PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Televizor QLED Samsung QE65Q900RAT, 164 cm, 8K UHD, PQI 4000, 8K HDR 3000, Q Contrast Elite, Ultra Black Elite, Dolby Digital Plus (60W), Procesor Quantum 8K, Smart TV, Mod Jocuri, Wi-Fi, Bluetooth de energie scazuta, CI+, Clasa energetica D, Negru

Cod: QE65Q900RAT

Adauga review
23999.00 lei
reducere 8,000.00 lei (33%)
15,999.00 lei

Plata în 3 sau 4 rate GRATUITĂ prin card bancar de debit.

3x 3 rate de 5333.00 lei | DAE 0%
4x 4 rate de 3999.75 lei | DAE 0%

Află mai multe


Disponibilitate: Nu
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

QLED 8K, Perfect reality

*Produsul real poate să difere de imaginea afișată

O rezoluție uimitoare de 33 de milioane de pixeli

 

 

 

 

 

Ce înseamnă mai exact o rezoluție de 8K? Este o rezoluție superioară, de 4 ori mai mare decât 4K UHD și de 16 ori mai mare decât FHD. Având mai mult de 33 de milioane de pixeli, Samsung QLED 8K Q900R îți oferă o experiență uimitoare de vizionare, fără imagini pixelate. Adevărata rezoluție 8K.

Simte profunzimea imaginii

 

 

 

 

 

 

Trăiește experiența vizionării într-un nou mod. Rezoluția 8K a Samsung QLED Q900R îți dezvăluie până și cele mai mici detalii din  fiecare scenă, oferindu-ți mai multă profunzime care te înconjoară într-o nouă realitate 8K.

Și acum, privește o realitate extinsă

 

 

 

 

 

 

Samsung QLED 8K Q900R oferă claritatea pe care ai așteptat-o pe un ecran mai mare, fără pixeli vizibili indiferent de cât de aproape te afli la televizor. Bucuria realității pur imersive și nimic mai mult

Procesor Quantum 8K

Procesorul propriu Samsung

Cu tehnologia exclusivă a Samsung, Samsung QLED 8K Q900R utilizează mecanisme  inteligente avansate pentru a transforma conținutul cu rezoluție redusă în  conținut cu imagine de calitate aproape 8K. Optimizează sunetul, se adaptează la nivelul luminozității camerei tale și chiar îți recomandă conținut și informații prin comenzi vocale.

8K AI Upscaling

Transformă ceea ce iubești în 8K.

Cu procesul machine learning și a inteligenței artificiale, Samsung QLED 8K Q900R poate crește calitatea conținutului pentru a obține detalii îmbunătățite, zgomot redus și margini mai detaliate. Bucură-te de imagini clare și precise cu o calitate a imaginii de 8K.

*Machine  Learning Super Resolution (MLSR): Upscalling pentru diferite tipuri de surse și rezoluții la calitatea imaginii de 8K prin  procesarea unor algoritmi creaţi de inteligenţa artificială.

Sunet optimizat

 

 

 

 

Procesorul de sunet inteligent din spatele Samsung QLED 8K Q900R analizează automat  fiecare scenă, oferindu-ți cel mai bun sunet, optim pentru fiecare scenă în  parte. Indiferent dacă este vorba de un dialog important din filmul tău preferat sau în cel mai  popular joc al anului, vei obține un sunet optimizat până la cel mai mic  detaliu. Ca și cum ai fi acolo.

Conținut atent ales

 

 

 

 

 

Divertismentul TV nu va mai fi niciodată la fel. Obține conținutul personalizat pe care îl dorești, folosindu-ți doar vocea. Prin comandă vocală.

Modul Ambient

 

 

 

 

 

Vorbim despre inovație pură, nu doar despre calitatea imaginii. Samsung QLED 8K Q900R se adaptează nevoilor tale și la tot ceea ce te înconjoară.   Culoarea de fundal a televizorului se adaptează la peretele din spate printr-o simplă  selectare din secțiunea variată Wall Samples.    Transformă-ți  televizorul într-o parte integrantă a designului camerei. 

*  Specificațiile de service Ambient Mode și interfața grafică variază în  funcție de model și regiune. **  Funcția de setare a fundalului modului Ambient poate varia în funcție de  mediul în care este instalat televizorul incluzând, dar nelimitându-se la  modele de perete, tipare și/sau culori.

Q HDR 8K

O lumină complet nouă cu o gamă mai largă de negru și alb. 

Cu rezoluția de 8K, tehnologia HDR devine și mai bună. Samsung  QLED 8K Q900R îți arată detalii de neimaginat, ascunse în cele mai întunecate și luminoase scene. Vezi  conținut HDR la peste 4.000 de nits așa cum l-au gândit regizorii. Aceasta  este o experiență adevărată de 8K HDR.

Direct Full Array Elite

 

 

 

Direct  Full Array Elite accentuează chiar și detaliile fine prin controlul direct al  fiecărei unități individuale de lumină. Vezi zonele întunecate mai întunecoase și zonele luminoase mai luminoase.

Volum de culoare 100%

 

 

 

Samsung QLED 8K Q900R îți oferă un volum de culoare de 100%.   Aceasta  înseamnă că poți vedea culori clare, vibrante și mai detaliate la televizor,  în orice lumină.

Vezi imaginea, nu televizorul

Descoperă cum Samsung QLED 8K Q900R îți poate oferi un nou nivel al experienței de  vizionare prin eleganța și stilul său rafinat.

Conexiunea One Invisible

 

 

 

 

 

Acum  totul, inclusiv cablul de alimentare, poate fi administrat de un singur cablu  aproape invizibil. Noua  conexiune One Invisible îți permite să îți păstrezi dispozitivele ascunse,  conectându-le la  One Connect Box. Este timpul să își proiectezi spațiul cu Samsung QLED 8K Q900R.

O soluție inteligentă de a te bucura de Smart TV

Obţine  divertismentul tău într-un mod mai rapid, mai ușor și mai inteligent. Un  asistent personal care se ocupă de tot, o telecomandă pentru control și un  hub  pentru a controla dispozitivele  într-un mod simplu. Caută  mai puțin și urmărește mai mult. Nu a fost niciodată atât de ușor să te bucuri de televiziune.

* Imaginile sunt simulate și au scop demonstrativ. Aspectul  și specificațiile de design care nu afectează performanța produsului pot fi  modificate fără notificare. * Serviciile inteligente și interfața grafică (Graphical User Interface) pot  varia în funcție de model și regiune. * Toate  dispozitivele trebuie să fie în aceeași rețea și este necesară o conexiune la  Internet. * Este  necesar un abonament de streaming Netflix.

SmartThings

 

 

SmartThings îți transformă televizorul într-un hub pentru toate dispozitivele inteligente  de acasă, de la frigider până la telefonul mobil. Îți oferă interacțiuni fără întreruperi și permite controlarea și monitorizarea casei inteligente în mod inteligent.

*Dispozitivele compatibile, serviciul și interfața grafică pot varia în funcție de regiune **Această funcție diferă în funcție de telefonul mobil și sistemul de operare. ***Descarcă și instalează aplicația SmartThings.

Configurarea de pe dispozitive mobile

 

Fă-ți televizorul să funcționeze de pe telefonul mobil printr-un proces ușor de configurare. Majoritatea pașilor se pot face automat, utilizând informațiile de pe telefonul mobil. Tot ce ai nevoie este telefonul tău mobil pentru configurarea simplă în 4-5 pași.

*Instalarea necesită cont Samsung și conexiune la Internet . Configurarea se face și cu telecomanda.**Recunoașterea automată telefon-TV poate varia în funcție de dispozitiv. Pentru dispozitive mobile care nu acceptă recunoașterea automată, deschide SmartThings de pe telefon.

Steam Link

 

 

 

Te  bucuri de jocuri pe un ecran mai mare, fără întreruperi cu grafică de înaltă  calitate. Aplicația Steam Link îți permite să rulezi jocurile Steam fără a fi nevoie să folosești  un device separat pentru Steam Link.

O singură telecomandă

 

 

 

 

Controlează cu ușurință toate dispozitivele și conținutul cu o singură telecomandă. Funcţia de detectare automată conectează automat și etichetează toate dispozitivele conectate.

* Produsul real și telecomanda pot diferi de imaginea afișată.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Imagine
Diagonala [inci]: 65
Diagonala: Peste 55 inch
Rezolutie: 8K
Contrast: Q Constrast Elite
3D: Nu
Informatii suplimentare imagine:
Rezoluție 7,680 x 4,320
Ultra Black Elite
PQI (Picture Quality Index) 4000
8K HDR 3000
HDR 10+
HLG (Hybrid Log Gamma)
Q Color
Billion Colors
Unghi larg de vizionare
Ultimate 8K Dimming
Direct Full Array Elite
Amplificator de contrast
Auto Motion Plus
Mod Film
Compatibil Mod Natural
Tip display: QLED

Sunet
Putere RMS: 60W
Sistem sunet: Dolby Digital Plus
Informatii suplimentare sunet:
4.2CH
Woofer
Multiroom Link
Blutooth Audio

General
Consum (Normal/Standby): 330 W (maxim)

Alte facilitati
SmartTV: Da
Teletext: Da
Altele:
Procesor Quantum 8K
Control Vocal (pentru limbile engleză, spaniolă, franceză, italiană, germană, portugheză braziliană)
TV Plus
Browser Web
SmartThings App Support
SmartThings
Mirroring TV - Mobil
Mobil - TV - Mirroring , DLNA
Video Player 360
Bluetooth de energie scăzută
DVB-T2CS2 x 2
Tuner analogic
2 Tunere
CI+(1.4)
HbbTV
Compatibil TV Key
Intrare RF
Ex-Link ( RS-232C )
Anynet+ (HDMI-CEC)
Ambient Mode
Digital Clean View
Connect Share™ (HDD/USB 2.0)
Opţiune Înregistrare PVR
Mod Jocuri
Picture-In-Picture
BT HID încorporat
Compatibil cu USB HID
Compatibilitate IPv6
Compatibilitate MBR
Eco Sensor
Design Solid Q
Tip rama: 3 laturi fără ramă
Tip suport: Simplu
Culoare: negru

Conectivitate
HDMI: 4
USB: 3
Audio Out: Da (optica)
Conector retea: Da
Wi-Fi integrat: Da

Dimensiuni
Latime neta: 145.22 cm
Adancime neta: 30.49 cm
Inaltime neta: 89.82 cm
Greutate neta: 30.5 kg

Alte informatii
Clasa eficienta energetica: D

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter