Cum alegem produsele?

Cel mai bun uscator de rufe: Sfaturi de achizitie, modele, preturi

Poate nu intotdeauna iti face placere sa te ocupi de intinsul rufelor, dar aceasta activitate se regaseste saptamanal in rutina ta. Daca pana astazi solutia cea mai la indemana parea a fi uscatorul de rufe clasic, gasit pe balconul oricarui apartament, care este ieftin si util, uscatorul de rufe automat prezinta mult mai multe avantaje pe care merita sa le cunosti.

Datorita tehnologiilor avansate si a noilor standarde de performanta, cele mai recente uscatoare pentru rufe aduc numeroase beneficii. Setarile imbunatatesc performanta, reduc consumul de energie si pot mari durata de viata a hainelor pe care le uscam. Te vom ajuta sa gasesti cel mai bun uscator de haine pentru casa si bugetul pe care il ai la dispozitie, in functie de modele, preturi si functiile care te-ar putea avantaja. Iata ce ar trebui sa stii despre uscatoarele automate si cum te-ai putea bucura in cel mai scurt timp de haine curate si uscate.

Aspecte generale

Uscatoarele pentru rufe beneficiaza de o tehnologie in continua evolutie, iar noile caracteristici, adaugate in mod regulat, iti pot da batai de cap in procesul de cumparare, pentru ca ai putea intampina dificultati in alegerea celui mai bun model. Acest aspect este valabil mai ales daca te-ai mutat intr-o casa mai mare, iar capacitatea actuala a uscatorului nu mai e potrivita pentru intreaga familie.

Daca esti in cautarea unui uscator de rufe automat sau vrei sa il inlocuiesti pe cel deja existent merita sa ai in vedere cele mai bune optiuni. Fiecare persoana va avea nevoi diferite atunci cand vine vorba de uscatoarele de rufe, motiv pentru care am creat acest ghid, care sa acopere cat mai multe aspecte.

Sfaturi de achizitie

Atunci cand vrei sa iti cumperi cel mai bun uscator de rufe, trebuie sa tii cont de mai multe criterii si caracteristici:

  • Capacitatea sa (in functie de necesitati, poti alege uscatoare de rufe cu o capacitate mai mica sau mai mare – 7, 8 kg etc)
  • Dimensiunea acestuia (poti alege cel mai potrivit model, in functie de greutate, inaltime, adancime sau latime)
  • Numarul de programe (acesta poate varia, in functie de model. Cele mai cunoscute sunt programele de uscare pentru bumbac, lana, matase, delicate sau tesaturi sintetice)
  • Clasa energetica (poti opta intre clasa energetica A+, A++ sau A+++)
  • Accesorii (in functie de model, unele uscatoare de rufe vin insotite de solutie anticalcar sau furtun de admisie)
  • Zgomot (nivelul de zgomot poate sa difere si variaza intre 65 si 66 db)
  • Garantie standard sau extinsa (aceasta este specificata pe site-ul fiecarui produs in parte)
  • Eficienta energetica
  • Afisaj (LED sau LCD, asa cum se gaseste si la majoritatea masinilor de spalat rufe)
  • Fiabilitatea pe termen lung
  • Modele si preturi (ai la dispozitie o gama variata de produse, in functie de model, brand si pret)

Modele si preturi

Exista destule optiuni pentru a beneficia de cel mai bun uscator de rufe. Trebuie doar sa tii cont de criteriile mai sus amintite si sa faci cea mai buna alegere. Iata cateva dintre modelele recomandate:

Uscator de rufe Beko DPS7405GXB2

Acest uscator are numeroase functii si caracteristici: programe cu temporizare, functie de auto-sifonare, semnal sonor, afisaj LED sau blocare acces copii.

Practic si usor de utilizat, uscatorul de rufe Beko are o capacitate de 7 kg, clasa energetica A++ si garantie de 5 ani. Il poti cumpara pentru aproximativ 2.000 de lei.

Uscator de rufe Beko DPY8506GXB1

Acest model are o garantie extinsa de 5 ani si clasa energetica A+++. Are 16 programe de uscare, functie antisifonare si o capacitate de 8 kg. Functia child-lock se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat, in special cand copiii se joaca la panoul de control al uscatorului de rufe.

Uscator de rufe Beko DU7133GA0

La un pret accesibil, de aproximativ 1.300 de lei, are 16 programe, garantie 5 ani si optiuni de uscare suplimentara. Functia anti-sifonare face ca hainele sa fie gata de purtat. Printre cele mai importante programe se numara: bumbac, lana, camasi, rapid sau baby protect.

Uscator de rufe Gorenje Essential D7564

Uscatorul de rufe Gorenje are o garantie standard de 2 ani, clasa energetica A+ si o capacitate de 7 kg. Printre cele mai importante programe se numara cel pentru asternuturi si programul pentru lana. Are o cuva cu miscare reversibila, ce asigura o uscare uniforma si o stabilitate mai mare. Il puteti gasi la un pret foarte bun, de aproximativ 2.000 de lei.

Uscator de rufe Electrolux EW8H458B

Acest uscator de rufe are o capacitate de 8 kg si este un uscator de rufe cu pompa de caldura. Programele sale includ: program bumbac, programe de tesaturi sintetice, denim, matase sau sintetice. Il puteti achizitiona la pretul aproximativ de 2.200 de lei.

Lista poate continua, preturile fiind diferite in functie de model, caracteristici si performante. Poti face cea mai buna alegere, atata timp cat consulti cu atentie detaliile produsului, tipul de spalare si nivelul dorit de uscare.

sursa foto: pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *