Categorii de produse

Oala sub presiune Smile MGS-08, 6 litri, Otel inoxidabil, Sistem triplu de siguranta, Inductie

Cod: MGS-08


Detalii produs

Oala sub presiune Smile MGS-08

 

 

Smile ofera produse pentru treburile casnice de zi cu zi. Materialele pe care le alegem pentru produsele noastre garanteaza utilizarea lor în conditii de siguranta. Atunci cand utilizam produse Smile, vom aprecia solutiile lor simple, dar eficiente. Smile este o colectie de accesorii colorate, elegante si interesante pe care o casa moderna le merita.

Vasul de gatit sub presiune MGS-08 este o solutie excelenta pentru persoanele care doresc sa gateasca sanatos și rapid. Procesul de preparare a felurilor de mancare in acest tip de dispozitive necesită mai putin timp, ceea ce permite meselor pregatite să retina mai multe vitamine si substante nutritive valoroase.

Vasul de gatit sub presiune MGS-08 este fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate. Este echipat cu o parte inferioara, cu mai multe straturi si un capac practic cu un sistem de blocare sigur. Capacitatea navei este de 6 litri.

Sistem triplu de siguranta

 

 

 

Vasul de gatit sub presiune MGS-06  are un sistem triplu de siguranta: valva de siguranta + regulator de presiune + fereastra de siguranta (permite indepartarea aburului de pe dispozitiv)

Caracteristici tehnice

Material: otel inoxidabil

Capacitate: 6 l

Caracteristici

Informatii
Brand: Smile
Garantie: 24 luni

General
Tip: Oală

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate