PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Televizor LED Sony BRAVIA KDL32WE615, 81 cm (32"), Rezolutie HD, Smart TV, Clear Audio+, Wi-Fi, Clasa energetica A, Negru

Cod: KDL32WE615

Adauga review
1999.00 lei
reducere 674.00 lei (34%)
1,325.00 lei

Plata în 3 sau 4 rate GRATUITĂ prin card bancar de debit.

3x 3 rate de 441.67 lei | DAE 0%
4x 4 rate de 331.25 lei | DAE 0%

Află mai multe


Disponibilitate: Stoc epuizat
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Intrați online instantaneu folosind YouTube™ la o apăsare de buton

 

 

 

Accesați direct YouTube și bucurați-vă de toate clipurile video preferate. Cu acest televizor Sony cu tehnologie LED și acces la YouTube, vizionarea clipurilor video este extrem de rapidă și am inclus un buton YouTube pe telecomandă pentru a simplifica răsfoirea.

Interval dinamic ridicat pentru imagini extrem de realiste


 

 

 

Funcţia interval dinamic ridicat (HDR), vă asigură că detaliile pierdute în cele mai întunecate şi în cele mai luminoase zone ale imaginilor sunt păstrate. Astfel, beneficiaţi de mai mult dinamism. Vedeţi texturile de pe aripa de metal strălucitoare a avionului şi reflexia razelor de lumină în fuzelaj.

Redescoperiţi fiecare detaliu cu funcţia X-Reality™ PRO 

 

 

Prin tehnologia de conversie extinsă a funcţiei X-Reality™ PRO de procesare a imaginilor, fiecare pixel este optimizat pentru a vă oferi o claritate excepţională a imaginii. Pe măsură ce cadrele sunt analizate, fiecare scenă este optimizată cu ajutorul bazei noastre de date speciale pentru imagini. Astfel imaginile sunt rafinate, iar zgomotul este eliminat, pentru ca dvs. să beneficiaţi de imagini de un realist incredibil. Diferenţa este evidentă, cu detalii extrem de realiste, indiferent ce vizionaţi.

Creat pentru audiţie: ClearAudio+

 

 

 

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi.

Ramă subţire cu aspect de aluminiu

 

 

 

Graţie ramei înguste, televizorul arată subţire şi atrăgător, iar ochii se pot concentra pe ecran, pentru un divertisment de cea mai bună calitate. Finisajul de efect din aluminiu conferă televizorului un aspect de cea mai înaltă calitate, chiar şi când este oprit.

Gestionarea cablurilor

 

 

Ascundeţi cablurile în stativ şi menţineţi-le fixate cu un suport de cablu inclus.

Partea din faţă fără cabluri

 

 

 

Ascundeți toate cablurile de la set-top boxuri sau playere Blu-ray în suportul unic.

Motionflow™ XR menţine cursivitatea acţiunii

 

 

 

Cu Motionflow™ XR vă bucuraţi de detalii cursive şi clare chiar şi în secvenţele cu mişcare rapidă. Această tehnologie inovatoare creează şi adaugă cadre suplimentare între cele iniţiale. Aceasta compară factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculează fracţiunea de secundă de acţiune care lipseşte. Unele modele includ şi adăugarea de cadre negre pentru imagini fără neclarităţi, cu un aspect cu adevărat cinematografic.

Clear Phase pentru frecvenţe uniforme, echilibrate

 

 

BRAVIA™ utilizează un model performant de computer pentru a analiza şi compensa inexactităţile din răspunsul boxelor. Acest lucru este realizat prin „eşantionarea” frecvenţei boxei cu o precizie mai mare. Aceste informaţii sunt retransmise pentru a anula punctele extreme ale răspunsului natural al boxei - rezultând un sunet pur, natural, cu o reproducere clară şi omogenă a tuturor frecvenţelor.

DSEE restabileşte detaliile colecţiei dvs. de muzică digitală

 

 

Clipurile video de pe Internet cu rezoluţie redusă, programele catch-up TV şi alte fişiere audio comprimate nu au întotdeauna un sunet atât de grozav. O mare parte din informaţiile audio se pierde în momentul în care fişierele audio digitale sunt comprimate. Cu tehnologia Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), componentele pierdute ale frecvenţei (în special frecvenţele înalte) sunt restabilite pentru un sunet natural cu o senzaţie de mai mult spaţiu.

Sunet S-Force Front Surround cinematografic

 

 

 

Bucuraţi-vă de un sunet de scenă captivant, care vă plasează direct în mijlocul acţiunii. S-Force Front Surround simulează modul în care creierul corelează sursele de sunet pentru a genera volum, întârziere şi spectru de unde sonore adecvate, utilizând numai canalele boxelor din stânga şi din dreapta. Emulând în mod natural câmpurile de sunet tridimensional, vă veţi putea bucura de sunete bogate, de înaltă fidelitate pe o zonă de audiţie mai largă.

Divertisment wireless de excepţie cu Wi-Fi încorporat

 

 

Conectaţi-vă uşor la reţeaua dvs. de acasă. Cu conectivitatea Wi-Fi® încorporată, aveţi libertatea să navigaţi online, să căutaţi filme, să vă bucuraţi de canale video precum YouTube™ şi să accesaţi servicii precum programele TV la cerere. Mai mult, puteţi să redaţi în timp real divertisment din reţeaua wireless de domiciliu şi de pe Internet, fără a vă încurca în cabluri.

Conţinutul de pe smartphone pe ecranul mare

 

 

 

Funcţia de oglindire a ecranului vă permite să vă bucuraţi de conținutul și de aplicațiile din smartphone-ul dvs. pe televizorul Sony. Supradimensionaţi toate amintirile și bucurați-vă de ele pe ecranul mare, împreună cu familia și prietenii.

Redare multiformat excelentă de pe USB 

 

 

Bucuraţi-vă de conţinutul digital preferat de pe orice stick USB. Redaţi muzică, clipuri video şi vizualizaţi colecţiile de fotografii, toate acestea pe televizor graţie redării multiformat excelente de pe USB. Datorită compatibilităţii cu o gamă largă de codecuri, vă puteţi bucura de versatilitatea supremă a formatelor. Pur şi simplu vă conectaţi şi puteţi începe.

Transformaţi-vă televizorul într-un recorder digital: USB HDD REC

 

 

Stocaţi-vă emisiunile TV preferate pe o unitate hard disk externă cu USB, pentru a le viziona oricând doriţi. USB HDD REC permite înregistrarea temporizată printr-o singură atingere, a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de până la 2 TB. În timp ce vizionaţi emisiunea, trebuie doar să apăsaţi butonul REC pentru a porni înregistrarea, care se va opri automat la finalul emisiunii.

Informatii
Brand: Sony
Garantie: 24 luni

Imagine
Diagonala [inci]: 32
Diagonala: 32 inch
Format ecran: 16:9
Rezolutie: HD (1366x768)
3D: Nu
Tip display: LED

Sunet
Putere RMS: 10 W
Sistem sunet: Stereo
Informatii suplimentare sunet:
2.0
Clear Phase
Clear Audio+
Auto Surround
S-Master Digital Amplifier
S-Force Front Surround

General
Consum (Normal/Standby): 41 W

Alte facilitati
SmartTV: Da
Teletext: Da
Altele:
Opera Apps (System)
Scene Select
USB HDD Recording
HDMI-CEC
Parental Control
On Screen Clock
On/Off Timer
Dynamic Backlight Control
Electronic Program Guide (EPG)
Home Network Feature
Screen mirroring(Miracast™)
Photo Sharing Plus / Photo Share
Application Store
Channel Block (with password)
Sleep Timer
Photo Frame Mode
USB playback codecs
Closed Captions (Digital)
Demo Mode
Hotel Mode Menu
Cable Management
Frame color
CI+
DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Culoare: negru

Conectivitate
HDMI: 2
USB: 2
SCART: Intrare Scart
RF: 1
Audio Out: Da (digitala)
Wi-Fi integrat: Da

Dimensiuni
Latime: 73.1 cm
Adancime: 18.7 cm
Inaltime: 49 cm
Greutate neta: 6.2 kg

Alte informatii
Clasa eficienta energetica: A

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter