Categorii de produse

Uscator de rufe Beko DS8333PX, Condensare cu pompa de caldura, 8 kg, Optisense®, 16 programe, Display, Alb

Cod: DS8333PX


Detalii produs

Cu uscatorul de rufe DS8333PX economisesti energie si pastrezi culorile intense ale hainelor tale. Pompa de caldura Eco Gentle Heat Pump conserva si recircula aerul cald, facand posibila uscarea hainelor la temperaturi mai mici, cu un consum redus. Tehnologia Optisense utilizeaza patru senzori de temperatura si umiditate, pentru a identifica parametrii de uscare potriviti in acord cu nevoile si dorintele tale.
heat pump

Eco Gentle - Heat Pump

Tehnologia uscatoarelor de rufe Beko prevazute cu pompa de caldura te ajuta sa economisesti energie. Eco Gentle Heat Pump permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa, astfel te vei bucura de culorile vii ale hainelor tale mai mult timp. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale.

optisense

Optisense ®

Tehnologia optimizeaza etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate, astfel poti alege nivelul de uscare al hainelor tale. Uscatorul de rufe se va opri automat in momentul in care nivelul de uscare al hainelor este cel dorit. In plus, senzorul special pentru detectarea scaderilor de tensiune protejeaza si prelungeste durata de viata a uscatorului de rufe.

baby protect

Baby Protect ®

Senzorii de temperatura si umiditate permit un control atent al climatului din interiorul cuvei. Acest program dedicat permite uscarea rufelor bebelusului in conditii optime, cu un plus de grija pentru persoanele cu pielea sensibila.

aqua-wave

Aquawave

Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave, creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare spalare.

Auto Anti-Sifonare

Auto Anticrease

Functia Auto Anti-Sifonare se activeaza automat daca rufele nu sunt scoase din uscator dupa terminarea programului. Actiunea blanda a tamburului dezlipeste hainele, previne incurcarea acestora si leaseaza fara a le sifona.

child lock

Child Lock

Functia se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii se joaca la panoul de control al masinii de spalat rufe. Functia Child Lock face imposibila accesarea butoanelor masinii de spalat rufe pe parcursul ciclului de spalare.

Caracteristici

Informatii
Brand: Beko
Garantie: 0 luni

Specificatii Tehnice
Tipul uscatorului: Cu pompă de căldură
Capacitate(kg): 8
Consum energetic: 2.47
Nivel de zgomot dB (A): 66
Clasa eficienta condensare: B

Functii si optiuni
Programe:
16
BABY PROTECT®
JEANS
SHIRTS
SPORTS
DELICATES
XPRESS
DAILY
REFRESH
Calcare usoara(bumbac)
Gata de impaturit(bumbac)
Gata de impaturit + (bumbac)
Extra uscare(bumbac)
Calcare usoara(material sintetic)
Gata de impaturit(material sintetic)
Functii speciale: OPTISENSE®
Optiuni: Ajustare nivel de uscare
Setare timp uscare: Programe cu temporizare
Antisifonare: Da
Pornire intarziata: Da
Semnal sonor: Da

Control si siguranta
Afisaj: Da
Indicatori: Afisare timp uscare ramas
Blocare acces copii: Da

Alte informatii
Tambur: AQUAWAVE®
Hublou: Alb
Altele: Design S Shape
Culoare: Alb

Dimensiuni
Latime neta: 59.7 cm
Adancime neta: 58.9 cm
Inaltime neta: 84.6 cm
Greutate neta: 45 kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A+

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate