Cum alegem produsele?

Cea mai buna placa de par – ce trebuie sa stii inainte sa o cumperi

Atunci cand decizi sa iti cumperi o placa de par, trebuie sa te informezi atent, pentru a nu regreta achizitia mai tarziu. Chiar daca ai putea spune ca nu trebuie sa pui atat de mult accent pe specificatii tehnice sau materiale, iti vom prezenta cateva recomandari de care poti tine cont, care te vor ajuta sa te bucuri de un par sanatos, indiferent de cat de des vei folosi placa pentru coafare sau indreptare.

Foloseste o placa de par potrivita pentru textura parului tau

Daca pana acum ai crezut ca toate placile de par ti se potrivesc, iti sugeram sa te mai gandesti o data! In functie de desimea parului tau, va trebui sa apelezi fie la o placa de par cu lamele mai mari, care va indrepta parul des mai rapid si mai usor, fie o placa de par cu lamele mai mici, ideala pentru parul mai rar si mai moale.

Ai grija de temperatura la care o folosesti

O placa de indreptat parul iti va permite sa reglezi temperatura asa cum ti-o doresti. Odata ce vei experimenta din ce in ce mai des tipurile de temperaturi existente, vei observa la ce temperatura parul tau se comporta cel mai bine. Indicat ar fi sa nu folosesti cea mai mare temperatura, deoarece iti va usca parul mai repede, insa, daca ai parul mai cret, sau un par mai rebel, cu fir gros, e posibil sa ai nevoie de o temperatura mare pentru a avea un par cat se poate de bine indreptat, deci, rezultate bune.

Alege placa de par ideala in functie de material

O placa buna este influentata si de calitatea materialului din care sunt facute placile ei. Este foarte important sa folosesti o placa de buna calitate, care nu iti va arde parul in timp, si care va fi utila chiar si pentru cel mai dezordonat par cu putinta.

Una dintre cele mai importante caracteristici de care trebuie sa tii cont are legatura cu materialele care produc ioni negativi, care ofera stralucire si reduc incretirea si uscarea parului tau.

Cele mai folosite materiale atunci cand vine vorba de placile de par performante sunt : titanul, turmalina si ceramica. Acestea sunt cele mai bune solutii din punctul de vedere al calitatii si al performantei. Ceramica este folosita la scara mai larga, intrucat se foloseste indiferent de tipul parului tau, in timp ce turmalina si titanul sunt din ce in ce mai recomandate pentru firul gros, mai aspru.

Alege numai produse de calitate

Stim ca poti fi incantata de un pret foarte mic al unei placi de par si ca vei fi tentata sa o cumperi, dar trebuie sa fii atenta la tot ce stie sa faca un produs. Un pret mic nu inseamna neaparat ca produsul este de o calitate extraordinara. Iti recomandam sa alegi o placa de par convenabila ca pret, facuta de firme recunoscute pentru calitatea lor si pentru performantele lor in ceea ce priveste orice tip de electrocasnice.

Foloseste un spray pentru protectie

Daca deja ti-ai ales placa de par si esti sigura ca va corespunde tuturor cerintelor tale, e momentul sa alegi si un spray bun pentru protectia parului. E necesar sa folosesti un astfel de produs, intrucat temperaturile ridicate iti pot usca parul sau il pot deteriora, in functie de intervalul in care folosesti o placa. Fii sigura ca ai parul curat, ia fiecare suvita de par in parte, foloseste un spray bun de protectie si poti incepe sa iti indrepti parul, selectand temperatura optima pentru tipul tau de par.

Suntem siguri ca acest mic ghid te va ajuta in alegerea unui produs de calitate. Important este sa corespunda nevoilor tale si sa iti garanteze rezultatul dorit.

Sursa foto: pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *