Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Vitrina pentru vinuri Liebherr WKb 1812, 134 L, 66 sticle, Rafturi metalice, Control taste, Display, H 89 cm, Negru

Cod: WKb 1812

Adauga review
PRP: 4,599 lei
Diferență: 290 lei
4,309.00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

PowerCooling-System

 

 

Sistemul puternic PowerCooling asigură o răcire rapidă a produselor proaspete depozitate şi o temperatură uniformă de răcire în întregul interior. Un comutator de contact pentru uşă opreşte ventilatorul la deschiderea uşii. Acesta economiseşte energie valoroasă.

Alarmă uşă

 

 

Pentru o protecţie sigură a alimentelor, alarma acustică a uşii avertizează după ce uşa a fost deschisă timp de 60 de secunde.

Siguranţă pentru copii

 

 

Siguranţa pentru copii poate fi programată pentru a împiedica oprirea accidentală a aparatului. Când siguranţa pentru copii este conectată, este indicat de un simbol din MagicEye.

Sens de închidere a uşii reversibil

 

 

Aparatele sunt echipate din fabricaţie cu un sens de închidere a uşii spre dreapta. Cu posibilitatea de a schimba sensul de închidere a uşii, aparatul poate fi operat în mod optim în domeniul de instalare.

Frigidere de climatizare a vinului

 

Frigiderele de climatizare a vinurilor oferă condiţii necesare similare cu o cramă. În aceste aparate, temperatura este constantă în interior. Aceasta poate fi setată de la +5 °C la +20 °C, în funcţie de necesar. Frigiderele de climatizare a vinurilor sunt ideale pentru depozitarea şi maturarea pe termen lung a vinurilor. În funcţie de temperatura setată, aceste aparate pot de asemenea să aprovizioneze o cantitate mai mare de vin la o temperatură de servire. Liebherr oferă dimensiuni şi dotări diferite de frigidere de climatizare a vinului în gamele GrandCru şi Vinothek.

Domeniu de temperatură reglabil

 

 

Condiţia necesară pentru procesul optim de maturare este o temperatură constantă de depozitare. Temperatura ideală pentru maturare este între + 10°C şi + 12°C în cazul tuturor vinurilor, fie că sunt vinuri roşii sau albe. Sistemul electronic de comandă precis, în combinaţie cu tehnologia de climatizare de ultimă generaţie, asigură menţinerea constantă a temperaturii setate în interior, chiar şi în cazul unor fluctuaţii mari ale temperaturii ambiante.

Filtru de cărbune activ

 

 

Mirosurile din zona adiacentă pot influenţa sensibil vinurile în timpul perioadei lungi de depozitare. La frigiderele de vin, admisa de aer proaspăt prin filtrul de cărbune activ FreshAir, uşor de înlocuit, asigură o calitate optimă a aerului.

Sistem de încălzire integrat

 

 

Un sistem de încălzire integrat face posibilă atingerea temperaturilor peste temperatura mediului ambiant. Astfel, temperarea vinului roşu (aproximativ + 18°C) poate să fie foarte importantă.

Depozitare cu un nivel scăzut de vibraţii

 

 

Chiar şi trepidaţiile uşoare pot tulbura maturarea vinurilor şi pot împiedica depunerea taninurilor. Compresoarele special dezvoltate, cu un nivel scăzut de vibraţii, asigură depozitarea blândă a vinurilor.

Umiditate ideală a aerului

 

 

Umiditatea corespunzătoare a aerului este o componentă importantă în depozitarea vinurilor. Aceasta menţine pluta flexibilă şi evită uscarea acesteia. Pentru a menţine pluta din interior cât mai umedă posibil, vinurile trebuie depozitate pe orizontală. Cu peste 50 % umiditatea aerului, frigiderele de vin garantează cele mai bune condiţii. În funcţie de necesar, umiditatea aerului în frigiderele de vin poate fi reglată cu tasta de ventilaţie.

Informatii
Brand: Liebherr
Garantie: 24 luni

General
Capacitate (l): 134
Capacitate (sticle): 66 (maxim)
Reglaj temperatura (grade): +5°C până la +20°C
Alte informatii:
Consumul de energie în 24 de ore: 0,307 kWh
Agent frigorific: R 600ab
Sistem de comandă: MagicEye cu afişaj digital al temperaturii
Operare: taste
Grilaje zincate
Filtru de cărbune activ
Semnal de avertizare în caz de defecţiune: optic şi acustic
Alarmă uşă compartiment pentru vin: acustic
Siguranţă pentru copii
Răcire cu aer recirculat
Sistem de iluminare: tuburi luminescente
Ușă izolată din sticlă
Culoare: negru

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 61.3 cm
Inaltime neta: 89 cm
Greutate neta: 41 kg

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: G
Clasa eficienta energetica: A+

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL