Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Masina de tocat Samus SMT 1200RED, 1200 W, Cuţit inox, 3 site metalice, Accesorii pentru roșii, cârnaţi și kibbe, Dispozitiv împingere alimente, Rosu

Cod: SMT 1200RED

Adauga review
159.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

SAMUS SMT-1500B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tocarea cărnii sau a legumelor îmbracă o performanță absolută cu ajutorul mașinii de tocat Samus. Te bucuri de o tocare de înaltă calitate, într-un timp foarte scurt cu ajutoul unui aparat electrocasnic modern, elegant și compact. În plus, aceasta va deveni instant un ajutor de nădejde în pregătirea rețetelor tale preferate datorită materialelor de calitate din care este fabricată, carnea și legumele folosite păstrându-și proprietățiile naturale.

Tocare rapidă și fără efort

 

 

Puterea maximă de 1500W îți asigură o procesară rapidă, eficientă și cu minim de efort a oricărui tip de carne sau legume. Astfel, poți toca până la 1 kg de carne în numai 60 secunde.

Uită de griji!

 

 

Toci ușor chiar și carnea cu o consistență dură și uiți de grija blocării sau defectării mașinii de tocat sau de micile accidente ce puteau apărea atunci când foloseai o mașină de tocat manuală. Printr-o simplă apăsare de buton aceasta va începe sa toace carnea, iar funcția Reverse cu care este dotată previne blocarea acesteia atunci când consistența este prea dură.

Soluții pentru orice idee

 

Vrei să prepari chiftele, sarmale sau lasagna? În funcție de dorințe, ai trei posibilități de a toca orice fel de carne: tocat mic, mediu sau mare. În pachet vei găsi de 3 site de 3, 5 sau 7 mm, pentru ca orice ideea a ta să prindă viață rapid.

Cârnați sau suc de roșii?

 

 

Prepară cei mai delicioși cârnați sau fă-ți proviziile pentru iarnă cu sucul de roșii preferat. Mașina de tocat Samus are în componență accesorii pentru roșii, cârnați și kibbe, astfel că tu te bucuri de o utilizare multiplă a acesteia.

Utilizare în siguranță

 

O folosești pe orice tip de suprafață în perfectă siguranță datorită piciorușelor antialunecare din dotare. Deasemenea, stai fără griji și atuunci când introduci carnea în tăvița-suport din inox, pentru că ai la îndemână un accesoriu de împingere special conceput pentru ușurarea muncii și evitarea micilor incidente.

Montare, demontare și spălare ușoare

 

 

O montezi și demontezi ușor, aceasta fiind extrem de practică și intuitivă, iar curățatul este floare la ureche. Poți șterge rapid mașina de tocat cu o lavetă uscată sau umedă, în timp ce componentele acesteia se pot spăla ușor în ghiuvetă sau mașina de spălat vase.

Informatii
Brand: Samus
Garantie: 24 luni

Date tehnice
Putere(W): 1200
Trepte de viteza: 1+Revers
Accesorii incluse:
3 site metalice (3,5,7 mm.)
Accesorii pentru roșii, cârnaţi și kibbe
Dispozitiv împingere alimente
Culoare: Rosu
Altele:
Capacitate tocare 1.2 kg/min
Protecţie la supraîncalzire
Picioruşe antialunecare
Cavitate + tăviţă din aluminiu
Cuţit din inox
Butoane pornit/oprit/revers

Dimensiuni
Latime neta: 31 cm
Adancime neta: 15.4 cm
Inaltime neta: 35 cm
Greutate neta: 3.13 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL