Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Televizor QLED Horizon 55HQ8590U, 139 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Negru

Cod: 55HQ8590U/C

Adauga review
1,799.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

TRĂIEȘTE POVESTEA ÎNTR-UN MILIARD DE CULORI

QLED ANDROID TV

Televizoarele QLED de la HORIZON oferă o precizie și o calitate ridicată a imaginilor, formate din miliarde de culori si nuanțe. Datorită tehnologiei Quantum Dot, culorile sunt filtrate printr-un strat adițional, oferind claritate și un nivel ridicat de fidelitate al culorilor. Trăiește experiența cinematografică – pășește dincolo de ecran și transformă experiența vizuală într-un spectacol de neuitat.

STRĂLUCIRE ÎN CELE MAI MICI DETALII!

DESCOPERĂ 4K ULTRA HD

Tehnologia avansată 4K Ultra HD oferă gradul ideal de contrast şi culoare pentru vizionarea conținutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON 4K UHD TV și o rezoluţie de 4 ori mai mare decât a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie şi clară, chiar şi atunci când este vizualizată la distanţe apropiate de televizor.

Descarcă toate aplicațiile și jocurile tale preferate din Google Play. Bucură-te de ele pe marele ecran cu acces ușor din pagina principală personalizată Android TV.

TELEVIZOR INTELIGENT PENTRU O CASĂ INTELIGENTĂ

Televizoarele Android TV de la HORIZON sunt compatibile și pot fi integrate în ecosistemul Google Home. Cu ajutorul boxelor din familia Google Nest poți controla televizorul tău atunci când nu ai telecomanda la îndemână, ai mâinile ocupate sau te afli într-o altă încăpere.

PUTEREA VOCII TALE

HORIZON Android TV cu Google Assistant oferă o experiență de vizualizare mai inteligentă. Caută cu ușurință și urmărește filme, rulează aplicații sau bucură-te de jocuri. Pune întrebări și vezi răspunsurile de la Google pe marele ecran. Ajustează luminile și controlează alte dispozitive inteligente casnice din casă1.

Proiectează wireless filme, muzică şi multe altele de pe laptop sau dispozitivul inteligent pe televizorul Android TV HORIZON. Atinge pictograma Chromecast de pe dispozitivul inteligent pentru a porni streamingul de conţinut din sute de aplicaţii compatibile cu funcția Cast, inclusiv Netflix, HBO GO şi YouTube.

TRANSFORMĂ DIVERTISMENTUL

Nu este de ajuns să privești televizorul – fii cu adevărat mișcat de divertisment. Dolby Vision™ HDR transformă experiența TV cu o calitate a imaginii ultrarealistă – luminozitate, contrast și culori incredibile care aduc divertismentul la viață în fața ochilor tăi. Când compari cu o imagine standard, Dolby Vision poate oferi culori nemaivăzute, accente care sunt cu până la 40 de ori mai luminoase și umbre care sunt cu până la 10 ori mai întunecate. Rezultatul este o imagine realistă, rafinată, care te va face să uiți că privești un ecran.

MICRO DIMMING

Funcția Micro Dimming analizează și procesează imaginea afișată, cadru cu cadru, și modifică constrastul, pe diferite zone ale ecranului. Astfel, tonurile de negru vor căpăta o mai mare profunzime, iar albul afișat va fi mai pur.

WiFi INTEGRAT.

COMUNICĂ FĂRĂ CABLURI!

Modulul Wi-Fi integrat permite conectarea la internet a televizorului inteligent 4K UHD de la HORIZON fără a mai avea nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, ai acces deplin la conținut online si posibilități nenumărate direct de pe telecomanda televizorului HORIZON, toate astea din confortul sufrageriei tale.

SUNETUL MAI APROAPE DE TINE!

PARIAZĂ PE DOLBY AUDIO ŞI DTS

Lasă-te învăluit de o ambianță sonoră vibrantă cu Dolby Audio Processing (DAP). Sistemul audio surround HORIZON cu decodor Dolby Audio îți oferă o experiență sonoră realistă, care să completeze perfect conținutul vizual.

În plus, ai DTS TruSurround™, soluție ce redă un sunet surround aproape de realitate pe configurații stereo sau boxe 3.1 (mai ales bare de sunet) și DTS – HD, una dintre puținele tehnologii care oferă un sunet surround comprimat fără pierderi pentru Blu-ray și HD-DVD, asigurând performanță audio de calitate.

1 Funcția OK Google / Google Assistant a televizorului poate fi accesată cu ajutorul telecomenzii vocale incluse.

* Designul și specificațiile produsului pot varia în funcție de model și dimensiunea acestuia. Produsul și accesoriile pot suferi modificări, însă fără a afecta funcționalitățile acestora.

Informatii
Brand: Horizon
Garantie: 24 luni

Imagine
Diagonala: 140 cm
Diagonala [inci]: 55
Format ecran: 16:9
Rezolutie: Ultra HD / 4K (3840 x 2160)
Contrast: 5000:1
Intensitate luminoasa: 250 cd/m2
Unghi vizibilitate: 178 / 178
3D: Nu
Informatii suplimentare imagine:
Dolby Vision HDR
HDR 10
HLG
Micro Dimming
Tip display: QLED

Sunet
Putere RMS: 2 x 10 W
Informatii suplimentare sunet:
StereoDolby Audio Processing
DTS Virtual:X
DTS-HD
Equalizer
Nicam Stereo
Sound by JBL

General
Consum (Normal/Standby): 77 kWh / 1000 ore

Alte facilitati
SmartTV: Da
Sleep/Wake Timer: Da
Altele:
Amazon Prime
Netflix
Disney+
YouTube
HBO Go
HBO Max
Mirroring
Asistent vocal inteligent
Inregistrare USB
Chromecast incorporat
Bluetooth
Slot CI+
DVB-S2, DVB-T2, DVB-C
DLNA
Culoare: negru
Vesa (mm) 200 x 200

Conectivitate
USB: 2
HDMI: 3
SCART:
RF: Da
Component (Y/Pb/Pr): 1
Audio Out: 1 (optica)
Headphone Out: 1 (minijack)
Conector retea: Da
Wi-Fi integrat: Da

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: G

Dimensiuni
Latime neta: 122.9 cm
Adancime neta: 22.9 cm
Inaltime neta: 75.7 cm
Volum net:
Greutate neta: 15.25 Kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL