Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Uscator de rufe Samsung DV80N62532W, Cu pompa de caldura, 8 kg, Display, Smart Check, Tambur iluminat, Alb

Cod: DV80N62532W

Adauga review
3,659.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Eficiență A+++

Uscătoarele Samsung prevazute cu pompă de caldură îți oferă o soluție mai eficientă, economică și delicată pentru uscarea hainelor. Cu o eficiență energetică A+++, consumă mult mai puțină energie*.

* Testat în concordanță cu IEC 61121:2013/8kg încărcătură/bumbac pentru așezare în dulap cu pompă de căldură (DV80F5E4HGW) comparativ cu fără pompă de căldură (DV80H4100CW).

Uscare inteligentă cu rezultate excelente

Uscare inteligentă cu rezultate excelente. Optimizează-ți performanța de uscare, fără niciun efort! Tehnologia inteligentă OptimalDry™ utilizează senzori de umiditate și temperatură care ajustează timpul de uscare pentru cele mai bune rezultate. Monitorizează umiditatea și adaptează timpul de uscare, astfel încât rufele să fie gata rapid, cu un consum minim de energie. De asemenea, previne deteriorarea hainelor.

Uscare în 81 de minute.

În doar 2 ore, hainele tale vor fi curate și gata de purtare. Ciclul Super Speed poate usca o încărcătură combinată, cu rufe din bumbac și din material sintetic, în doar 81 de minute*. Și, folosind o mașină de spălat Super Speed, poți spăla și usca prin centrifugare hainele, în doar 39 de minute*. Așadar, hainele tale pot fi spălate și uscate în 2 ore.

* Testat pe o încărcătură standard IEC de 3 kg. ** Testat pe Samsung QuickDrive™ WW8800M cu o încărcătură standard IEC de 3 kg.

Eliminarea mirosurilor neplăcute cu aer

 

 

 

 

 

 

 

 

Reîmprospătați hainele Tehnologia Air Wash a uscătorului Samsung înlătură mirosurile și reîmprospătează hainele pentru o prospețime continuă. Acesta folosește doar aerul cald, fără spălare sau detergent. Mirosurile neplăcute sunt eliminate folosind doar aer foarte fierbinte. Astfel, hainele tale vor părea că au fost proaspăt spălate și vor rezista mai mult timp.

Uscare inteligentă

Recomandări

Folosește-ți uscătorul mai ușor și mai eficient. Sistemul de management inteligent Q-rator* sporește performanța, folosind date obținute în urma interacțiunilor cu utilizatorul**. †Recomandările† indică cele mai bune cicluri de uscare***. †Laundry Plannerl† îți ușurează programul zilnic****. †Asistența† oferă posibilitatea depanării la distanță.

Uscare inteligentă

Laundry Planner

Folosește-ți uscătorul mai ușor și mai eficient. Sistemul de management inteligent Q-rator* sporește performanța, folosind date obținute în urma interacțiunilor cu utilizatorul**. †Recomandările† indică cele mai bune cicluri de uscare***. † Laundry Planner † îți optimizează programul zilnic****. †Asistența† oferă posibilitatea depanării la distanță.

Uscare inteligentă

Asistență

Folosește-ți uscătorul mai ușor și mai eficient. Sistemul de management inteligent Q-rator* sporește performanța, folosind date obținute în urma interacțiunilor cu utilizatorul**. †Recomandările† indică cele mai bune cicluri de uscare***. † Laundry Planner † îți optimizează programul zilnic****. †Asistența† oferă posibilitatea depanării la distanță.

* Este necesar un cont în aplicația Samsung, care este disponibilă pe dispozitivele Android și iOS. Este necesară o conexiune Wi-Fi. ** Stochează datele utilizatorului, preferințele și tiparele de utilizare pentru a sugera opțiunile cele mai utile. *** Utilizatorul va fi singurul responsabil pentru consecințele rezultate, inclusiv, dar fără a se limita la, orice deteriorare sau daună cauzată de informațiile incorecte furnizate de către utilizator. ****Ciclul de uscare recomandat se bazează doar pe timp și este posibil să nu fie adecvat tipului de material sau nivelului de murdărie al articolelor ce sunt uscate.

Întreținere ușoară

Îți poți întreține mai ușor uscătorul și îi poți optimiza performanța de uscare și siguranța. Noul filtru este ușor de curățat si ajută la menținerea performanțelor de uscare și a eficienței energetice. Acesta include un strat suplimentar de filtrare care colectează toate scamele într-un singur loc. Două alarme iți aduc aminte când filtrul din partea inferioară a uscătorului are nevoie de curățare.

Verificarea nivelului de apă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verifică mult mai ușor câtă apă condensată a fost colectată. Indicatorul rezervorului de apă este poziționat în partea din față a uscătorului, acesta iți arată câtă apă condensată a fost extrasă din hainele tale. Acum poți vedea repede dacă rezervorul de apă necesită golire înainte de a da start unei alte încărcături.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii Tehnice
Tipul uscatorului: Cu pompă de căldură
Capacitate(kg): 8
Consum energetic anual: 176
Nivele automate uscare: 3
Nivel de zgomot dB (A): 65
Clasa eficienta condensare: B
Timp uscare program standard: 169 min

Functii si optiuni
Programe:
Cool Air
Iron Dry
Time Dry
Warm Air
Lana
Lenjerie de pat
Quick Dry 35'
Bumbac
Delicate
Sintetice
Mixed Load
Outdoor Care
Air Wash
Super Speed
Functii speciale:
Smart Check
Mixed Load Bell/ Damp Alert
OptimalDry System
Smart Control
Q-rator
Setare timp uscare: Da
Antisifonare: Da
Pornire intarziata: Final întârziat

Control si siguranta
Afisaj: LED
Indicatori: Indicator container de apă plin
Blocare acces copii: Da
Iluminare tambur: Da

Alte informatii
Tambur: Otel inoxidabil - Diamond
Hublou:
Crystal Gloss
Ușă reversibilă
Culoare: Alb

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 60 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 50 kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A+++

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL