Cum alegem produsele?

Cel mai bun espressor – Savureaza bautura dorita in confortul casei tale

Nimic nu se compara cu un espresso proaspat preparat, iar cunoscatorii stiu sa ii aprecieze aroma intensa si sa il diferentieze de o cafea clasica. Un espresso bine facut are un strat de spuma delicioasa, iar savurarea acestei bauturi constituie momente de rasfat, fie intr-o zi plina de lucru sau intr-una relaxanta de weekend.

Daca iti doresti sa iti prepari rapid un espresso din boabe proaspete chiar la tine acasa, cu o crema spumoasa, plin de aroma, atunci este bine sa studiezi modelele de espressoare care ti se pun la dispozitie si sa faci alegerea in cunostinta de cauza.

Cu un espressor poti experimenta acasa deliciul unora dintre cele mai iubite bauturi din cafenele: espresso shot (sau dublu shot), macchiato, capuccino, latte, mocha.

Suna bine? Afla din acest articol ce tipuri de espressoare iti stau la dispozitie.

Tipuri de espressoare

Daca vrei sa investesti intr-un espressor, atunci va trebui sa decizi daca sa iti iei unul super-automat, automat, semiautomat sau manual, in functie de cat vrei sa te implici in crearea bauturii tale preferate.

Cel mai bun espressor manual

Provocarea este mai mare in cazul unui espressor manual. Apa se fierbe separat si apoi se toarna in aparat. Alegi o masina cu piston (maneta) care poate avea actionare manuala sau actionare cu arc. Trebuie asadar apasata maneta pentru a prepara bautura si poate necesita timp pentru a invata sa obtii rezultatul dorit.

Espressor manual Electrolux EEA111, 1470 W, 15 bar, 1.25 l, Negru/Argintiu

Espressorul manual Electrolux EEA111 il gasesti la pret avantajos pe Ideall.ro:

  • are vas de apa detasabil
  • are duza integrata pentru spumare lapte (vei putea pregati capuccino, latte machiato si alte bauturi delicioase)

        Cel mai bun espressor semiautomat

Aparatele espresso semiautomate au pompe electrice care le fac mult mai usor de utilizat decat cele manuale. Cu toate acestea, se pastreaza un nivel ridicat de control in procesul de realizare al bauturii, asadar o poti personaliza in functie de starea ta de spirit. Reglezi debitul de abur si apa, temperatura si presiunea apei.

Espressor Philips Saeco Poemia HD8327/99, 15 Bar, 1 L, Inox

Pentru savoarea bauturii tale de zi cu zi ia in considerare modelul de espressor Philips Saeco Poemia HD8327/99:

  • are sistem de spumare a laptelui
  • are incalzitor de cesti

        Cel mai bun espressor automat

Un astfel de aparat espresso automatizeaza cantitatea si debitul apei in procesul de preparare al bauturii. Prin urmare, modelul automat este mai usor de utilizat decat cel semiautomat. Gama de modele este variata, la fel si preturile.

Espressor automat Bosch VeroCup TIS30321RW 1300W, 15 Bar, 1.4 l, MilkMagic Pro, Rasnita ceramica, Argintiu

Daca iti doresti sa transformi rapid boabele de cafea in bautura ta preferata de zi cu zi si sa savurezi asadar un espresso delicios, o optiune de luat in seama este Bosch VeroCup TIS30321RW:

  • are functia OneTouch, prepari toate bauturile dorite cu un singur buton apasat (espresso, cappuccino sau latte macchiato)
  • are distribuitor reglabil pe inaltime, astfel incat ai spatiu chiar si pentru un pahar inalt de latte macchiato.

Cel mai bun espressor super-automat

Dupa cum si numele o sugereaza, te bucuri de utilizarea foarte usoara a acestui aparat. Daca vrei sa ai rapid un espresso, bei mai multe cesti pe parcursul zilei, nu iti place sa te complici si doar printr-o apasare de buton vrei sa ai savoarea bauturii mult dorite, atunci un espressor super automat are toate caracteristicile incorporate si face toata munca pentru tine.

Espressor super-automat Philips EP4010/00, Sistem filtrare AquaClean, Tehnologie CoffeeSwitch, Sistem spumare Pannarello, 5 setari intensitate, Optiune cafea macinata, 4 bauturi, Negru

Rapid, simplu, fara complicatii espressorul super-automat Philips EP4010/00 iti face viata mai usoara si iti ofera plusul de energie cu o bautura mult dorita, fie espresso, cafea, capuccino:

  • ofera 4 bauturi cu o simpla apasare de buton
  • are 5 setari pentru intensitatea aromei si 5 setari pentru macinare (poti memora concentratia, intensitatea si temperatura bauturii)
  • detine optinea Powder, daca doresti sa bei cafea fara cofeina

Intra pe site-ul ideall.ro in sectiunea Espressoare si vezi multimea de modele si preturile cu reducere. Ai livrare gratuita in toata tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *