îndemână. Ai acces rapid la platforma dedicată Android TV ce conține un portofoliu generos de aplicații pentru toată familia.

Google Play

 

 

 

Descarcă toate aplicațiile și jocurile tale preferate din Google Play. Bucură-te de ele pe marele ecran cu acces ușor din pagina principală personalizată Android TV.

TELEVIZOR INTELIGENT PENTRU O CASĂ INTELIGENTĂ

 

 

 

 

 

 

Televizoarele Android TV de la HORIZON sunt compatibile și pot fi integrate în ecosistemul Google Home. Cu ajutorul boxelor din familia Google Nest poți controla televizorul tău atunci când nu ai telecomanda la îndemână, ai mâinile ocupate sau te afli într-o altă încăpere.

PUTEREA VOCII TALE

 

 

 

 

HORIZON Android TV cu Google Assistant oferă o experiență de vizualizare mai inteligentă. Caută cu ușurință și urmărește filme, rulează aplicații sau bucură-te de jocuri. Pune întrebări și vezi răspunsurile de la Google pe marele ecran. Ajustează luminile și controlează alte dispozitive inteligente casnice din casă1.

1 Funcția Google Assistant a televizorului poate fi accesată cu ajutorul telecomenzii vocale (accesoriu vândut separat).

Chromecast Built-in

 

 

 

 

Proiectează wireless filme, muzică şi multe altele de pe laptop sau dispozitivul inteligent pe televizorul Android TV HORIZON. Atinge pictograma Chromecast de pe dispozitivul inteligent pentru a porni streamingul de conţinut din sute de aplicaţii compatibile cu funcția Cast, inclusiv Netflix, HBO GO şi YouTube.

HIGH DYNAMIC RANGE - HDR 10

 

 

 

High Dynamic Range (HDR) reprezintă extinderea contrastului și paletei de culori a unui televizor pentru a oferi o imagine mai realistă și mai naturală decât televizoarele clasice. Folosindu-se de luminozitatea crescută și de numărul mai mare de culori disponibile. Astfel se păstrează detalii atât în zonele cele mai întunecate cât și în cele mai iluminate dintr-un cadru.

MICRO DIMMING

 

 

 

 

Funcția Micro Dimming analizează și procesează imaginea afișată, cadru cu cadru, și modifică constrastul, pe diferite zone ale ecranului. Astfel, tonurile de negru vor căpăta o mai mare profunzime, iar albul afișat va fi mai pur.

WiFi INTEGRAT - COMUNICĂ FĂRĂ CABLURI!

Modulul Wi-Fi integrat permite conectarea la internet a televizorului inteligent de la HORIZON fără a mai avea nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, ai acces deplin la conținut online si posibilități nenumărate direct de pe telecomanda televizorului HORIZON, toate astea din confortul sufrageriei tale.

Modulul Wi-Fi integrat permite conectarea la internet a televizorului inteligent 4K UHD de la HORIZON fără a mai avea nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, ai acces deplin la conținut online si posibilități nenumărate direct de pe telecomanda televizorului HORIZON, toate astea din confortul sufrageriei tale.

PARIAZĂ PE DOLBY AUDIO ŞI DTS

Lasă-te învăluit de o ambianță sonoră vibrantă cu Dolby Audio Processing (DAP). Sistemul audio surround HORIZON cu decodor Dolby Audio îți oferă o experiență sonoră realistă, care să completeze perfect conținutul vizual.

În plus, ai DTS TruSurround™, soluție ce redă un sunet surround aproape de realitate pe configurații stereo sau boxe 3.1 (mai ales bare de sunet) și DTS – HD, una dintre puținele tehnologii care oferă un sunet surround comprimat fără pierderi pentru Blu-ray și HD-DVD, asigurând performanță audio de calitate.

Informatii
Brand: Horizon
Garantie: 36 luni

Imagine
Diagonala: 41 - 46 inch
Diagonala [inci]: 43
Format ecran: 16:9
Rezolutie: Full HD (1920 x 1080)
Contrast: 4000:1
Intensitate luminoasa: 300 cd/m2
Unghi vizibilitate: 178/178
3D: Nu
Informatii suplimentare imagine:
HDR 10
HLG
Tip display: Direct LED

Sunet
Putere RMS: 2X8W
Informatii suplimentare sunet:
NICAM Stereo
Equalizer (5 band)
Dolby Audio Processing (DAP)
DTS TruSurround
DTS HD

General
Consum (Normal/Standby): 37 W/< 0.5W

Alte facilitati
SmartTV: Da
Sleep/Wake Timer: Da
Altele:
DVB-S2, DVB-T2, DVB-C
HDCP 2.2
Aplicaţii SmartTV (NETFLIX, Youtube, Amazon Prime Video, HBO GO)
Google Play Store
Slot CI
DLNA 1.5
Bluetooth
Eco Mode
VESA 100 x 100 mm
Culoare: negru

Conectivitate
USB: x2 (v2.0)
HDMI: x3 (v1.4)
RF: Da
Component (Y/Pb/Pr): Da
PC Input (D-Sub): x1 (VGA)
Audio Out: Da (digitala)
Headphone Out: Da
Conector retea: Da
Wi-Fi integrat: Da

Dimensiuni
Latime neta: 97.3 cm
Adancime neta: 26 cm
Inaltime neta: 62.3 cm
Greutate neta: 8.2 kg

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: E
Clasa eficienta energetica: A+

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL