Televizor LED Curbat Sony Bravia KD65SD8505 Smart TV Android, 164 cm, 4K UHD, HDR, 1000 Hz, Negru/Argintiu

Cod: KD65SD8505

Adauga review
11,015.00 lei
Include taxa verde: 5.00 lei
(Pret fara taxa verde: 11,010.00 lei)

Disponibilitate: Furnizor (in limita stocului)
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Indisponibil momentan

Interval dinamic ridicat 4K

Pentru cea mai bună calitate a imaginii, acest televizor combină strălucirea clarităţii 4K cu luminozitatea, culoarea și detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre întunecate și lumina soarelui sunt acum pline de claritate și de detaliu. 

4K PROCESSOR X1™

 

 

Magia 4K în fiecare scenă

Motorul avansat de procesare a imaginii efectuează mii de ajustări în fiecare secundă pentru a îmbunătăţi rezoluţia, culoarea și luminozitatea, ducând fiecare scenă la intensitatea 4K și peste. 

Claritate 4K

 

 

 

 

Claritatea imaginilor este îmbunătăţită și rafinată în timp real, utilizând reducerea zgomotului avansată, tehnologia de îmbunătăţire a detaliilor şi de conversie extinsă pentru a obţine o claritate remarcabilă.

Culoare 4K 

 

 

 

 

Culorile sunt la fel de bogate și vii ca şi cele din natură datorită afişajului TRILUMINOS™ și tehnologiei avansate de procesare a culorilor.

Contrast 4K

 

 

 

 

Experimentați mai multă viață, mai multă textură şi mai multă energie în fiecare scenă cu zone mai luminoase, culori închise mai profunde și o mai mare gradație de tonuri naturale.

Vă prezentăm forma noastră curbată perfectă 

Ecranul nostru curbat este conceput cu măiestrie pentru o curbă discretă, naturală, creând îmbinarea perfectă dintre efectul captivant şi confortul la vizionare. 

O lume de posibilităţi

Găsiţi toate tipurile de divertisment la care aţi putea visa, mai repede decât oricând. De la filme și emisiuni TV la mii de aplicații, Android TV de la Sony vă aduce totul într-o clipă.

Accesaţi totul rapid

 

 

 

 

Găsiţi tot ce vă place, indiferent dacă este prin transmisie sau prin internet, utilizând bara de conținut sau căutarea vocală.

Asociat perfect 

 

 

 

 

Trimiteţi preferinţele de pe smartphone pe televizorul dvs. cu Google Cast™ și utilizaţi telefonul ca şi telecomandă.

Mii de aplicații

 

 

 

 

Bucurați-vă de o gamă largă de aplicații din Google Play, inclusiv YouTube, Netflix, jocuri și mai mult decât atât, pe ecranul de mari dimensiuni.

Clipuri video de instruire

 

 

 

 

Aveţi întrebări despre cum să vă configuraţi şi să vă utilizaţi televizorul? Sau despre modul de conectare cu alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

TV-urile noastre 4K Android 2016 sunt recomandate de Netflix

 

 

Netflix vă simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. Cele recomandate de Netflix vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

4K HDR : următoarea generaţie de calitate a imaginii

 

Un televizor compatibil cu intervalul dinamic ridicat (HDR) care va schimba modul în care vă uitaţi la televizor. În combinaţie cu rezoluţia Ultra HD 4K, conţinutul video HDR oferă detalii, culori şi contrast excepţionale, cu o gamă mult mai amplă de luminozitate decât alte formate video. Imaginile obţinute sunt cele mai realiste imagini produse vreodată de televizoarele noastre, cu evidenţieri luminoase şi detalii fine.

Procesor 4K X1™: un singur cip schimbă totul

 

Procesorul nostru puternic 4K Processor X1™ conferă o calitate uluitoare a imaginii, indiferent ce vizionaţi. Fiecare sursă este analizată în mod inteligent şi îmbunătăţită până la o rezoluţie apropiată de 4K, de la transmisii TV, Blu-ray Disc™, DVD-uri sau chiar clipuri video 4K de pe Internet. Vă veţi bucura de imagini 4K de o claritate incredibilă, de culori mai realiste şi contrast uimitor.

X-Reality™ PRO 4K: îmbunătăţiţi fiecare imagine, până la 4K 

 

Descoperiţi o lume captivantă de o claritate extraordinară. Fiecare pixel este îmbunătăţit frumos de cea mai puternică tehnologie de procesare a imaginii 4K de până acum. Părţi individuale ale fiecărei scene sunt comparate cu o bază de date specială cu imagini care ajustează textura, contrastul, culorile şi marginile. Diferenţa este evidentă, cu detalii extrem de realiste, indiferent ce vizionaţi. 

Motionflow™ XR menţine acţiunea uniformă  

 

Bucuraţi-vă de detalii cursive şi clare chiar şi în secvenţele cu mişcare rapidă, cu Motionflow™ XR. Această tehnologie inovatoare creează şi adaugă cadre suplimentare între cele originale. Ea compară factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculează fracţiunea de secundă de acţiune care lipseşte. Unele modele includ şi adăugarea de cadre negre pentru imagini fără neclarităţi, cu un aspect cu adevărat cinematografic.

Afişaj TRILUMINOS™ 

 

Unic pentru Sony, un display TRILUMINOS™ îmbogățește experiența dvs. de vizionare cu o paletă mai largă de culori și mai multe tonuri și nuanțe naturale. Un afişaj TRILUMINOS™ excelează în reproducerea nuanţelor de roşu, verde şi albastru - culori cunoscute ca fiind dificil de afişat cu acurateţe pe televizoare. De asemenea, acesta afişează frumos nuanţele pielii, datorită paletei vaste de culori şi gradaţiei precise.

Descoperiţi cea mai bună calitate a imaginilor 4K UHD

 

 

Gama de televizoare 4K UHD de la Sony oferă calitate excepţională a imaginii şi compatibilitate cu cerinţele Digital Europe UHD.

Spuneţi ce doriţi să vedeţi cu funcţia de căutare vocală

 

Petreceţi mai puţin timp navigând şi mai mult timp vizionând. Căutarea vocală pe Android TV™ vă oferă puterea căutării Google, permiţându-vă să căutaţi conţinut pe mai multe servicii diferite, fără a vă deranja să introduceţi textul, ceea ce consumă timp. Puteţi primi şi recomandări; de exemplu, în cazul în care căutaţi „comedii romantice” va fi afişată o listă de opţiuni adecvate.

Bară de conținut: găsiţi totul cu rapiditate

 

Bara de conţinut discretă vă permite să găsiţi filmul, serialul sau videoclipul pe care îl căutaţi. Deschideţi bara de conţinut şi puteţi continua vizionarea, în timp ce scanaţi prin programele TV, videoclipuri la cerere, serialele TV descărcate, şi multe altele. Puteţi chiar şi să personalizaţi bara de conţinut, pentru a afişa prima dată conţinutul pe care îl accesaţi cel mai des. 

Google Play™: Un univers de conţinut şi aplicaţii    

 

 

Descoperiţi filme şi emisiuni TV, jocuri şi multe altele pe Google Play™. Bucuraţi-vă într-un mod complet nou de o uriaşă selecţie de aplicaţii în continuă creştere pe televizorul dvs. *Aplicaţiile trebuie să fie compatibile cu televizorul.

Google Cast™: Nu interferează cu celelalte dispozitive   

 

 

Televizoarele BRAVIA sunt compatibile cu Google Cast™, astfel încât puteţi transmite cu uşurinţă divertismentul preferat precum cel de pe YouTube™ de pe dispozitivul personal pe ecranul uimitor al televizorului BRAVIA. Puteţi distribui de pe Android™, IOS™ sau de pe laptop.

Transformaţi-vă televizorul într-un recorder digital: USB HDD REC

 

 

Stocaţi-vă emisiunile TV preferate pe o unitate hard disk externă cu USB, pentru a le viziona oricând doriţi. USB HDD REC permite înregistrarea temporizată printr-o singură atingere a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de până la 2 TB. În timp ce vizionaţi emisiunea, trebuie doar să apăsaţi butonul REC pentru a porni înregistrarea, care se va opri automat la finalul programului.

Creat pentru audiţie: ClearAudio+   

 

 

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi.

Clear Phase pentru frecvenţe uniforme, echilibrate  

 

BRAVIA® utilizează un model performant de computer pentru a analiza şi compensa inexactităţile din răspunsul boxelor. Acest lucru este realizat prin „eşantionarea” frecvenţei boxei cu o precizie mai mare. Aceste informaţii sunt retransmise pentru a anula punctele extreme ale răspunsului natural al boxei - rezultând un sunet pur, natural, cu o reproducere clară şi omogenă a tuturor frecvenţelor. 

Sunet S-Force Front Surround cinematografic   

 

Bucuraţi-vă de un sunet de scenă captivant, care vă plasează direct în mijlocul acţiunii. S-Force Front Surround simulează modul în care creierul corelează sursele de sunet pentru a genera volum, întârziere şi spectru de unde sonore adecvate, utilizând numai canalele boxelor din stânga şi din dreapta. Emulând în mod natural câmpurile de sunet tridimensional, vă veţi putea bucura de sunete bogate, de înaltă fidelitate pe o zonă de audiţie mai largă.

DSEE restabileşte detaliile colecţiei dvs. de muzică digitală   

 

Clipurile video de pe Internet cu rezoluţie redusă, programele catch-up TV şi alte fişiere audio comprimate nu au întotdeauna un sunet atât de grozav. O mare parte din informaţiile audio se pierde în momentul în care fişierele audio digitale sunt comprimate. Cu tehnologia Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), componentele pierdute ale frecvenţei (în special frecvenţele înalte) sunt restabilite pentru un sunet natural cu o senzaţie de mai mult spaţiu.

Informatii
Brand: Sony
Garantie: 24 luni

Imagine
Diagonala [inci]: 65
Diagonala: Peste 55 inch
Aspect imagine: 16:9
Rezolutie: Ultra HD / 4K (3840 x 2160)
3D: Nu
Informatii suplimentare imagine:
Afişaj TRILUMINOS™
Funcţia HDR (Interval dinamic ridicat)
X-Reality™ PRO 4K
Motionflow XR 1000 Hz
Advanced Contrast Enhancer (ACE)
24p True Cinema™
Tip display: Curved Edge LED

Sunet
Putere RMS: 2 x 10 W
Sistem sunet: Dolby Digital
Informatii suplimentare sunet:
Dolby Digital Plus
Dolby Pulse
Sound modes: Movie, Music, Sports, Standard

General
Consum (Normal/Standby): 223 W / 0.5 W

Alte facilitati
SmartTV: Da
Teletext: Da
Sleep/Wake Timer: Da
Senzor lumina: Da
Altele:
Android
Opera
Bluetooth
BRAVIA Sync
Screen mirroring
DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
CI+

Conectivitate
HDMI: 4
USB: 3
SCART: 1
Audio: Da
Video: Da
RF: Da
Component (Y/Pb/Pr): Da
Audio Out: Da
Headphone Out: Da
Conector retea: Da
Wi-Fi integrat: Da

Dimensiuni
Latime: 145.6 cm
Adancime: 28.7 cm
Inaltime: 89.5 cm
Greutate neta: 32.9 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter