Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Televizor LED Samsung 50AU9082, 125 cm, 4K UHD, PQI 2800, Dolby Digital Plus, Procesor Crystal 4K, Smart TV, Wi-Fi, Bluetooth, CI+, Alb

Cod: 50AU9082

Adauga review
2,789.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Culoare realistă pură, ca un cristal

Dynamic Crystal Color

Bucură-te de imaginea cu un miliard de nuanțe de culoare. Dynamic Crystal Display asigură optimizarea culorilor, astfel încât să poți vedea toate detaliile.

Vezi nuanțe vibrante la rezoluție 4K

 

 

 

 

 

PROCESOR CRYSTAL 4K

Procesorul puternic Crystal 4K oferă o rezoluție de până la 4K pentru conținutul pe care îl iubești. De asemenea, vei experimenta expresia unor culori mai realiste, datorită tehnologiei avansate de mapare a culorilor.

Vezi zonele întunecate și luminoase din fiecare scenă

 

 

 

 

 

High Dynamic Range oferă o gamă variată de niveluri de lumină televizorului tău, astfel încât să te bucura de un spectru enorm de culori și detalii fine, chiar și în cele mai întunecate scene.

*Experiența de vizionare poate varia în funcție de tipurile de conținut și de format.

Experiența de gaming Xcelerate

Să aruncăm o privire la cele mai noi tehnologii de gaming, create pentru a te ajuta să câștigi mai multe sesiuni de gaming.

Sesiunea ta de gaming la un alt nivel

Super Ultrawide GameView & Game Bar

Un astfel de ecan cu aspect 21:9 și 32:9 oferă o zona de vizualizare suplimentară de care ai nevoie pentru a-ți maximiza experiența de joc și pentru a câștiga. Optimizează-ți jocul cu Game Bar, un meniu pe ecran care permite să faci ajustări în timp real ale raportului ecranului, verificare de input lag, FPS, HDR, setările căștilor wireless și multe altele.

Sunet dinamic și virtual

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)

Sunetul surround 3D din canalele audio, virtuale, din zona superioară, ofera o experientă imersivă.

Televizorul și soundbar-ul într-o armonie perfectă

Înconjoară-te cu sunet de la televizor și soundbar, orchestrate în armonie. Q-Symphony permite într-un mod unic difuzoarelor televizorului și soundbar-ului să funcționeze simultan, pentru o acoperire mai bună, fără a dezactiva difuzoarele TV.

Elegant și subțire, mai mult ca niciodată

AirSlim

Crystal UHD are un profil foarte subțire, permițând televizorului tău să se integreze ușor în spațiul tău ambiental, pentru un aspect minimalist și elegant.

Se potriveste perfect pe perete

 

 

Slim Fit Wall Mount

Acum ai aspectul minimalist al designului interior pe care ți l-ai dorit întotdeauna. Cu Slim Fit Wall Mount ușor de instalat, televizorul tău se potrivește perfect pe perete, pentru a se integra în mod natural camera ta.

*Măsurat din partea din spate a televizorului, decalajul poate fi diferit, în funcție de instalare și de tipul de perete. *Slim Fit Wall Mount este vândut separat.

Elimină cablurile dezordonate

 

 

 

Clean Cable Solution

Păstrează-ți cablurile ordonate și aranjează-le, reducând dezordinea și păstrând un aspect placut al spațiului dedicat televizorului tău.

*Produsul real poate fi diferit de imaginea afișată.

Vezi totul pe un singur ecran

Multi View

Urmărești ce este la televizor și pe mobil, pe același ecran, în același timp. Fie că este vorba despre statistici sport live sau ghiduri video pentru gaming, acum conectezi telefonul și Multi View atât de simplu cum nu a mai fost vreodată.

*Suportă sistemul de operare Android și iOS pentru smartphone. Te rugăm să consulți pagina de asistență pentru detalii despre dispozitivele mobile compatibile.

Lucrează și învață de acasă

Bucură-te de tot ceea ce poți să faci. Accesează cu ușurință computerul, laptopul și dispozitivul mobil, fără probleme, pe televizor.

*Conexiunea de la distanță la computer este acceptată numai pentru Windows 10 Professional sau o versiune ulterioară și Mac OS 10.5 sau o versiune ulterioară. *Conectarea smartphone-ului cu Samsung Dex necesită un dispozitiv mobil compatibil. *Disponibilitatea serviciilor poate fi modificată fără notificare prealabilă. *Este necesară conexiunea la internet pe televizor și PC.*Tap View este disponibil pe dispozitivele Samsung Galaxy cu sistem de operare Android 8.1 și pentru versiuni ulterioare.

Reacționează instant la comenzile tale

Modul Auto Low Latency

Auto Low Latency (ALLM) optimizează experința ta de gaming, astfel încât să ai mai mult control, cu un input lag nesesizabil. Bucură-te de sesiuni de gaming fluide, în forma lor cea mai impresionantă, fără efecte de tip motion blur și judder.

*Low input lag este măsurat în funcție de condițiile de testare interne și poate fi modificat în funcție de setarea jocului sau de condițiile specifice.

Video call acum pe un ecran mare

 

 

 

 

 

 

Realizează simplu apeluri video utilizand televizorul tău Samsung. Și bucură-te de acestă experiență pe un ecran mai mare împreună cu cei dragi.

*Camera video Logitech este necesară și aceastase achiziționează separat. *Pentru compatibilitate verfică secțiunea de specificații. *Layout-ul diferă în funcție de fiecare model TV.

Obține ceea ce dorești doar vorbind

 

 

 

 

 

 

 

Control vocal

Totul este atât de ușor cu controlul vocal. Acum poți accesa rapid conținutul preferat, poți obține răspunsuri și chiar poți controla televizorul și alte dispozitive conectate din jurul casei. Doar spune-i ce-ți dorești.

* Samsung poate oricând și, la libera sa alegere, fără avertizare sau notificare prealabilă, să schimbe Serviciile sau să suspende și / sau să înceteze furnizarea Serviciilor sau a oricărei părți a Serviciilor. Este posibil să nu fie disponibile conținut, servicii TV și funcții ilustrate în toate regiunile și teritoriile. Este posibil ca această disponibilitate a serviciului să nu fie încă disponibilă la momentul achiziționării acestui produs. * Comenzile vocale Bixby recunosc engleză (SUA / Marea Britanie), franceză, spaniolă, germană, italiană, chineză și coreeană. Nu toate accentele, dialectele și expresiile recunoscute.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Imagine
Diagonala: 50 inch
Diagonala [inci]: 50
Rezolutie: Ultra HD / 4K (3840 x 2160)
Contrast: Mega Contrast
3D: Nu
Informatii suplimentare imagine:
Procesor Crystal 4K
PQI (Picture Quality Index) 2800
HDR
HLG (Hybrid Log Gamma)
Dynamic Crystal Color
UHD Dimming
Amplificator de contrast
Mod Film
Compatibil Mod Natural
Tip display: LED

Sunet
Putere RMS: 20 W
Sistem sunet: Dolby Digital Plus
Informatii suplimentare sunet:
2CH
Audio Pre-selection Descriptor
Q-Symphony
OTS Lite

Alte facilitati
SmartTV: Da
Teletext: Da
Altele:
Sistem operare Tizen™
SmartThings
SmartThings App Support
Mobile Tap Mirroring
Multi-View (până la 2 videoclipuri)
DVB-T2CS2
Tuner analogic
CI+(1.4)
Compatibil TV Key
eARC
Bluetooth
Anynet+ (HDMI-CEC)
Adaptive Sound
Ambient Mode
Detectare luminozitate
Digital Clean View
Connect Share™ (HDD/USB 2.0)
EPG
FreeSync
Filmmaker Mode (FMM)
BT HID încorporat
Compatibil cu USB HID
Compatibilitate IPv6
Compatibilitate MBR
Eco Sensor
Design AirSlim
Tip suport: simplu plus-narrow
Culoare: alb

Conectivitate
USB: 2
HDMI: 3
RF: 1
Audio Out: Da (optica)
Conector retea: Da
Wi-Fi integrat: Da (WiFi5)

Dimensiuni
Latime neta: 111.91 cm
Adancime neta: 19.91 cm
Inaltime neta: 70.98 cm
Greutate neta: 12.1 kg

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: G

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL