Cum alegem produsele?

Cel mai bun smartwatch – Alege pretul avantajos, calitatea si designul elegant

Traim in era vitezei, suntem mereu contracronometru si facem eforturi pentru a adopta un stil de viata sanatos. Acest lucru a fost repede speculat de producatorii de smartwatch-uri. Nevoia pentru un accesoriu menit sa tina pasul cu ritmul de viata alert al multora dintre noi, a venit aproape in mod firesc.

I se spune smartwatch, prin urmare stie sa faca mai multe decat a arata ora exacta. Asemeni unui smartphone, pe care il folosesti nu doar pentru a vorbi, ci si pentru a naviga pe internet sau a rula aplicatii, un smartwatch iti permite sa respingi un apel telefonic, sa raspunzi la mesaje, fara a fi nevoie sa scoti telefonul din buzunar. Rulezi aplicatii, folosesti GPS-ul, faci navigari vocale pe internet sau chiar platesti la magazin fara a mai umbla in portofel. Tare, nu-i asa?

Deci, un smartwatch nu este un simplu accesoriu cool, care denota ca esti in trend. Un smartwatch stie sa faca o multime de lucruri. Desigur, cu cat este mai inteligent, cu atat si pretul creste simtitor.

Daca iti doresti un stil de viata sanatos, sa faci mai multa miscare sau sa ai un somn odihnitor, asadar sa fii mereu in forma, un smartwatch stie sa iti arate progresul exercitiilor tale. Fie ca iti doresti masurarea numarului de pasi, a distantei parcurse, a caloriilor arse, masurarea tensiunii sau monitorizarea somnului, gasesti un model de smartwatch adaptat stilului tau activ, la un pret potrivit bugetului.

Daca ai nevoie de un smartwatch care sa iti ofere detalii despre progresul activitatii tale fizice, vrei sa vezi in timp real apelurile si notificarile primite, Ideall.ro iti recomanda cateva modele avantajoase sub raport calitate-pret, astfel incat sa nu fii nevoit sa amani aceasta achizitie mult dorita.

Smartwatch E-Boda Smart Time 330

Cu un design atragator, smartwatch E-boda Smart Time 330 surprinde placut datorita pretului accesibil oricarui buzunar, dar si a caracteristicilor multiple. Il poti conecta prin bluetooth la telefonul tau. Astfel, vei putea prelua apelurile, vei citi mesajele, vei suna si vei vorbi cu orice persoana din agenda, fara a fi nevoit asadar sa scoti telefonul.

In plus, acest ceas va deveni prietenul tau antrenor. Iti numara pasi facuti prin intermediul aplicatiei (Fun Run), iar noaptea somnul tau este monitorizat. Totodata are memento sedentar, alarma, cronometru.

        Smartwatch E-boda STime Raven argintiu

Cu siguranta te vei indragosti de designul sau elegant, iesit din tipare pentru un smartwatch.

Are carcasa din otel inoxidabil, rezistenta la stropirea cu apa si un sistem de prindere al curelei pe baza de magnet.

Smartwatch E-boda STime Raven are propria cartela SIM si se conecteaza la telefonul tau, astfel incat sa fii actualizat in timp real cu apelurile, mesajele si notificarile primite.

Arata ritmul cardiac, are memento sedentar, alarma, cronometru, numara pasii, monitorizeaza somnul. Il gasesti la pret super avantajos pe Ideall.ro.

Smartwatch Samsung Gear Fit 2 Pro, Negru – Large

Monitorizarea stilului tau de viata activ devine o placere cu Smartwatch Samsung Gear Fit 2 Pro. Miscarile tale, fie de la baschet, fotbal, tenis sau dans sunt inregistrate. Cu ajutorul GPS-ului realizezi ruta alergarii sau a plimbarii. Afli caloriile pe care le consumi, astfel incat regimul tau alimentar sa fie unul sanatos.

Designul elegant, face sa nu te mai desparti de acest smartwatch, indiferent ca esti la job sau antrenament. In plus, este si rezistent la apa, nu va trebui sa-l dai jos la bazin sau la dus.

Consulta si mai multe modele de smartwatch pe Ideall.ro. Profita de oferte si livrarea rapida in toata tara.

Sursa foto: pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *