Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Masina de tocat carne Fram FMG-2500X, 2500W, 2kg/min, 2 viteze + Functie Reverse, Accesoriu pentru rosii Accesoriu pentru carnati, Carcasa din aluminiu turnat

Cod: FMG-2500X

Adauga review
430.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 3 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Putere maxima: 2500W

 

 

Masina de tocat FMG-2500X este ideala atunci cand vine vorba despre maruntirea carnii, prepararea carnatilor sau a chiftelelor. Motorul puternic de 2500W, de calitate superioara, asigura un ritm constant de tocare, fara a se bloca. Toaca rapid si usor printr-o simpla apasare de buton.

Angrenaje metalice

 

 

Angrenajul metalic al masinii de tocat asigura performanta ridicata, cu rezultate exceptionale. Iar, pe langa acest apect, vine si cu promisiunea fiabilitatii, prin gradul mic de deteriorare al pieselor din care este construit acesta.

Capacitate de tocare: ≥​2kg/min

 

 

Extrem de eficienta, masina de tocat FMG-2500X are o capacitate de 2kg pe minut si devine un ajutor de nadejde in casa ta.

Cutit din inox turnat si 3 site de taiere din inox turnat

 

 

Cutitul din inox este special gandit pentru o buna maruntire a carnii cu tesut mai dur sau a legumelor tari. Iar, cele 2 site de taiere te ajuta sa toci mai marunt sau mai gros, in functie de preparatul pe care il gatesti.

Accesoriu pentru carnati

 

Masina de tocat vine cu o gama de accesorii utile, astfel incat sa te bucuri de o experienta completa in bucatarie, utilizand doar un singur aparat. Toaca peste, carne pentru musaca, perisoare, lasagna sau chiftelute si carnati deliciosi in propria bucatarie.

Accesoriu pentru rosii

 

 

 

Pregateste cel mai bun si proaspat sos pentru paste sau pizza, ori bucura-te de o delicioasa supa de rosii. Folosind accesoriul special pentru rosii, economisesti timp si energie si uiti de metoda clasica de stoarcere a rosiilor - razatoarea.

2 viteze + Functie “Reverse”

 

 

Ajusteaza viteza de tocare in functie de nevoile tale, cu ajutorul celor 2 viteze disponibile. Functia “Reverse” ajuta in situatiile in care alimentele raman blocate in tubul de alimentare, astfel ca apasand butonul “Rev”, carnea este scoasa din tub, putand dupa aceea sa fie tocata fara alte piedici.

Informatii
Brand: Fram
Garantie: 36 luni

Date tehnice
Putere(W): 2500
Trepte de viteza: 2 viteze
Accesorii incluse:
2 site de tăiere din inox turnat
Accesoriu pentru roșii
Accesoriu pentru cârnați
Culoare: Carcasa din aluminiu turnat
Altele:
Capacitate tocare: ≥ 2 kg/min
Angrenaje metalice
Cuțit din inox turnat
Funcție Reverse

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL