Categorii de produse
PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Televizor QLED Samsung The Frame QE65LS03AA, 163 cm, 4K UHD, PQI 3400, Dolby Digital Plus, Procesor Quantum 4K, Wi-Fi, Bluetooth, Negru

Cod: QE65LS03AA

Adauga review
6719.00 lei
reducere 1420.00 lei (21%)
5,299.00 lei

Plata în 3 sau 4 rate GRATUITĂ prin card bancar de debit.

3x 3 rate de 1766.33 lei | DAE 0%
4x 4 rate de 1324.75 lei | DAE 0%

Cumpara in rate
de la

Disponibilitate: Stoc limitat
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

 

Personalizează-ți televizorul

*Imaginile sunt simulate și au doar scop ilustrativ. Aspectul, designul și specificațiile GUI (Interfața grafică pentru utilizator), care nu afectează performanța produsului, pot fi modificate fără notificare prealabilă. *cadrul care poate fi personalizat este vândut separat.

O lucrare de artă, The Frame este mai mult decât un televizor.

Design modern

Designul de inspirație minimalistă al The Frame se îmbină perfect cu interiorul tău. Este mai subțire, mai armonios și are un finisaj monocrom pe spate, care creează un aspect sofisticat din orice unghi. Conectează cablul One Invisible Connection și descoperă de ce este The Frame este ma mai multe decăt un simplu televizor - pornit sau oprit.

Mai multe culori, mai multe stiluri, mai mult din ceea ce te reprezintă.

 
 
 
 
 
 
Ramă ce poate fi personalizată

Bucură-te de două opțiuni pentru rama detasabilă. Stilul Modern al cadrului este disponibil în culorile White, Teak, Brown și Beige iar noul stil Bevel al cadrului este disponibil în White și Brick Red. Sistemul de aplicare magnetic, ușor de utilizat, procesul de schimbare între culori și stiluri și găsirea aspectului potrivit pentru stilul casei tale.

*Ramele care pot fi personalizate se vând separat. Culorile disponibile și stilul pot varia în funcție de regiune sau de dimensiunea televizorului. *Compatibilitatea ramei care poate fi personalizată se bazează pe tipul ramei. Tipul Modern este compatibil cu gama 43"~ 85" a televizoarelor The Frame, în timp ce tipul Beveled este compatibil cu modelele de 65" și 55".

În cutie găsiți un suport de perete ușor de instalat prin care poți așeza The Frame perfect pe perete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Slim Fit Wall-Mount

Precum un tablou adevarat, Slim Fit Wall-Mount aduce The Frame la nivelul peretelui. Odată montat, suportul său pivotant îți permite să rotești unghiul televizorului pentru a-l potrivi. Ai chiar opțiunea de a agăța The Frame în poziție verticală, în modul portret.

*Măsurat din partea din spate a televizorului, decalajul poate fi diferit, în funcție de instalație și de tipul peretelui. *Un spațiu mic între perete și televizor poate să apară, dacă peretele nu este 100% plat, dacă este construit în unghi față de podea sau dacă este instalat incorect. *Unghiul real la înclinare poate varia în funcție de dimensiunea produsului. *Modul portret este acceptat pentru modelele de 43' și 32'. *Modelul de 43' poate fi instalat numai pe verticală, folosind Slim Fit Wall-Mount.

One Invisible Connection inclus

 

 

One Invisible Connection

Scapă definitiv de cablurile dezordonate. Cablul unic și translucid One Invisible Connection conectează perfect dispozitivele la televizor. Cu până la 15 metri de libertate, poți găsi în cele din urmă un loc mai discret perifericelor tale pentru TV. Ceea ce ne duce către One Connect Box.

One Connect Box, mai puține cabluri

 

 

 

 

One Connect Box

Dispozitivele tale externe nu mai trebuie să fie plasate direct lângă televizor. În schimb, pune-le într-un loc în care nu pot fi văzute, astfel încât să-ți poți păstra întregul spațiu îngrijit și ordonat.

*Designul Jack Port poate varia în funcție de regiune.

Versatilitate verticală

 

 

Height Adjustable Stand

Height Adjustable Stand îți permite să ridici The Frame, lăsând suficient spațiu pentru a poziționa un soundbar.

*Nu este compatibil cu toate dimensiunile pentru soundbar-uri. Te rugăm să verifici specificațiile dimensiunii soundbar-ului. *Soundbar-ul se vinde separat. *Distanța deplasării verticale este estimată în funcție de măsurătorile interne și în realitate poate varia.

Descoperă locuri și etalează-ți stilul

 

 

 

Studio Stand

Cu Studio Stand poți plasa televizorul si pe podea și poți experimenta cu toate ideile tale creative privind aspectul. În ceea ce privește cablurile dezordonate ale televizorului, Studio Stand îți permite să le ascunzi în interiorul suportului.

*Studio Stand se vinde separat. *Disponibilitatea Studio Stand poate varia în funcție de regiune și de dimensiunea televizorului. *The Frame este disponibil numai cu numărul modelului Studio Stand VG-SEST11K.

Oprește The Frame și lasă opera ta favorită de artă să te încante.

Art Mode

Oprește The Frame și urmărește cum se transformă un televizor uimitor într-o galerie de artă privată, prin simpla apăsare a unui buton. Art Mode îți oferă posibilitatea de a-ți etala colecția personală de artă, cu o gamă incredibilă de creații organizate - personalizate și controlate așa cum îți dorești.

*Art Mode (Smart Service) și GUI (Interfața grafică pentru utilizator) pot varia în funcție de model și de regiune.

Bucură-te de galerii de clasă mondială

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Art Store

Organizează-ți propria colecție de artă personală, cu o bibliotecă în creștere, cu peste 1.400 de lucrări de artă, de la instituții de renume mondial. De la clasici îndrăgiți, la minuni moderne, până la fotografii uimitoare, Art Store îți oferă acces nelimitat la un conținut variat.

*Este posibil ca Art Store să nu fie disponibil în unele țări. *Lucrările de artă din Art Store pot fi modificate fără notificare prealabilă. *Abonamentul Art Store este necesar pentru a accesa selecția completă. Taxele se aplică serviciului de abonament.

Lucrări de artă, întotdeauna în cea mai bună lumină

 
 
 
 
 
 
Senzor de luminozitate

Dacă nivelul de iluminare al interioarelor se schimbă, senzorul de luminozitate The Frame reglează automat luminozitatea și culoarea ecranului, păstrând aspectul natural și culoarea imaginilor de pe ecran.

*Performanța poate varia în funcție de condițiile de iluminare.

Un miliard de nuanțe de culoare cu Quantum Dot

100% volum de culoare cu Quantum Dot

Tehnologia Quantum Dot oferă cea mai bună imagine creată de noi vreodată. Cu un volum de culoare 100%, Quantum Dot preia lumina și o transformă într-o culoare uluitoare care rămâne ca în realitate, la orice nivel de luminozitate.

*Volumul de culoare de 100% este măsurat în Movie Mode și cu spațiul de culoare DCI-P3, certificat de VDE.

Începe cu un procesor AI 4K la un nivel superior

Procesor Quantum 4K

Procesorul Quantum 4K asigură performanțe complete, optimizând prin AI imaginea, sunetul și multe altele, pentru a-ți oferi o experiență de vizionare cu adevărat impresionantă.

Imagine optimizată automat, în orice mediu de iluminare

 

 

 

 

 

 

Adaptive Picture

The Frame analizează luminozitatea din cameră în funcție de patru setări - întunecat, normal, strălucitor și foarte strălucitor - precum și nivelul de luminozitate al conținutului și ajustează automat și în consecință setările de luminozitate și de contrast ale televizorului, astfel încât ceea ce urmărești să arate întotdeauna perfect.

Sunet optimizat automat, bazat pe tipul de conținut

 

 

 

 

 

 

Adaptive Sound

Indiferent ce te hotărăști să urmărești, Adaptive Sound se asigură că va suna perfect. Procesor Quantum 4K optimizează sunetul în funcție de inteligența scenică audio, în timp real și ajustează automat tipul de sunet la unul din cele patru moduri, respectiv Dialog, Muzică, Sport și Acțiune.

Sunet optimizat automat, în funcție de locuința ta

SpaceFit Sound

Bucură-te de un sunet optimizat în conformitate cu mediul de instalare, indiferent dacă este poziționat pe perete sau pe masă, oferind o experiență sonoră optimă.

Ton optimizat al culorii luminii de fundal pentru un contrast intens

 
 
 
 
 
 
 
Dual LED

Tehnologia de iluminare Dual LED oferă un contrast mai îndrăzneț și mai precis și ajustează tonul culorii pentru a se potrivi cu tipologia conținutului tău perfect.

Transformă The Frame într-o stație de lucru profesională

PC on TV

Există atât de multe modalități de a rămâne productiv de acasă cu The Frame. Îți recunoaște automat computerul de la birou, permițându-ți să-l utilizezi chiar pe televizor. Partajează ecranul direct de pe un computer sau de pe un laptop din apropiere. Pur și simplu conectezi un mouse și o tastatură Bluetooth și vezi cât de ușor este să lucrezi de acasă.

*Conexiunea de la distanță la un computer este acceptată numai pentru Windows 10 Professional sau o ediție ulterioară și Mac OS 10.5 sau o versiune ulterioară. *Recunoașterea automată a computerului de la birou necesită instalarea aplicației Easy Connection pe un computer (nu este acceptată pe Mac OS). Suportul pentru funcția Easy Connection to Screen App poate fi diferită, în funcție de tipul modelului și de dată. Te rugăm să consulți specificațiile fiecărui model pentru disponibilitate. *Conectarea smartphone-ului cu Samsung Dex necesită un dispozitiv mobil compatibil. *Disponibilitatea serviciilor poate fi modificată fără notificare prealabilă. *Este necesară conexiunea la internet pe televizor și pe computer.

Mai multe modalități de conectare instantanee

Mobile Mirroring

Vrei să continui apelul video pe un ecran mai mare? Cu SmartThings pe dispozitivul tău cu Android sau cu Apple AirPlay pe iPhone, smartphone-ul tău poate fi redat pe The Frame pentru o experiență mai mare și mai bună de conversație video.

*Acest serviciu funcționează numai când televizorul și mobilul sunt pornite. *Apple și AirPlay 2 sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA și în alte țări. AirPlay 2 necesită iOS 12.3 sau o versiune ulterioară sau macOS 10.14.5 sau o versiune ulterioară. *Este posibil ca Apple AirPlay să nu fie acceptat, în funcție de model sau de zona geografică.

O experiență multi-ecran care poate fi personalizată

 

 

 

 

 

 

 

Multi View

The Frame îți permite să urmărești două ecrane în același timp, astfel încât să te poți antrena, în timp ce urmărești emisiunea sau filmul tău preferat. Conectează-ți smartphone-ul și asigură-te că faci exercițiile corect. Personalizează dimensiunea videoclipului și opțiunile audio și preia controlul complet asupra a ceea ce vizionezi.

*Necesită compatibilitate a aplicației SmartThings cu telefoane Android sau iOS pentru descărcare și instalare. Te rugăm să consulți pagina de asistență pentru detalii despre dispozitivele mobile compatibile *4-screen Multi View este acceptat pe modelele 8K. *Vizualizarea în modul peisaj este acceptată pe modelele Frame de 43'~75'. Modul portret nu este acceptat.

Divertisment la domiciliu, în modul mai inteligent

Portalul de conținut și de conexiune completă a casei tale, SmartTV îți aduce o lume a conținutului care depășește experiența de vizionare, cu modalități mai inteligente de conectare, căutare, control și de încântare, cu tot ceea ce te binedispune. Mai jos, sunt doar câteva dintre modalitățile prin care SmartTV îți îmbunătățește experiențele de zi cu zi.

*Serviciile inteligente și GUI (Interfața grafică pentru utilizator) pot varia în funcție de model, regiune, limbă, dispozitive mobile sau produs TV. *Pentru configurarea televizorului este necesar un cont Samsung. *Experiența reală a utilizatorului poate varia. *Unele caracteristici și funcții, furnizate de dispozitivele conectate, pot să nu fie acceptate sau limitate în utilizare. *Activarea funcției TV poate varia în funcție de model.

Conectează-ți telefonul la ecranul mare cu o simplă atingere

 

 

 

 

 

 

Tap View

Nu ai chef să asculți muzică prin căști sau prin difuzor? Atinge ușor The Frame cu smartphone-ul tău și urmărește vizualizările Music Wall care adaugă ambianță camerei tale, în timp ce muzica îți este redată prin difuzoarele TV, pentru o experiență de ascultare vizuală îmbunătățită.

*Acest serviciu funcționează numai când televizorul și mobilul sunt activate. *Tap View este disponibil pe dispozitivele Samsung Galaxy cu sistem de operare Android 8.1 și versiuni ulterioare.

Prima telecomandă Eco cu incărcare solară

 

 

 

 

 

 

 

Solar Cell Remote

The Frame detectează automat dispozitivele tale externe, astfel încât acestea să fie gata de utilizare în momentul în care le conectezi. Utilizează One Remote pentru controlul ușor al tuturor dispozitivelor conectate și nu-ți face griji cu privire la schimbarea bateriilor - tehnologia cu celule solare permite încărcarea acesteia doar cu lumina din interior.

*Cu excepția The Frame 32 inch. *Solar Cell Remote este formată din aproximativ 24% conținut reciclat.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Imagine
Diagonala [inci]: 65
Diagonala: Peste 55 inch
Rezolutie: Ultra HD / 4K (3840 x 2160)
Contrast: Mega Contrast
3D: Nu
Informatii suplimentare imagine:
Procesor Quantum 4K
PQI (Picture Quality Index) 3400
Quantum HDR
Certificat HDR 10+
HLG (Hybrid Log Gamma)
100% Volum de culoare cu Quantum Dot
Supreme UHD Dimming
Amplificator de contrast
Mod Film
Compatibil Mod Natural
Dual LED
Wide Viewing Angle
Tip display: QLED

Sunet
Putere RMS: 40W
Sistem sunet: Dolby Digital Plus
Informatii suplimentare sunet:
4CH
OTS Lite
Audio Pre-selection Descriptor
Q-Symphony

Alte facilitati
SmartTV: Da
Teletext: Da
Altele:
Sistem operare Tizen™
SmartThings App Support
Mirroring TV - Mobil
Mobil - TV - Mirroring , DLNA
Mobile Tap Mirroring
Digital Butler
Multi-View (până la 2 videoclipuri)
Game Motion Plus
Dynamic Black EQ
FreeSync Premium Pro
Difuzare digitală DVB-T2CS2
Tuner analogic
CI+(1.4)
Compatibil TV Key
eARC
Bluetooth BT4.2
Anynet+ (HDMI-CEC)
Adaptive Picture
Active Voice Amplifier
Adaptive Sound+
AI Upscale
Mod decor
Ambient Mode+
Luminozitate / Detecție culoare
Digital Clean View
Connect Share™ (HDD/USB 2.0)
EPG
Opţiune Înregistrare PVR
Basic PC on TV
Wireless Dex
Filmmaker Mode (FMM)
BT HID încorporat
Compatibil cu USB HID
Time Shift
Compatibilitate IPv6
Compatibilitate MBR
Eco Sensor
Culoare: negru

Conectivitate
HDMI: 4
USB: 2
RF: Intrare RF
Audio Out: Da (optica)
Conector retea: Da
Wi-Fi integrat: Da

Dimensiuni
Latime neta: 145.68 cm
Adancime neta: 26.09 cm
Inaltime neta: 86.89 cm
Greutate neta: 22.5 kg

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: G

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter