PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Televizor LED Sony BRAVIA KD85XG9505, 215 cm (85"), Ultra HD 4K, Smart TV, X-Reality™ PRO 4K, Android TV, Wi-Fi, Clasa energetica B, Negru/Argintiu

Cod: KD85XG9505

Adauga review
23099.00 lei
reducere 7,700.00 lei (33%)
15,399.00 lei

Plata în 3 sau 4 rate GRATUITĂ prin card bancar de debit.

3x 3 rate de 5133.00 lei | DAE 0%
4x 4 rate de 3849.75 lei | DAE 0%

Află mai multe


Disponibilitate: Nu
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Imaginea și sunetul sunt în perfectă armonie.

 

 

 

 

Trăiți fiecare moment la intensitate maximă, cu imagini autentice și o acustică pe măsură. Imaginile cu detalii superbe se îmbină cu tehnologia Sound-from-Picture Reality™ pentru a oferi o experiență audio-vizuală captivantă. 

Procesor de imagini X1™ Ultimate

 

Cu o putere de procesare de neegalat, procesorul de imagini X1™ Ultimate detectează sutele de obiecte de pe ecran și îmbunătățește inteligent luminozitatea, detaliile și culorile, astfel încât tot ceea ce vizionați să fie clar, luminos și incredibil de realist.

Detalii dezvăluite prin contrast excepțional​

 

 

 

Imagini frumoase pe timp de noapte, pline de lumini uimitoare și nuanțe negre profunde. Având un contrast de șase ori mai bun decât un televizor LED obișnuit, acest televizor 4K HDR cu X-tended Dynamic Range PRO amplifică scenele întunecate și cele luminoase.

X-Wide Angle: Nuanțe vibrante ale culorilor, din orice unghi de vizualizare

 

Vedeți culorile intense ale lumii vii chiar și de pe marginile acestui televizor cu unghi de vizionare larg. Tehnologia noastră X-Wide Angle vă permite să vă bucurați de unghiurile și nuanțele fidele ale afișajului TRILUMINOS™.

Un negru mai profund, un contrast superior

 

 

 

Prin echilibrarea precisă a luminii pe ecran și prin estomparea anumitor zone, părțile întunecate ale scenei devin mai negre, permițându-vă să vedeți mai multe detalii în umbre și să vă bucurați de un contrast îmbunătățit.

Fiecare mișcare este clară și frumoasă cu X-Motion Clarity™

 

 

 

Tehnologia X-Motion Clarity menține acțiunea rapidă egală și clară. Imaginile în mișcare sunt precis controlate pentru a reduce neclaritățile. Chiar și la scenele foarte rapide, imaginile rămân perfecte, fără a pierde din luminozitate.

Ecran mare, experiență dinamică

 

 

 

Acest televizor HDR 4K de la Sony este creat special pentru vizionarea conținutului spectaculos pe un ecran mare. Imaginile pătrunzătoare vă plasează direct în inima acțiunii.

Afişaj TRILUMINOS™ Mai multe culori, mai multă strălucire

 

 

 

Vedeți culori vii și reale peste tot în jurul dvs. Pentru a transforma culorile, afișajul TRILUMINOS apelează la o paletă mai largă, reproducând cu fidelitate fiecare umbră și ton din umbrele.

Redescoperiţi fiecare detaliu cu funcţia 4K X-Reality™ PRO

 

 

 

Cu X-Reality PRO 4K, imaginile sunt extinse prin conversie, având o claritate remarcabilă, mai apropiată de calitatea 4K reală. Imaginile sunt mai clare și mai bine definite în timp real, dezvăluind detalii suplimentare în ce privește cărțile și arhitectura bibliotecii.

Object-based HDR remaster

 

 

 

Cu remasterizarea HDR în funcție de obiect, culorile fiecărui obiect din ecran sunt analizate și contrastul este reglat, spre deosebire de majoritatea televizoarelor la care contrastul este reglat numai pe curba de contrast de la negru spre alb. Deoarece obiectele sunt remasterizate individual, acest televizor poare reproduce imagini mai naturale, cu profunzimi și texturi mai ample.

Fiori ca într-o sală de cinema​

 

 

 

Bucurați-vă de fiorul din cinema la dvs. acasă. Caracteristica Dolby Vision™ aduce scenele la viață pentru o experiență de vizionare autentică, în timp ce caracteristica Dolby Atmos™ umple camera cu un sunet surround pătrunzător.

Tehnologie Object-based Super Resolution

 

Televizoarele noastre cu tehnologie de optimizare a rezoluției bazată pe obiecte detectează obiectele individuale dintr-o imagine și păstrează detaliile pe ecran. Sunt identificate sute de obiecte, iar rezoluția lor este îmbunătățită individual, pentru o imagine de o precizie excepțională.

Dual database processing

 

 

O bază de date este folosită pentru curăţarea imaginii, reducând zgomotul de pe ecran. Cealaltă este folosită pentru conversia ascendentă a rezoluţiei, care îmbunătăţeşte claritatea. Aceste două baze de date performante, destinate îmbunătăţirii imaginii, colaborează pentru a îmbunătăţi pixelii în mod dinamic şi în timp real. Fiecare bază de date conţine zeci de mii de referinţe, strânse ca urmare a experienţei noastre în crearea de conţinut pentru televiziune şi filme de-a lungul anilor.

Super Bit Mapping™ 4K HDR

 

 

 

Răsăritul are mii de tonalități, nuanțe și gradații ale luminii. Super Bit Mapping 4K HDR le dezvăluie pe toate. Televizorul 4K are o calitate a imaginii fină și naturală, fără “striațiile” care pot să apară la alte televizoare.

Tehnologie Sound-from-Picture Reality™

 

 

 

Sistemul nostru Acoustic Multi-Audio™ adaugă două tweetere de poziționare a sunetului în spatele televizorului la difuzoarele Bass Reflex pentru a crea Sound-from-Picture Reality™. Grație alinierii precise a acțiunii și a sunetului, experiența dvs. de vizionare devine mult mai captivantă.

Acest televizor este recomandat de Netflix


 

 

 

Descoperiţi o experienţă superioară a redării în flux, cu un televizor Netflix Recommended TV. Un televizor Netflix Recommended TV este ales pentru performanţele sale ridicate, pentru caracteristicile inteligente de ultimă generaţie şi pentru accesul rapid la aplicaţii. 

Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

 

 

 

Găsiți tot divertismentul la care le puteți visa, cu viteza gândului. Grație funcției avansate de control vocal, dispozitivul Android TV™ de la Sony vă dă posibilitatea să vă bucurați instantaneu de filme și emisiuni din aplicații sau transmisiuni.

Bucurați-vă de Netflix Calibrated Mode

 

Acest mod a fost conceput special pentru ca utilizatorii să se poată bucura de filmele originale de pe Netflix, grație capacității de reproducere pe un televizor a calității dintr-un studio de înregistrare. Cu Netflix Calibrated Mode, viziunea și intenția creatorului sunt păstrate cu fidelitate.

Google Play™: Un univers de conţinut şi aplicaţii

 

 

 

Descoperiţi filme şi emisiuni TV, jocuri şi multe altele pe Google Play™. Bucuraţi-vă într-un mod complet nou de o uriaşă selecţie de aplicaţiI în continuă creştere pe televizorul dvs.

Spuneţi ce doriţi să vedeţi cu funcţia de căutare vocală

 

 

Petreceţi mai puţin timp navigând şi mai mult timp vizionând. Căutarea vocală pe Android TV™ vă oferă puterea căutării Google, permiţându-vă să căutaţi conţinut pe mai multe servicii diferite, fără a vă deranja să introduceţi textul, ceea ce consumă timp. Puteţi primi şi recomandări; de exemplu, în cazul în care căutaţi „comedii romantice” va fi afişată o listă de opţiuni adecvate.

Funcţie Chromecast built-in: Nu interferează cu celelalte dispozitive

 

 

 

Televizoarele BRAVIA™ sunt dotate cu funcția Chromecast built-in, pentru ca dvs. să puteți transmite cu ușurință conținutul de divertisment preferat, precum cel de pe YouTube™ sau Netflix, de pe dispozitivul personal pe uluitorul ecran BRAVIA™. Puteți să transmiteți de pe Android™, iOS™ sau de pe laptop.

Sunet S-Force Front Surround cinematografic

 

 

Bucuraţi-vă de un sunet de scenă captivant, care vă plasează direct în mijlocul acţiunii. S-Force Front Surround simulează modul în care creierul corelează sursele de sunet pentru a genera volum, întârziere şi spectru de unde sonore adecvate, utilizând numai canalele boxelor din stânga şi din dreapta. Emulând în mod natural câmpurile de sunet tridimensional, vă veţi putea bucura de sunete bogate, de înaltă fidelitate pe o zonă de audiţie mai largă.

Clear Phase pentru frecvenţe uniforme, echilibrate

 

 

BRAVIA™ utilizează un model performant de computer pentru a analiza şi compensa inexactităţile din răspunsul boxelor. Acest lucru este realizat prin „eşantionarea” frecvenţei boxei cu o precizie mai mare. Aceste informaţii sunt retransmise pentru a anula punctele extreme ale răspunsului natural al boxei - rezultând un sunet pur, natural, cu o reproducere clară şi omogenă a tuturor frecvenţelor.

Conectivitate Bluetooth 

 

 

 

Conectați dispozitive compatibile BLUETOOTH® la televizorul dvs. pentru vizionarea simplă a divertismentului fără cabluri. Asociați căștile Bluetooth cu BRAVIA și vizionați emisiuni TV și muzică acolo unde vă place - fără nicio întrerupere sau deranj.

Cablurile stau bine ascunse

 

 

 

Păstrați cablurile ascunse în suport și fixate cu dispozitivul de prindere furnizat.

Transformaţi-vă televizorul într-un recorder digital: USB HDD REC

 

 

 

Stocaţi-vă emisiunile TV preferate pe o unitate hard disk externă cu USB, pentru a le viziona oricând doriţi. USB HDD REC permite înregistrarea temporizată printr-o singură atingere, a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de până la 2 TB. În timp ce vizionaţi emisiunea, trebuie doar să apăsaţi butonul REC pentru a porni înregistrarea, care se va opri automat la finalul programului.

Control facil cu o telecomandă inteligentă

 

 

 

Conectați dispozitive set top box și alte dispozitive prin HDMI la televizor și controlați-le pe toate folosind o singură telecomandă inteligentă. În plus, designul mai subțire și rotunjit, microfonul încorporat pentru control vocal și aspectul îmbunătățit al butoanelor, contribuie la o utilizare mai ușoară.

Superb din orice unghi

 

 

Designul simplu și minimalist vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce contează - imaginea.

Informatii
Brand: Sony
Garantie: 24 luni

Imagine
Diagonala [inci]: 85
Diagonala: Peste 55 inch
Rezolutie: Ultra HD / 4K (3840 x 2160)
Unghi vizibilitate: Unghi X-WIDE
3D: Nu
Informatii suplimentare imagine:
Procesor de imagini X1™ Ultimate
X-Reality™ PRO 4K
Afişaj TRILUMINOS™
Super Bit Mapping™ HDR
Organizare precisă a culorilor
Tehnologie Live Colour™
Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
Object-based HDR remaster
X-tended Dynamic Range™ PRO
X-Motion Clarity
HDR 10
HLG
Dual database processing
Tehnologie Object-based Super Resolution
Tip display: LCD
Direct LED

Sunet
Putere RMS: 10 W + 10 W
Sistem sunet: Dolby™ Digital
Informatii suplimentare sunet:
Dolby™ Digital Plus
Dolby™ AC-4
DTS Digital Surround
S-Force Front Surround

General
Consum (Normal/Standby): 391 kWh/an

Alte facilitati
SmartTV: Da
Teletext: Da
Sleep/Wake Timer: Da
Senzor lumina: Da
Altele:
Android™
Stocare interna: 16 GB
Blueetooth 4.1
Chromecast built-in
Intrari IF (Satelit): 2
Video & TV SideView (iOS/Android)
HDCP 2.3
HDMI-CEC
DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2
CI+
Inregistrare pe HDD prin USB
EPG
Browser web Vewd
Google Play
Temporizator pentru oprire
Mod economisire energie
Culoare: negru/argintiu

Conectivitate
HDMI: 4
USB: 3
RF: 1
Audio Out: Da (digital)
Headphone Out: Da
Conector retea: Da
Wi-Fi integrat: Da

Dimensiuni
Latime neta: 191 cm
Adancime neta: 41.2 cm
Inaltime neta: 117.9 cm
Greutate neta: 49 kg

Alte informatii
Clasa eficienta energetica: B

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter